İtalya, Palagianello
...Çeşitli faydalarıyla doğal gıda, özellikle antioksidan kalitesi sayesinde vücut gelişimine katkıda bulunur. Zeytinyağı, zeytin ağaçlarımızın meyvelerinden elde edilir ve zeytinlerin posasından soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Şişelerimiz, karakteristik aromayı, hafif acı bir tatla birlikte yumuşak ve narin bir tadı korur ve altın sarısından yeşile kadar değişen tipik rengi taşır. Soledòr Sızma Zeytinyağı, kalitesini ve tadını korumak için özenle seçilen ve toplanan zeytinlerden üretilir ve bu sayede ürünümüzü tercih eden birçok kişiye ulaştırılır.
İtalya, Campello Sul Clitunno
...Zeytinyağı Bazlı Aromalı Soslar Mutfakta lezzeti ve pratikliği bir araya getirmek için, sızma zeytinyağını Akdeniz soslarıyla ve daha fazlasıyla birleştirdik: - Kuru Mantar - Sarımsak - Fesleğen - Siyah Trüf - Beyaz Trüf - Limon - Acı Biber - Kekik...
...Trüf, biber, kırmızı mandalina, limon ve biberiye ile aromalandırılmış sızma zeytinyağı.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Armut aromalı pecorino peyniri. Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir. Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir. Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde. İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk. Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın. Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play