İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... bir dizi beyaz trüf sunma kapasitesine sahiptir. Hedefimiz iddialı: sürdürülebilir çevre ve yenilikçi üretim tekniklerini birleştirerek, ekili ve korunan alanı 100 hektara çıkarmaktır. "Beyaz Trüf": Eşsiz Bir Ürün "Beyaz Trüf", mutfakların "elmas"ı olarak kabul edilir ve dünyaca ünlü şefler tarafından eşsiz aroması ve ayırt edici tadı için takdir edilmektedir. Tuber Magnatum Pico, sarımsak, bal...
İtalya, Grosseto
...Las Pedroñeras bölgesi, mükemmel kalitede sarımsak üreten başlıca alanlardan biridir. İklim özellikleri ve toprağının kendine has yapısı sayesinde özel bir sarımsak türü ortaya çıkmaktadır. Las Pedroñeras mor sarımsağı, orta-büyük boyutlardadır. 8 ile 10 diş arasında değişen sayıda dişten oluşur, mor rengiyle dikkat çeker ve sarımsak başını oluşturan beyaz bir "kılıf" ile korunur. Keskin bir kokusu, baharatlı ve uyarıcı bir tadı vardır.
İtalya, Milano
... atmosfer basıncındaki değişiklikleri yöneten bir programın uygulanmasıyla gerçekleşir. Sarımsak başı, birçok dişten oluşur; normalde üretilen sarımsaktan daha küçük bir şekle sahiptir çünkü büyümesi kimyasal gübreler veya genel olarak kimyasal ürünlerle zorlanmaz. Beyaz Polesano sarımsağının yetiştirilmesi, binlerce yıl boyunca tortul topraklarda, kum ve silt açısından zengin alanlarda gerçekleşir; bu da bilinen sağlık özelliklerini artırarak son derece kaliteli bir üretim sağlar.
İtalya, Santa Ninfa
Olio Glorioso şirketi, 30 yıldır Yüksek Kaliteli Sızma Zeytinyağı üretmektedir. Kısa tedarik zinciri yöntemini benimsedik: ağaçtan sofraya, tüm işleme aşamalarının (değirmenden lojistiğe kadar) şirket içinde gerçekleştirilmesi sayesinde.
İtalya, Colonnata Carrara
... arasında) 4 ile 8 cm arasında değişir. İçindekiler: Lardo di Colonnata İGP, doğal deniz tuzu, karabiber, sarımsak, kekik, baharatlar ve aromatik otlar. Koruyucu Yok – Alerjen Yok – Glutensiz – Süt ve türevleri Yok – GDO Yok – Glutamat Yok...
İtalya, Campello Sul Clitunno
...Zeytinyağı Bazlı Aromalı Soslar Mutfakta lezzeti ve pratikliği bir araya getirmek için, sızma zeytinyağını Akdeniz soslarıyla ve daha fazlasıyla birleştirdik: - Kuru Mantar - Sarımsak - Fesleğen - Siyah Trüf - Beyaz Trüf - Limon - Acı Biber - Kekik...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65, ayçiçek yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Tribano
...Biz bir sebze-meyve şirketiyiz ve Radicchio üretimi yapıyoruz, özellikle Radicchio Ibernum ve Variegato di Castelfranco; Ekim'den Mayıs'a kadar. Elbette Veneto'da bulunduğumuz için, Radicchio'nun anavatanında Chioggia, Precoce, Verona ve Rosa çeşitlerini yılın geri kalanında da yetiştiriyoruz. Bahar aylarında beyaz ve mor Taze Sarımsak üretiyoruz; Mayıs'tan Temmuz'a kadar, özellikle en aromatik...
... kullanılmadan ve sadece doğal malzemelerle yapılmaktadır, bu nedenle etin belirgin tatlarını tatmak isteyen müşteriler için uygundur. Karışımlarımızın yanı sıra, klasik aromalı paneleme için 50 farklı tat sunmaktayız. Şirketimiz, biber, adaçayı, fesleğen, kekik, soğan, sarımsak, domates tozu, granül ve flake, zerdeçal, köri, kara ve beyaz biber, rezene tohumu, kişniş, nane, patates ve daha birçok baharatı ithal ve ihraç etmektedir; ayrıca ürünlerimiz yüksek kalitede olup koruyucu maddeler içermez.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play