İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo al Peperoncino, yüksek kaliteli sütle üretilen ve acı biberin baharatlı notasıyla zenginleştirilen bir olgunlaşmış peynirdir. Bu peynir, yoğun ve belirgin bir lezzet ile karakterizedir, bu da onu yoğun tatları sevenler için mükemmel kılar. Caciocavallo al Peperoncino, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. El işçiliği ve eşsiz tadı, onu İtalyan peynir geleneğinin mükemmel bir ürünü haline getirir.
İtalya, Ravenna
...Çeşitli kalibrelerde bütün turşu acı biberler...
İtalya, Mirabella Imbaccari
...Bu ürün, uzun şekilli ve tipik canlı kırmızı renkteki biberlerden elde edilmektedir. Sicilya'nın sıcak güneşiyle ısıtılan kuru bir toprakta yetiştirilmesi, özellikle yoğun ve baharatlı bir aroma ve tat kazandırır. Haziran ayında, olgunlaşma derecesine ulaştıklarında toplanıp dikkatlice seçilen biberler, küçük parçalara kesilir ve birkaç gün boyunca Sicilya'nın sıcak yaz güneşinde kurutulur. İlk...
İtalya, Cerignola
...Hikayemiz, nesiller boyunca aile içinde doğmuş ve büyümüş bir tutku ile başlıyor. Toprağa, bölgeye, Puglia'ya olan aşk. Ürün yelpazemiz: rustik enginarlar, ızgara enginarlar, dilimlenmiş enginarlar, ızgara patlıcanlar ve fileto patlıcanlar, kurutulmuş domatesler, baharatlı biberler. Ayrıca, 3 çeşit mantardan oluşan mantar üçlümüz: chiodino, muschio ve champignon. Zeytinyağında bekletilmiş lampascioni de kaçınılmaz; en son olarak, öne çıkan ürünümüz: etli ve lezzetli, yeşil veya siyah, Bella di Cerignola, dünyanın en büyük zeytini.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play