İtalya, Sizzano
...ÜZÜM ÇEŞİDİ Nebbiolo %100 EŞLEŞTİRME Çikolata ve tütün Düzeltilmiş kahve RENK Kristal berraklığında AROMA Yoğun ve kalıcı Kuru meyve notaları SICAKLIK: 15-18 °C ALKOL: %40 vol...
İtalya, Castegnato
...Castelvedere çikolata üretimi ile ilgilenmektedir. Çikolata üretimi iki hat üzerinde organize edilmiştir; bunlardan biri otomatikleştirilmiştir, böylece daha fazla üretim yapılabilmektedir. Herkesin damak zevkine uygun çikolata üretiyoruz, ayrıca Noel ve Paskalya için sevimli şekillerde de sunuyoruz. Süpermarketler, dükkanlar, otomatlar ve kafe işletmecilerine satılmaktadır.
İtalya, Barletta
...Limoncello dolgulu şekerlemeler, alkol %25 Vol, sarı çikolata kaplı, özel etiketli likörlerle praline üretimi, raf ömrü 24 ay, glütensiz, vegan, mevcut: Rhum likörü (rom) bitter çikolata, İrlanda kreması sütlü çikolata, Sambuca likörü beyaz çikolata ve grappa ile İtalyan şarabı dahil olmak üzere 40'tan fazla likör çeşidi.
İtalya, Sant'antimo
İtalya, MILANO
...tütün, vanilya ve çikolata ile eucaliptus'un balsamik arka planında kapanmaktadır. Tadım yumuşak, ince tanenler ve büyük bir yapı ile, özellikle önemli ama baskın olmayan alkol notası ile, uzun, acı ve koyu baharatlarla dolu bir finale ulaşmaktadır. 6'Lı PAKET 1 ADET = 13,00 1 PALLET 72 ADET 6'LI PAKET MINIMUM SİPARİŞ 20 PALLET...
İtalya, San Giuseppe Vesuviano
...En iyi kavrulmuş fındıklar, sütlü çikolata ile kaplanmış ve şekerlenmiş.
Eşleşen ürünler
Tenerelli Konfeti
Tenerelli Konfeti
Diğer Ürünler
Confetti Snob
Confetti Snob
İtalya, Giarre
...Aşağıdaki tatlarda el yapımı Sicilya Granitleri üretimi ve ticareti: Ananas, Sicilya Kırmızı Portakalı, Kahve, Çikolata ve Tarçın, Çilek ve Maletto Ormanı Çilekleri, Siracusa Yeşil Limonu, Sicilya Mandalinası, Avola Bademi ve Kavrulmuş Badem, Bronte Fıstığı, Etna Siyah Dutları, Bergamot, Bivona Şeftalisi, Kantalup Kavunu, Beyaz İncir, Diken İnciri, Nar, Nane, Mevsimlik Karpuz, Ricotta ile, Etna...
İtalya, Marciano Della Chiana
... ruby kırmızısı rengindedir. Sulu ve dolgun tadı sayesinde tek başına veya çikolata ile mükemmel bir uyum sağlar. Olgun peynirlerle de harika bir eşleşme sunar. Format: 0,5 lt. Şarap türü: Passito. Yıl: 2019. Ülke: İtalya. Bölge: Toskana. Üzüm çeşidi: %100 Aleatico. Olgunlaşma: 6 ay küçük ahşap fıçılar - 6 ay şişe. Renk: Yoğun ruby kırmızısı. Aroma: Çilek, Kuru erik, Yaban gülü. Sıcaklık: 12° C. İdeal eşleşme: Çikolata, olgun peynirler.
İtalya, Taranto
...Taze tereyağı, akasya balı, serbest dolaşan yumurta sarıları ve Sicilya'nın şekerlenmiş narenciye meyveleri, geleneksel panettone üretiminde kullanılan bazı değerli malzemelerdir. Özellikle dikkatle, Pastacı Şefimiz Nilde Diciolla, topraklarımızın hammaddelerini seçerek yeni kombinasyonlar denemekte ve modern ve yenilikçi üretimlere hayat vermektedir. - PanPulia Elixiri - Kırmızı meyve ve antep fıstıklı panettone - Armut ve bitter çikolatalı panettone - Çikolata Üçlemesi panettone - Bademli panettone - Zengin Milano panettone...
İtalya, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare ÜÇÜNCÜ ŞAHIS ÜRETİMİ (özel etiket) organik tatlı ve tuzlu ürünlerin üretimi, en büyük organik markalara hizmet veren bir üretim şirketidir. 30'dan fazla organik ürün çeşidi sunmaktadır: tahıl barları, tohumlar ve kuru meyveler, tahıllı çikolata barları, toz karışımlar (kakao ve vanilyalı puding, fincan çikolatası, kek karışımları), esmer şeker ambalajlama vb. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
İtalya, Soiano Del Lago
...yıllar içinde özellikle gıda kapları (çikolata, dondurma, bal) için kapak üretiminde uzmanlaşmıştır. Şirket, her zaman müşterileriyle yakın işbirliği içinde çalışmakta, kalıp tasarımından başlayarak her bir uygulama detayının tanımlanmasına kadar devam etmektedir.
