İtalya, Guardiagrele
...Fırın ürünleri için zerdeçal karışımı, davetkar bir renge, yoğun bir aromaya ve faydalı özelliklere sahip bir baharat. Format: 15 kg Dozaj: %100...
...Glutensiz el yapımı fırın ürünü. Patates nişastası, şeker, mısır nişastası, yağsız kakao, bitkisel yağlar ve tereyağı ile yapılan lezzetli kabarık tatlı. Tadına baktığınızda, kaliteli kakao ile korunan doğal aromatik karmaşıklığı sayesinde karamel, kuru meyve ve baharat notalarını tanıyabileceksiniz. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz, zengin bir atıştırmalık molası için ideal olan, kağıt kalıplı 35gr'lık pratik tek porsiyonluk paketlerde mevcuttur.
İtalya, altamura
...Pizza hamurları, basit ve az sayıda malzeme ile yapılan bir hamurun işlenmesiyle elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, patates nişastası, soya lesitini, sızma zeytinyağı, tuz, bira mayası, su. Gluten ve soya içerir. Hazırlaması ve baharatlarla süslemesi oldukça kolay bir pizzadır; baharat sayısı sadece hayal gücüyle sınırlıdır. Şekli yuvarlaktır, el işçiliği ile yapılmış ve mükemmellik...
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
İtalya, S.spirito Di Bari
...{"1":"1. VİŞNE REÇELİ\nİştah açıcı tartlar yapmak veya bir dilim ekmek üzerinde tadına varmak için vazgeçilmez bir lezzet!","2":"2. İNCİR VE BADAM REÇELİ\nLezzetli incir reçeli, Puglia'nın kırsal alanlarında toplanan tatlı meyvelerin ustaca şekerle karıştırılıp yavaşça pişirilmesiyle elde edilir.","3":"3. İNCİR VE BİBER REÇELİ\nLezzetli incir ve biber reçeli, Valle d'Itria'nın kırsal alanlarında...
...doğunun dağlarındaki dalgalar ve rüzgârlar arasında yüzen yelkenlilerle doluydu, günümüze kadar. Baharatlarımızı, koruyucu, renklendirici veya kimyasal katkı maddesi içermeyen en iyi kalitedeki ürünleri seçerek belirliyoruz; yerel üretime, sertifikalara ve müşteri memnuniyetine dikkat ediyoruz. Zamanla baharatların kokuları ve tatlarıyla denemeler yaparak, ekmek yapımı, etler ve paneleme için...
İtalya, Reggio Emilia
...La Inox Design, gıda ve sanayi sektörü için mikrodalga tesisleri ve sıcak yemekler için mikrodalga otomatları (Vending Machine) tasarlayıp inşa etmektedir. Doğal, koruyucu içermeyen ve oda sıcaklığında saklanabilen ekmek için dünyada eşsiz olan Ekmek Stabilizasyon Süreci'nin sahibiyiz; bu ekmek, 120 güne kadar raf ömrüne sahiptir. Meyve, baharat ve sebzeler için, işleme sürelerini ve...
Baharat ve aromaların işlenmesinde lider olan ithalat-ihracat şirketi. Şirketimiz, 1983 yılında ekmek yapımı, şarküteri, et işleme ve gıda sanayileri gibi çeşitli kullanımlar için farklı tatlarla karışımlar oluşturma amacıyla kurulmuştur. Hammaddeler, şirketimizde işlenerek SPECK, MORTADELLA, BACON gibi tatları yeniden yaratan çeşitli tatlarla karışımlar oluşturulmaktadır; bunların hepsi et...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play