İtalya, Misano Adriatico
...Bu bu VALLEFIORE Vino rosato, 75 cl'lik bir İtalyan rosé şarabıdır. Yüksek kaliteli üzümlerle üretilmiştir ve ahududu ve çilek notalarıyla yumuşak ve meyvemsi bir tat sunar. Hafif bir yemeğe eşlik etmek veya rahat bir yaz akşamında keyifle içmek için mükemmeldir.
İtalya, Torino
... / Dilimlenmiş / Toz İncir - Bütün / Toz Nar - Bütün / Granül / Toz Ahududu - Bütün / Dilimlenmiş / Küp / Granül / Toz Çilek. * - Dilimlenmiş / Küp / Toz Portakal - Dilimlenmiş / Küp / Toz Limon - Dilimlenmiş / Küp / Toz Lime - Küp / Granül / Toz Kivi - Bütün / Toz Brokoli - Toz Ispanak - Pancar Tozu - Enginar Tozu - Bezelye Tanesi - Küp / Toz Havuç...
İtalya, San Donaci
...100% Primitivo üzümlerinden elde edilen şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Kırmızı şarap yapımı, fermantasyon sürecinin iklimlendirilmesi ile gerçekleştirilir. Yumuşak tanninleri ve kalıcı tat-burun özellikleri ile karakterizedir. Burunda olgun kırmızı meyve aromaları, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi, hatta jelatin formunda öne çıkar. Olgun peynirler ile idealdir; Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese soslu makarna, avcı usulü beyaz etler.
İtalya, Trento
... limon likörü (limoncello), elma likörü, yaban mersini likörü, meyan kökü likörü, hindistancevizi likörü, kahve likörü ve her türlü amaro öne çıkmaktadır. Likörlerin stabilizasyonu alanında yıllarca süren çalışmalar ve deneyim sonrasında, Flavor Chimica 'yüksek teknoloji' olarak tanımlanan yeni bir likör türü yaratmayı başarmıştır. Bu, alkollü krema bazlı ürünlerdir ve bunlara çikolata, yumurta veya çilek, ahududu, antep fıstığı, fındık gibi küçük meyveler gibi diğer malzemeler de eklenebilir.