İtalya, Forlì
... ve ayrıca en yüksek lif içeriğine sahip gıda olarak kabul edilir. Ancak, çiğ soyulmuş bademlerin organoleptik özellikleri o kadar ilginçtir ki, çeşitli mutfak alanlarında kullanılabilirler. Ekmek yapımında, pastacılıkta, içeceklerin, bitki çaylarının ve dondurmaların üretiminde, aperatifler, atıştırmalıklar, ana yemekler ve yan yemeklerin hazırlanmasında karşımıza çıkarlar. Ayrıca kavrulmuş, şekerlenmiş, toz haline getirilmiş ve un haline getirilmiş olarak da kullanılabilirler, bu da onlara çok yönlü bir karakter kazandırır.
İtalya, MILANO
... haline getirilmiş, karıştırılmış, dilimlenmiş, elle doğranmış veya bütün olarak kullanılabilir. Tek sınır hayal gücüdür. • %100 İtalyan domatesleri • Çiğ veya pişirilmiş için idealdir • Yoğun tat • Hafif yoğunlaştırılmış sosta.
İtalya, Sant'angelo Di Brolo
...Kabuklu çiğ fındık, Nebrodi. Köken: Sicilya-İtalya. Ambalajlar Hava geçiren torbalar: 5 kg, 10 kg, 20 kg, 25 kg ve büyük torba; Vakumlu poşetler: 250 gr, 500 gr, 1 kg, 2 kg ve 5 kg. EU 848/2018 düzenlemesine göre sertifikalı organik tarım ve konvansiyonel tarım ürünleri olarak mevcuttur.
İtalya, Adrano
...Çiğ, kabuğu soyulmuş antep fıstığı granülleri, Yunanistan menşeli. Antep fıstığı ezmeleri, granüller ve un için, şekerleme laboratuvarları, panettone, barlar vb. için kullanılır....
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play