İtalya, Martina Franca
...Mozzarella Bocconcini, yüksek kaliteli sütle yapılan küçük taze peynirlerdir. Bu bocconcini'ler, yumuşak bir doku ve hafif bir lezzet ile karakterizedir, bu da onları yalnız başına veya salatalarda tadım için mükemmel kılar. Mozzarella, soğuk yemeklerden sıcak yemeklere kadar mutfakta çok çeşitli kullanımlara uygun, çok yönlü bir peynirdir. Mozzarella bocconcini, taze ve doğal bir ürün arayanlar için harika bir seçimdir, her yemeği zenginleştirmek için idealdir.
... için yüksek kaliteli ürün yelpazesi sunmaktadır. FILAB s.r.l., yalnızca taze bufalo sütü ile aşağıdaki boyutlarda Mozzarella di Bufala Campana DOP üretmektedir: • Ciliegina veya Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Füme Mozzarella veya Provola Ayrıca, FILAB s.r.l. hem taze hem de homojenleştirilmiş taze Bufalo Ricotta Campana DOP üretmektedir.
İtalya, Casoria
İtalya, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, elde çekilmiş pasta filata ve mozzata olarak mevcut: Nodini, Treccia, müşteri talebine göre ağırlık da sağlanabilir. DOP bufalo mozzarella, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Tamamen elde üretilmiştir, pasta filata içinde nazik bir stracciatella ve krema kalbi barındırır. Sadece inek sütünden yapılan el yapımı ricotta. Hoş bir şekilde zengin ve kremalı, özellikle mutfakta kullanım için uygundur. Mascarpone: Sadece inek sütü kremasından yapılan, koruyucu içermeyen çok taze.
...Buffalo Mozzarella...
Eşleşen ürünler
Büfe Mozzarella
Büfe Mozzarella
İtalya, Montecorvino Rovella
Campania (İTALYA) D. O. P (koruma altında olan menşei) buffalo mozzarella sunumu ve listesi Buna ek olarak, dondurulmuş ürünlerin satış listesini içeren dosya bulunmaktadır. Şirketimiz taze dondurulmuş ürünler satmaktadır. Mozzarella, paketleme tarihinden itibaren 12 ay süreyle saklanabilen kriyojenik sistemle dondurulmaktadır. Ürün dondurulduktan sonra besin değerlerini kaybetmez ve besin...
...Eboli (SA) bölgesindeki Podere San Vincenzo, süt ürünleri üretimine kadar manda yetiştirmektedir: buffalo mozzarella, scamorza ve caciocavallo. Tüm üretim sürecini kontrol etme imkanı sayesinde, kalite hem garanti edilmekte hem de sertifikalandırılmaktadır. Ana hedefi miktar değil, ürünlerinin kalitesidir. Ayrıca, Podere San Vincenzo'nun, AIA (İtalya Sığır Yetiştiricileri Derneği) tarafından, süt miktarı ve morfolojik kalitesi açısından İtalya'nın en iyi yetiştirme yeri olarak yedi yıl üst üste tanındığını vurgulamak önemlidir.
Buffalo Mozzarella Campana...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play