İtalya, MILANO
...Prosecco Superiore DOCG, doğu-batı yönünde yaklaşık 40 km boyunca uzanan Conegliano Valdobbiadene'nin dik ve engebeli tepeleri arasında doğar. Burada, üç yüzyıldan fazla bir süredir, farklı versiyonlarda köpüklü şaraplar üretmek için Glera üzümleri yetiştirilmektedir: Extra Brut, Brut, Extra Dry, Dry ve Demi-Sec. Üretim alanı 15 belediyeyi kapsamakta olup, Prosecco Superiore'nin uluslararası düzeydeki üretiminin kalbini temsil etmektedir. KUTU 6'LI 1 ADET = EURO 3,50 1 PALLET 72 KUTU 6'LI MINIMUM SİPARİŞ 30 PALLET...
PODERI MORETTI, İtalya'nın tarihi bir işletmesi, aile şirketinin doğal bir dönüşümüdür ve XVII. yüzyıldan beri Roero'da bulunan Moretti ve Occhetti ailelerinin birleşiminin sonucudur. Toprağın işlenmesi, özellikle de kaliteli şarap üretimi her zaman aile geleneği olmuştur; bu gelenek, yüzyıllar boyunca babadan oğula gururla aktarılmıştır. Zorluklar, savaşlar, krizler ve kıtlıkları cesaret ve azi...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm Hasat dönemi: Eylül Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %11 - %12 vol. Renk: Canlı pembe Bukle: Karakteristik şarap kokusu Tat: Kuru, çok uyumlu Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
İtalya, Sant'anastasia
...Baskı alanı: 10 x 10 cm Paket boyutu: 100 // 300 Malzeme: Dokuma olmayan kumaş Ürün boyutu cm: 18,00 x 22,00 x 00,00...
...Üretim Alanı: Leverano (Le). Üzümler: %70 Negroamaro, %20 Primitivo, %10 Montepulciano. Yetiştirme Sistemi: alberello. Toprağın Doğası: alüvyon kökenli, orta yapıda, kireçli bölgelere eğilimli. Şarap Yapımı: Üzümlerin titiz bir seçiminin ardından, saplarından ayrılması (ezilmeden) işlemi yapılır. Şıra, kontrollü bir sıcaklıkta 24-26°C'de 10-12 gün boyunca çelik tanklarda fermente edilir...
İtalya, Montalcino
... kökenli eosen topraklarında yer almaktadır. Şarap mahzeninde 25 hektolitrelik Fransız meşe fıçılar, 39 hektolitrelik Slavonya meşe fıçılar ve yalnızca Rosso Toscano için kullanılan farklı ağaç türlerinden yapılmış on dört barrique bulunmaktadır. Brunello'nun meşe içinde bekletilme süresi üç yıl olup, bunu takiben altı ay şişede olgunlaşma süreci vardır. Şaraplar geleneksel bir tarza sahiptir.
İtalya, Roma
... yumuşakçalar ile bunlarla bağlantılı ve ilişkili tüm benzer gıda ürünleri; ister paketlenmiş, ister taze, ister konserve veya dondurulmuş olsun, şaraplar, alkollü ve alkolsüz içecekler, ahşap ve inşaat malzemeleri, sivil ve endüstriyel kaplamalar bulunmaktadır. > Güvenilir ve verimli küresel ithalat/ihracat. > Geniş ürün yelpazesi mevcut. > Uzun deneyim ve kazanılmış güvenilirlik. > Sizin için özelleştirilmiş çözümler.
İtalya, Montecchio Emilia
... şaraplar, kuru ve tatlı Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato ve Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
İtalya, Calvagese Della Riviera
...her zaman daha kaliteli şaraplar arayışında bulunmuşlardır ve bu şaraplar, hem halk hem de sektör profesyonelleri arasında giderek daha fazla ilgi görmüştür. Şirket, Garda Gölü'nün moren tepelerinde, deniz seviyesinden 180 metre yükseklikte yer almaktadır. Bağlar özellikle iyi bakılmaktadır, çünkü La Torre tarım işletmesinin felsefesi, bir şarabın zenginliğinin öncelikle tarlalarda, tarım işinde...
... hektardan fazla olmayan mikro-parseller halinde bölünmüştür. Kumlu ve drenajı iyi olan, moren kökenli topraklar, güçlü bir mineral bileşeni taşımaktadır. Şirketin üretim alanı, Mont Blanc'ın eteklerinde 6 belediyeye yayılmış 20 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. Bağların tarımsal yönetimi, çevre koruma amacıyla entegre mücadele uygulamalarını takip eden manuel bir yöntemle gerçekleştirilmektedir. Lezzetli, taze ve zarif şaraplar, dağ terroirinin özünü ifade etmektedir. Yıllık üretim yaklaşık 160.000 şişedir.
İtalya, Dolegna Del Collio
Collio şaraplarının üretiminde uzmanlaşmış bir şarap evi. Kaliteli organik Friuli şarabı üretmektedir: Schioppettino, Friulano, Malvasia, Ribolla giallo, Sauvignon. Tenuta La Ponca, beyaz ve kırmızı Friuli şarapları üretmektedir: Collio Schioppettino, Collio Friulano, Collio Malvasia, Collio Sauvignon, Collio Ribolla giallo. Bulunduğu topraktan adını alan bir şarap üretim tesisi. Organik ve kaliteli şaraplar için 35 hektar bağ alanı.
İtalya, Cerreto Guidi
... Vinci'nin doğduğu eski bir Ortaçağ köyü ile komşudur. Bu topraklar, mükemmel şaraplar ve zeytinyağı üretilen bağlar ve zeytinliklerle kaplıdır. Toscana Vini e Sapori, tipik ürünleri - Chianti şarapları, kırmızı ve beyaz şaraplar, zeytinyağı, eski lezzetler - soslar, reçeller, bölgeye özgü bisküviler, bal, şarküteri ürünleri ve peynirler ile ticaret yapmayı hedeflemektedir. Bu nedenle Toscana Vini e...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play