İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana maya (doğal maya 0 numaralı yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, patates, mantar, tütsülenmiş scamorza, grana.
İtalya, Sant'ilario D'enza
...Ozonize ayçiçek yağı içeren %12'lik kuru yağ, Innovares tarafından titrasyon (test yöntemi: ISCO3), standartlaştırılmış ve stabilize edilmiştir. IP 350 meqO2/kg +/- %10 (ortalama değerler). Petrolatum, silikonlar, koruyucular, renklendiriciler içermez; doğal parfüm ile. Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir. Su itici, mükemmel nebulizasyon. Dokunmaya hassas olduğu için...
...RAFİNE AYÇİÇEĞİ YAĞI: Özel yoğunluk (20°C'de): 0,918 – 0,920 Kırılma indisi (40°C'de): 1,467 – 1,469 Yağın şeffaflığı, max: 10 fem Asidite mg KOH % gm yağ max: 0,1 – 0,6 Peroksit değeri mMol/kg yağ max: 0,1 – 0,7 Renk değeri iyot, mg max: 4 İyot değeri (WIJS): 110 – 144 Nem & Uçucu % max: 0,06 Saponifikasyon değeri, mg KOH/gm yağ: 188 – 194 Fosfor içeren madde (P2O5): Negatif Yağsız safsızlıklar...
İtalya, MILANO
...Ayçiçek yağı için en uygun kullanım şekli, organoleptik özelliklerini en iyi şekilde değerlendiren, kesinlikle çiğ kullanımdır. Özellikle sebzeleri tatlandırmak, pirinç ve makarna için soslar hazırlamak ve tatlı ürünler oluşturmak için idealdir. 15 ADET'Lİ PAKETLER 1 PALLET 900 ADET SON KULLANMA TARİHİ 26/07/2025 MINIMUM SİPARİŞ 30 PALLET...
...Bir ayçiçeği yağı üreten ve pazarlayan bir şirketin münhasır temsilcisiyim; ürünü hem 1 litrelik hem de 3 litrelik PET şişelerde veya 5 litrelik olarak temin edebiliriz. Bu kaliteli bir üründür. İlgileniyorsanız, lütfen bana kişisel e-posta adresimden bir talep gönderin: shoppinghouse2013@hotmail.it Hemen sizinle iletişime geçilecektir ve ürünle ilgili tüm belgeler iletilecektir.
İtalya, Bronte
...Pesto alla Brontese %65 - antep fıstığı %65, ayçiçek yağı, tuz, karabiber.
İtalya, Trecastagni
...Fıstık Pesto, makarna için mükemmel bir sos. İÇİNDEKİLER: Fıstık %50, ayçiçek yağı, tuz ve karabiber.
...İçindekiler: fesleğen %20, ayçiçek yağı, patates, peynir (süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lisozimi proteini), çam fıstığı, yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt. - İtalya menşeli) %3, aroma. Özellikle makarna yemekleri, etler, sebzeler ve bruschetta ile mükemmel bir uyum sağlar.
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Domates %65, ayçiçek yağı %35, değişken oranlarda doğal aromalar (sarımsak, toz kırmızı biber, nane), şarap sirkesi, tuz. Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Salerno
...Bölgenize özgü tipik gastronomik hazırlık. Dev ahtapot kolları, kalamar, ahtapot, su içinde pişirilmiş ve aromalandırılmış. Karışık yağda paketlenmiş, %20 sızma zeytinyağı, %80 ayçiçek yağı ve taze aromalar ile. Vakumlu kaplarda paketlenmiştir (değişken oranlarda). Dev ahtapot kolları, kalamar, %80 ayçiçek yağı, %20 sızma zeytinyağı, sirke, tuz, doğal aromalar, antioksidan, lezzet artırıcı, aroma...
İtalya, Firenze
...İçindekiler: %20 fesleğen, ayçiçek yağı, patates, peynir (süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lisozimi proteini), çam fıstığı, yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt. - İtalya menşeli) %3, aroma. İlk yemeklerle, etler, sebzeler ve bruschetta ile mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar (Agaricus bisporus), sızma zeytinyağı, ayçiçek yağı, siyah zeytin, yaz trüfü %1 (Tuber aestivum Vitt.), aroma, tuz. Son kullanma tarihi: 36 ay. Kullanım şekli: Krutonlar ve aperatifler için iç harç olarak, ana yemekler, omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için mükemmel bir sos olarak idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen madde veya bu bileşenleri içeren...
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.
İtalya, Guidonia
...Sitede görüntülenen fiyatlar perakende fiyatlardır. İçindekiler: Biber %44, ayçiçek yağı, ton balığı %16, ekmek (buğday unu "00"), su, doğal maya, kapari, patates nişastası, maydanoz, şarap sirkesi, tuz. Asidite düzenleyicileri: Laktik asit, sitrik asit Ambalajlar: Cam kavanoz ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 Toptan fiyatından %30 indirim. Fiyat listesini talep et...
İtalya, Ravenna
...Biz, çeşitli tarım ürünlerinin üretimi ve ihracatıyla ilgilenen bir şirketiz ve önceliğimiz: Kapari, kapari meyveleri, zeytin, zeytinyağı, ayçiçek yağı, biberler vb. Şirketimiz, üretim zincirinin her aşamasında kalite, güvenlik ve hijyen kontrolü için en iyi sistemleri benimsemektedir. Bu sayede, güvenli ve birinci sınıf kalitede bir ürün sunabiliyoruz ve Avrupa Birliği'nde geçerli olan tüm gıda...
İtalya, Sant Antonio Abate
... dikkatlice seçilmiş İtalyan ürünlerinin en iyilerini de ticaretini yapmaktadır: Konserve baklagiller ve sebzeler, zeytinyağı ve ayçiçek yağı, endüstriyel makarna (spagetti, penne, pennette... bronz kalıptan çekilmiş makarna, gnocchi, lazanya), fiordilatte ve bufalo mozzarella, kavrulmuş kahve, çekirdek veya öğütülmüş, Lavazza ve Nespresso uyumlu kapsül veya podlar ve birçok çeşit sos / garnitür / aperatif. Tüm bunlar, perakende ve catering için çeşitli formatlarda sunulmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play