İtalya, Rivoli
...Hoş bir şekilde baharatlı, zengin ve lezzetli bir mayonezdir. Harika "Biobontà" mayonezi, en iyi yeşil biberin cömert bir miktarıyla zenginleştirilmiştir: bir tat buluşması. Yoğun aromalı yeşil biber, sosun hoş bir baharatlı notaya sahip olmasını sağlar.
İtalya, Sassello
...Harissa Sosu, biber, kişniş, acı biber, zeytinyağı ve sarımsak karışımından oluşur. Bu baharatlı sos, domates bazlı sosları zenginleştirmek için kullanılabilir ve birçok Fas esintili yemeğe harika bir eşlik sağlar. Harissa sosu güzel bir parlaklığa ve derinliğe sahiptir. Zengin, pürüzsüz ve sağlam bir dokuya sahip, iyi yapışma özelliği ile birlikte. Tatlar çok iyi dengelenmiştir ve ana...
İtalya, Forlì
... atıştırmalığın en güçlü yönlerinden biri, her ısırıkta sunduğu eşsiz çıtırlığıdır. Pirinç krakerleri çok az yağ içerdiğinden, diyet yapanlar veya fiziksel aktiviteden önce iyi bir enerji almak isteyenler için doğru atıştırmalık haline gelir. 500 gramlık pratik paket, bir parti düzenliyorsanız ve hemen bitmeyeceğinden emin olmak istiyorsanız ideal bir seçimdir. Pirinç krakerlerinin Meksika sosu ve bir kadeh kırmızı şarap ile mükemmel bir uyum sağladığını söyleyebilirim.
İtalya, Campello Sul Clitunno
...Zeytinyağı Bazlı Aromalı Soslar Mutfakta lezzeti ve pratikliği bir araya getirmek için, sızma zeytinyağını Akdeniz soslarıyla ve daha fazlasıyla birleştirdik: - Kuru Mantar - Sarımsak - Fesleğen - Siyah Trüf - Beyaz Trüf - Limon - Acı Biber - Kekik...
İtalya, Gravina di Catania
...Akdeniz tarzı organik hazır sos, en yüksek organik tarım standartlarına göre yetiştirilmiş taze cherry domatesleri ile yapılmıştır ve kekik, fesleğen ve acı biber gibi aromatik baharatların bir seçkisi ile zenginleştirilmiştir. Makarna için hazır sos ve sadece ısıtılması yeterlidir. Pişirme gerektirmez. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 3/4 gün içinde tüketin. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
İtalya, Prato (po)
Zeytinyağında sebze ve bruschetta sosları üretimi. Giardiniera, zeytinyağında biber, zeytinyağında havuç, zeytinyağında rezene, zeytinyağında kabak ve soğan, zeytinyağında karnabahar. Enginar sosu, domates sosları, kabak sosları, havuç ve soğan sosları. Ürünümüz tasarruf politikası izlememektedir, çünkü kullanılan tüm malzemeler taze ve birinci sınıf kalitededir. El işçiliği titiz ve özenli bir şekilde yapılmakta ve her şey, müşterinin ürünümüzü tüketirken sahip olması gereken güvenlik ve koruma anlayışına yöneliktir, geleneksel olmanın ötesinde.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play