İtalya, Forlì
... organoleptik özelliklerini bozmamak için koruyucu ve katkı maddesi eklenmeden yetiştirilmektedir. Kuru bir baklagil olduğundan, pişirme süreci daha uzun olacaktır: birkaç saat suda bekletin, iyice durulayarak kirleri temizleyin ve fasulyeler yeterince yumuşayana kadar pişirin. Kırmızı fasulyeler, birçok farklı şekilde pişirilebilir: soğuk olarak garnitürlerde ve salatalarda tuz ve bir damla sızma zeytinyağı eklenerek. Tatlı ama yoğun lezzetleri, onları sebze çorbaları ve püreler için ideal malzeme haline getirir.
... lezzetli bir şekilde kapanır. Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip zeytinyağı ile iyi giden birçok yiyecek vardır. Mutfakta sebzeler ve ızgara etler için, porcini mantarları için, ayrıca karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilmektedir. Coratina zeytinyağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
İtalya, Carovigno
...SÜPER ZEYtİNYAĞI Teneke 1L *SINIRLI ÜRETİM %100 İtalyan üstün kalite sızma zeytinyağı EVO Monokültivar Yağı Cima di Melfi Güçlü meyvemsi bir lezzete sahip, hafif karıncalı ve yoğun, en saf zeytin meyvesinin eşsiz ve otantik tadını sunar. Mekanik yöntemlerle soğuk sıkım. Izgara balıklarla eşlik etmek için idealdir, ayrıca kış sebze ve baklagil çorbaları için de uygundur. Monokültivar...
İtalya, Campello Sul Clitunno
... Her türlü yemekte çiğ olarak mükemmel: salatalar, balık, beyaz et, baklagil çorbaları, sebzeler. Kızartmalarda, deniz salatalarında, soslarda ve emülsiyonlarda et kızartmalarında kullanılır. Pişirme sırasında soslar, soslar ve kızartmalar hazırlamak için kullanılır.
İtalya, Castelfidardo
...Zeytinyağı, enginar, yeşil domates ve çiçeklerin zengin ve sarıcı bir buketi ile. Yoğun, kalıcı ve temiz bir tat, baharatlı hislerle dengeli acı algılarıyla birlikte. Kırmızı etler, baklagil çorbaları veya klasik Apulia usulü ızgara ahtapot gibi önemli yapıya sahip yemekler için önerilir. İtalya'da bu Monovarietale'yi üreten az sayıda firmadan biriyiz.
... öğütülen unlardan yapılan el yapımı makarna, taze ve kuru organik makarna - Podere Le Casacce'deki BioLaboratuvarımızda işlenmiştir - Chianti'nin küçük nohutları - Küçük çeşitlendirilmiş mercimekler - Kamut ve arpa - Odunla kavrulmuş arpa - Kabukları soyulmuş darı - Taş değirmeninde öğütülen tahıl ve baklagil unları - Tahıl gevrekleri - Toskana çorbaları - Turistik konaklama: Siena'daki Bioagriturismo...
İtalya, Loreto Aprutino
... arazileri organik maddelerle gübrelenirken, bitkilere herhangi bir bitki koruma tedavisi uygulanmamaktadır; bu, organik üretim standartlarına tam uyum sağlamak içindir. Zeytinlerin işlenmesi, hasattan itibaren 24 saat içinde soğuk sıkım yöntemiyle titizlikle gerçekleştirilmektedir. Nihai ürün, orta düzeyde meyvemsi bir aromaya sahip, otumsu bir karaktere sahip, enginar notaları ve hafif acı ve baharatlı tatlarla zenginleştirilmiş yüksek kaliteli sızma zeytinyağıdır. Tahıl veya baklagil çorbaları, kızartmalar ve salatalarla eşleştirilmesi önerilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play