İtalya, Palagonia
... aperatifler için sos, zeytinyağında mantar, siyah zeytin, yeşil zeytin, kuşkonmaz, kapari, kurutulmuş domates, enginar. Sicilya graniteleri ve dondurmaları: Her türlü granita, limon, badem, antep fıstığı, dut, çikolata, portakal, nar, incir, fındık, çilek vb.
İtalya, Roma
...EL YAPIMI ÇİKOLATA ROMA Hansel ve Gretel pastanesi, Roma'daki en iyi el yapımı çikolata dükkanlarından biridir. Çikolataların tamamen el yapımı üretimi, kullanılan malzemelerin zarafeti ve kalitesi, şekillerinin düzensizliği ve seçilen kombinasyonların cesareti ile tanınır. Roma'da el yapımı çikolata arayan herhangi bir müşteri, tüm ihtiyaçları için memnun kalacaktır.
İtalya, Novi Ligure
Şekerleme endüstrisi. Çikolata üretimi. Çikolata yumurtaları. Bizde çikolata işleme, gelenek ve kaliteye saygı göstererek, sevgi ve özenle yapılmaktadır ve sütlü çikolatadan bitter çikolataya, beyaz çikolatadan fındıklı çikolataya kadar her türlü çikolatayı kapsamaktadır. Gambarotta srl, üçüncü şahıslar adına da işleme yapmaktadır: kakao tozu, bitter çikolata, gianduiotti, çikolatalı nougat, çikolata, çikolata şekerlemeleri, fındıklı çikolata, sürülebilir çikolata, şekerlemeler ve şeker, çikolata tabletleri ve çikolata yumurtaları.
İtalya, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, 1980 yılından beri çikolata ve kuru meyve işleme için makineler ve komple tesisler tasarlamakta ve gerçekleştirmekte, her bir müşterinin, sektörün ve pazarın özel ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaktadır. Çikolata ve diğer kuru meyve ve kakao bazlı ürünlerin üretimi ve şekillendirilmesi için gelişmiş çözümler. Hammadde işleme, kakao ve kuru meyve, nihai ürünün gerçekleştirilmesi...
İtalya, Coriano
...oteller, restoranlar, pub'lar, barlar, kafeler, çay salonları, çikolata dükkanları, pastaneler, gurme dükkanları, rotisserie'ler, pizzacılar, okullar, genel Ho.Re.Ca. dağıtıcıları ve glutensiz ürün dağıtıcıları yer almaktadır. Daha fazla detay almak için bizimle iletişime geçin.
İtalya, Grassobbio
... Sucrea markasıyla (aromalar ve aromalı hamurlar, kremler, mousse ve bavarois için stabilizatörler, kıvam artırıcılar ve pastacılık ile gastronomi için diğer özel karışımlar) özel olarak dağıtmaktadır; ayrıca Kessler Gmbh (D) ile Kessko markası altında (badem ezmesi, marzipan, çikolata kaplamaları üretimi) ve Diabella (şeker içermeyen pastacılık yarı mamulleri) ürünlerini de sunmaktadır.
İtalya, Reggiolo
La Camurri Brevetti, filtre kahve, çay, dondurulmuş yoğurt, sıcak çikolata ve fincan çikolatası makineleri, termos kaplar ve su banyoları, sıcak su üreticileri ve buhar dağıtıcıları, içecek dağıtım arabaları, otel grupları için makinelerin tasarımı, üretimi, pazarlaması ve desteği konusunda lider bir şirkettir. Şirket, UNI EN ISO 9001: 2008 sertifikasına sahiptir. Camurri ürünlerinin tamamı CE işareti taşımaktadır.
İtalya, Gussago
...video oyunları ve yayın ürünlerinin tasarım ve üretimi için projeler yaratmaya yardımcı olur. Bu projeler, logo markası altında oyuncaklar, giysiler ve aksesuarların tasarımı ve pazarlaması ile birleştirilir. Diğer bir proje ise tamamen gıda alanında olup, Weataly yaratıcılığını kaybetmeden, özel tasarımcı ve yenilikçi mağazası için çikolata ürünleri tasarlar ve pazarlamaktadır; ayrıca franchise olarak da sunulmaktadır. Weataly, tat, yenilik ve yaratıcılık üretmek için "İtalyan bilgi birikimini" teşvik eden ve genişleten bir girişim projesidir.
