İtalya, Mirabella Imbaccari
...Bu doğal ve saf baharat, belirgin ve yoğun bir kokuya ve hafif bir tada sahiptir. Kuru toprak ve Sicilya güneşi, bu baharata özellikle yoğun bir aroma kazandırır. Haziran ayında, bitki çiçeklenme aşamasına ulaştığında toplanıp dikkatlice seçilen kekik, karanlık ve iyi havalandırılan yerlerde baş aşağı kurutulur, elle ayıklanır, yerel Sicilya geleneğine uygun olarak elekten geçirilir ve en sonunda...
İtalya, Conegliano
...{"Nose":"Burun: Aromalar yoğun, belirgin bir Altın elma ipucu ile.","Taste":"Tat: Asidik notlar yumuşaklıkla ve doğru bir tatla birleşiyor.","Storage and serving":"Saklama ve servis: Şişeler serin, kuru bir ortamda, ışık ve ısı kaynaklarından uzakta saklanmalıdır. 6–8 °C arasında bir sıcaklıkta servis edilmesi önerilir. Oldukça büyük bir lale kadehi tavsiye edilir.","Pairing":"Eşleştirme: Hem...
İtalya, Nave
...Kadehte açık altın rengi. Mango ve ananas gibi tropikal meyveler, buruna doğru yol alırken, ardından kremsi ve vanilyalı notalar algılanıyor. Deniz esintileri ve hafif çiçeksi aromalar damakta kendini gösteriyor, yumuşak ve sıcak bir yudum için, belirgin tatlılığı kapanışta da geri dönüyor. Uzun bir kalıcılık. Kapacite: 0.70l Kod: 90371 Kategori: Viski Alkol Oranı: 51% vol...
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
... lezzetli bir şekilde kapanır. Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip zeytinyağı ile iyi giden birçok yiyecek vardır. Mutfakta sebzeler ve ızgara etler için, porcini mantarları için, ayrıca karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilmektedir. Coratina zeytinyağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
İtalya, Venezia
... ve ferahlatıcı bir tat, yumuşak meyvemsi aromalar kazandırır. Doğal olarak bulanıktır. BIRRA SAN MARCO STRONG, son derece güçlü bir üst fermentasyon birasıdır. Dört özel arpa maltı ve iki üstün şerbetçi otu çeşidi, ona kuru meyve ve rezene notaları kazandırır. BIRRA SAN MARCO PILS, filtre edilmemiş Pilsner olup, mükemmel bir dengeye sahip, çıtır çıtır ve susuzluğu gidericidir. Asil şerbetçi otları, ona taze çiçeksi ve baharatlı notalar verir.
İtalya, Montenero Di Bisaccia
... arazilerin satın alınmasıyla artmıştır. Bu, gelenek ve yerel kültürün mükemmel sonuçlar sunma arzusuyla birleştiğinde, bölge için gerçek bir güç merkezi ve temel bir kaynak yaratabileceği inancını doğurmuştur. Orta derecede killi, hafif taşlı ve belirgin bir şekilde engebeli araziler, Montenero ve Guglionesi tarım alanlarında yer almakta olup, zeytinlikler, sebzeler, tahıllar, eşsiz kokular ve aromalar için kendi ürünlerine garanti vermektedir. Şirket, ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler