Taze makarna üretim makineleri, taze makarna açma makineleri, pizzacılar ve fırınlar için hamur yoğurma makineleri, pastacılık için hamur yoğurma makineleri, pastacılık için açma makineleri, çikolata dökme makineleri, gastronomi ve pastacılık fırınları, pizzacılar için fırınlar, çikolata makineleri, ginseng arpa makineleri, buz üreticileri, restoranlar için buzdolapları, soğutma tezgahları...
... öğütülen unlardan yapılan el yapımı makarna, taze ve kuru organik makarna - Podere Le Casacce'deki BioLaboratuvarımızda işlenmiştir - Chianti'nin küçük nohutları - Küçük çeşitlendirilmiş mercimekler - Kamut ve arpa - Odunla kavrulmuş arpa - Kabukları soyulmuş darı - Taş değirmeninde öğütülen tahıl ve baklagil unları - Tahıl gevrekleri - Toskana çorbaları - Turistik konaklama: Siena'daki Bioagriturismo...
İtalya, Racale
... var. Makarna çeşitlerimiz, limon, portakal, kalamar mürekkebi, domates, zerdeçal ve ıspanak ile zenginleştirilmiştir; en çok talep edilen formatlara sadık kalıyoruz. Formatlar arasında trie, sagne incanulate, orecchiette, makarnalar, zeytin yaprakları, salentini ve anellini bulunmaktadır. Şaraplarımız, bazı kategorilerde şarapların asil sınıflarına girmesinin yanı sıra, DOC ve IGP tanınırlığına sahiptir.
İtalya, Manfredonia
...gibi malzemeleri içeren silolar veya tanklar bulunan un değirmenleri, fırınlar, şekerleme sanayileri, makarna fabrikaları, kavurma tesisleri ve bisküvi fabrikalarına yöneliktir. Bu tesisler, CE Regülasyonu 852/04'ü uygulamak amacıyla, silolarının sanitasyonunun gerçekleştirildiğine dair sertifikasyon için uzmanlaşmış ve tanınmış bir müdahale talep etmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play