İtalya, Corsico
...gelenekselin yerleşik tatlarını ve pazarın talep ettiği yeni tatları sunmamızı sağlar. Dondurmalar, çikolata, şekerlemeler, içecekler, likörler, fırın ürünleri, gıda takviyeleri, tuzlu ürünler, et, hayvancılık ve tütün, hizmetimizin ürününüzün değerini artırdığı sektörlerdir. Laboratuvar. DKS AROMATIC, teknik ve formülasyon yeteneğini güçlü bir yönü haline getirmek için öncü teknolojilere yatırım...
İtalya, Conversano
... üretimi yoluyla işbirliği yapmamıza olanak tanıdı. Teklifimizi genişletmek ve tamamlamak amacıyla, sodyum bikarbonat, çikolata diskleri, damlalar ve parçalar, şekerleme ve şeker süslemeleri ile ürün yelpazemizi önemli ölçüde artırdık.
İtalya, Lecco
Kurutulmuş gıda ürünlerinin üretimi ve ambalajlanması: soslar, soslu makarnalar, makarna ve pirinçler için soslar, soslu lazanyalar, granül et suyu, baharatlı püresi, anlık çorbalar, gofret karışımı, anlık vanilya ve çikolata sosu. Süpermarketler, catering ve endüstriyel ambalajlar (büyük torba, çuvallar ve kartonlar). Organik ürünlerin de üretimi ve ambalajlanması.
İtalya, Codogno
Çikolata işleme makineleri üretimi. Geniş model yelpazesi, küçük pastane atölyelerinden orta ölçekli sanayiye ve restoran sektörüne kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Kırk yıllık deneyim, modern teknoloji ile birleşerek her zaman güncel ve piyasa taleplerine uygun bir ürün ortaya çıkarmaktadır.
İtalya, Itri
El yapımı nougat, çikolata, krokan, figürler ve çikolata yumurtaları, praline, trüf çikolatalarının üretimi ve işlenmesi, kişiselleştirme seçenekleri ile.
İtalya, San Salvatore Telesino
... diyabetik özel ürünler de bulunmaktadır. Güvenilir ve zamanında bir hizmet sunuyoruz; çeşitli formatlarda, yaygın sorbet makinelerinden, dondurma kaplarına ve GDO için tepsilere kadar mütevazı bir üretim kapasitesine sahibiz. Ayrıca, horeca sektörü için aromalar, çikolata, hamur, karışımlar, soslar, üst kaplamalar ve pastaneler ile dondurmacılar için bazlar gibi yarı mamuller ve hammaddeler de temin...
İtalya, Novi Ligure
Çikolata üretimi - Dondurma dükkanları ve pastaneler için yarı mamul nougat, Paskalya yumurtaları...
... - Tablet ve dolgu çikolataların üretimi için yarı otomatik ve otomatik şekillendirme hatları - Sürekli temperleme makineleri ve parti sistemleri - Kakao çekirdeklerinden başlayarak el yapımı çikolata üretimi için tesisler - Belirli ilgi alanlarına uygulama ile çikolata ürünlerinin üretimi için teknoloji - El yapımı çikolata okulu: "bean to bar"...
İtalya, Vago Di Lavagno
...ME.TRA, çikolata ve bisküvi üretimi için tam makineler ve tesisler sağlayabilen dünyadaki birkaç şirketten biridir. Çikolata, compound, krema, dondurma kaplamaları ve sürülebilir krema üretimi için kompakt tesisler. Üretim kapasitesi saatte 50'den 1000 kg'a kadar. İşimizin kalitesine olan bağlılığımız, üretim ve yönetim süreçlerimizden başlamaktadır: bu, uzun zamandır ISO9001 kalite sertifikasının alınmasına yol açmıştır.
... lokasyonda tüm ürünleri fabrika fiyatlarıyla tadabilir ve satın alabilir, ayrıca üretimi ziyaret edip konfeti nasıl yapıldığını görebilirsiniz! Ernesto Brusa ayrıca şekerleme, davetiyeler, paketleme ve hediye sepetleri de hazırlamaktadır. Ernesto Brusa, on yıllık bir gelenek ve kurucusunun aktardığı değerlere saygı sayesinde kaliteli yüksek konfeti üretimidir. Ernesto Brusa'nın Varese konfetileri...
İtalya, Poggibonsi
... amacıyla geleneklere saygı gösteren cialda moka da sunmaktadır. Kahve keyfine, çikolata keyfini de ekledik; ancak bu durumda, "amacımız, müşterilerimize yalnızca yüksek kaliteli, esasen Siena ilinde laboratuvarımızda üretilen el yapımı çikolatalar sunmaktır. Bu çikolatalar, malzemelerin belirlenmesi ve ambalajlanması konusunda bizim yönlendirmemizle yapılmaktadır. Şirket, İtalya'da ve yurtdışında yüksek kaliteli kahve, çikolata ve gıda üretimi, ticareti ve dağıtımını hedeflemektedir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play