İtalya, Messina
...Bu sadece bir antep fıstıklı makarna değil, aynı zamanda Sicilya sert buğdayından ve elverişli çevre koşullarından doğan bir gelenektir. Doğal ve yavaş kurutma, ona eşsiz bir tat ve aroma kazandırır. El yapımı üretim, saflığı garanti eder; bronz kalıplama ise mükemmel pişirme tutuşu ve soslarla iyi bir etkileşim sağlar. Her zaman benzersiz ve tanınabilir bir tat elde etmek için sadece Sicilyalı buğdaylar ve yüksek kaliteli antep fıstığı kullanılır. Çeşitli formatlar: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
İtalya, Bronte
...Gerçek tutkunlar için: hamur, ağızda her ısırıkta en iyi yerli antep fıstığının gevreklik ile sürülebilir krema yumuşaklığını birleştirmek için çok küçük olmayan parçalar halinde doğranmış 100 g antep fıstığı ile zenginleştirilmiştir. Ambalaj, böyle bir lezzeti saklayan gerçek bir hazine kutusu olarak tasarlanmıştır: yeşil, kahverengi veya fildişi renginde çapraz bir bantla süslenmiş şık bir kutu.
İtalya, Serradifalco
... parçalı bir halk kültürünün tanımlayıcı ve birleştirici unsurlarından biridir. Kokteyl tariflerinde ve formatlarında çok yönlü olan bu içecek, geleneksel sadelikten çağdaş barmenlerin yaratıcı dehasına kadar uzanan bir olasılıklar ufku açar. ONLINE SATIN AL! Online mağazaya erişin, Falco Topraklarının amaro'sunu ve/veya evimizin diğer ürünlerini, örneğin, antep fıstığı kreması, limonçello, hint...
İtalya, Milano
...pesto ve pâté'ye, diğerini (antep fıstığı, fındık ve badem) ezmelerin üretimine ve son olarak da şekerlemeler, krokanlar veya kaplamalı krokanlar gibi tüm pastacılık ürünlerine adanmış olmak üzere üç üretim tesisine sahiptir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play