İtalya, Turin
... spesifikasyonlar ve bir sözleşmeye dayalı olarak mevsimler boyunca garanti edilmektedir. Sunulan Ürünler Listesi (Organik Sertifikalı/Geleneksel) · Elma Suyu NFC ve Konsantre · Kayısı Suyu Konsantre · Havuç Suyu Konsantre · Kiraz (Tatlı/Ekşi) Suyu Konsantre · Limon Suyu Konsantre · Portakal Suyu Konsantre · Şeftali Suyu Konsantre · Armut Suyu NFC ve Konsantre · Nar Suyu NFC ve Konsantre · Mor/Siyah Havuç Suyu NFC ve Konsantre · Ayva Suyu Konsantre · Kırmızı Pancar Suyu NFC ve Konsantre...
İtalya, Dorgali
...Yumuşak bir kalbe ve kısa bir olgunlaşmaya sahip bir koyun peyniri. Bu peynir, pürüzsüz veya hafif çizgili bir kabukla ve beyazdan hafif kahverengiye değişen bir renkle sunulmaktadır. Pastörize koyun sütü, peynir altı suyu ve tuz ile yapılan Novello Sardo, tatlı bir peynir olup, beyaz renkte yumuşak ve yoğun bir dokuya sahiptir. Tatlı ve nazik tadı, onu armut, altın üzüm, Pane Carasau ve mevsim...
İtalya, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... sabah ve öğle yemeğinden bir saat sonra. Önerilen alım: bir ampul bir seferde. Uygulama talimatları: doğrudan iç veya suya karıştırarak iç.","CONTENT / BOX":"10 adet 20ml cam ampul","INGREDIENTS":"Panax Ginseng kökü; Arı sütü, Bal, Armut suyu, Sıvı fruktoz, Sitrik asit, Şeker şurubu."}...
İtalya, Torino
... sezonlar boyunca garanti edilmektedir. ELMA - NFC/Konsantre/Püre/Konsantre Püre KAYISI - Konsantre/Püre SİYAH HAVUÇ - Konsantre NAR - NFC/Konsantre KIRMIZI PANCAR - Konsantre KARADENİZ KİRAZI - NFC/Konsantre ÇİLEK - Konsantre/Püre LİMON - NFC/Konsantre PORTAKAL - NFC/Konsantre ARMUT - Konsantre/Püre/Konsantre Püre İNCİR - Püre...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Armut aromalı pecorino peyniri. Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir. Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir. Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde. İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk. Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın. Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.
Dario Rino sas, sanayi kullanımları için taze meyve pazarlamaktadır, öncelikle meyve suyu, püre ve diğer yarı mamul ürünler için elma ve armut.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play