...Malzemeler: Bal, beyaz trüf (Tuber borchii Vitt. - İtalya menşeli) %2,5, beyaz trüf (Tuber magnatum Pico - İtalya menşeli) %1, aroma. Taze/orta olgunlukta peynirler ve yağ ile eşleştirmek veya tatlı hazırlamak için idealdir.
İtalya, Orsogna
...İTALYAN MENŞEİ TAZE TRÜFLER * BEYAZ TRÜF (tuber magnatum pico) farklı boyutlarda mevcut * KALİTELİ SİYAH TRÜF (tuber melanosporum Vitt.) farklı boyutlarda mevcut * KIVRAK SİYAH TRÜF (tuber uncinatum) farklı boyutlarda mevcut * YAZ SİYAH TRÜF (tuber aestivum Vitt.) farklı boyutlarda mevcut * BEYAZ TRÜF veya MARZUOLO (tuber borchii Vitt.) farklı boyutlarda mevcut TALEP ÜZERİNE FİTOSANİTER KAYNAK BELGESİ TRÜFLER SADECE YETKİLİ HASAT DÖNEMLERİNDE MEVCUTTUR. DÜNYA GENELİNDE GÖNDERİM.
İtalya, Firenze
...Malzemeler: Bal, beyaz trüf (Tuber borchii Vitt. - İtalya menşeli) %2,5, beyaz trüf (Tuber magnatum Pico - İtalya menşeli) %1, aroma. Taze/orta olgunlukta peynirler ve yağ ile eşleştirmek veya tatlı hazırlamak için idealdir.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Tereyağı (SÜT) %93,5, Beyaz Trüf %5 (Tuber borchii Vitt), aroma, Beyaz Trüf %0,5 (Tuber magnatum Pico). Son Kullanma Tarihi: 36 ay. Saklama Koşulları: Oda sıcaklığında. Açıldıktan sonra +2° / +4°'de saklayın ve 7 gün içinde tüketin. Kullanım Şekli: Ürünün kalitesinden en iyi şekilde yararlanmak için kişi başına 20 g ürün kullanılması önerilir. Krutonlar ve aperatifler için dolgu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play