İtalya, MILANO
... akı tozu, nişasta]. Diğer kabuklu yemişlerin izlerini içerebilir. Pan di Stelle sürülebilir kremasının bileşenleri, alerjik veya intoleransı olan kişilerde reaksiyonlara neden olabilir. Serin ve kuru bir yerde, ısı kaynaklarından uzak tutun. PAKETLEME 1 1 ADET = EURO 20,00 1 PALLET 175 KOVALIK MINIMUM SİPARİŞ 15 PALLET SON KULLANMA TARİHİ 01/08/25...
... lezzetli bir şekilde kapanır. Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip zeytinyağı ile iyi giden birçok yiyecek vardır. Mutfakta sebzeler ve ızgara etler için, porcini mantarları için, ayrıca karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilmektedir. Coratina zeytinyağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
İtalya, Conegliano
...Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla Burun: Nazik aromalar, olgun egzotik meyveleri andıran meyvemsi ve çiçeksi notalar. Tat: Şık, hafif asidik notayı dengeli bir şekilde eşlik eden doğru yumuşaklıkla. Saklama ve servis: Şişeler serin, kuru bir ortamda, ışıktan ve ısı kaynaklarından uzakta saklanmalıdır. 6-8°C arasında bir sıcaklıkta servis edilmesi önerilir. Oldukça büyük bir lale şeklindeki kadeh tavsiye edilir. Eşleşmeler: Yemekten sonra mükemmel ve kuru hamur işleri, meyve tartları ve diğer geleneksel İtalyan tatlıları için mükemmel bir eşlik.
İtalya, Treviso
...Sığırın karın bölgesinden elde edilen salume, kısa bir süre tuzlanır, ardından akan su ile yıkanır, karabiber ve doğal baharatlarla tatlandırılır, olgunlaştırılır ve doğal olarak tütsülenir. İÇİNDEKİLER: Sertifikalı helal sığır eti, tuz, karabiber (tatlı veya acı). Koruyucular E 250, E 252, E 300, baharatlar ve doğal aromalar. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış...
İtalya, Marciano Della Chiana
...DOP Toskana Jambonu, klasik Kemikli versiyonu ile, şüphesiz, Toskana şarküteri ürünleri söz konusu olduğunda en önemli ürünlerden biridir. Hem üretiminde ve korunmasında kullanılan hammaddelerin kalitesi hem de yoğun ve hafif tuzlu tadı ile hem yetişkinlerin hem de çocukların damak zevkini şımartabilme yeteneği ile dikkat çeker. Hem tek başına hem de yerel diğer ürünlerle veya basit bir dilim taze ekmekle birlikte tüketilebilir. Ayrıca, Koruma Altında Menşei Belgesi, kalitesini ve karakteristik aromasını garanti eder.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
...Bu tüketimle kolesterole hayır, diğer etlere göre iki kat daha fazla demir içeriğine evet diyorsunuz. Anemi, diyet, spor eğitimi veya sadece yeni ve yerel tatlar arayışı, bu eti seçmek için birçok neden var ve hepsi sağlığınıza fayda sağlıyor. Eşek eti, Sicilya'ya özgü bir üründür. Eşek eti (%80), domuz eti (%20), dekstroz, sakkaroz, karabiber, antioksidan: E300, koruyucular: E252, E250, doğal aromalar. Tüm şarküteri ürünlerimiz doğal bağırsaklara doldurulmuştur. +4 ºC'de saklayın.
İtalya, Nocera Inferiore
... fonksiyonel çözümler arayışına dönüşmektedir ve bu, aşağıdakilerle sonuçlanmaktadır: • Doğal ve sentetik yeni ürünlerin araştırılması (doğal aromalar ve doğal olarak aynı aromalar); • Laboratuvar uygulama testleri ve bitmiş ürünler üzerindeki hazırlama metodolojileri; • Aromatik fraksiyonların, bitmiş ürünün gerçekleştirilmesi için gerekli diğer ingredientlerle entegrasyonu. Vi.Sa. Srl, 2003 yılında...
İtalya, San Cono
... kurutulmaktadır; bu işlem, ürünün organoleptik özelliklerinin korunmasına olanak tanımaktadır. Pastificio Milazzo, geleneksel sert buğday irmiği makarnasının yanı sıra doğal aromalar eklenmiş diğer özel ürünleri de üretmektedir.
İtalya, Motta Sant'anastasia (ct)
... derecede en iyi elektronik sigara sıvıları mevcut. Nikotinli ve nikotinsiz nötr baz sıvılar arasında en iyi markalar: DEA, VaporArt, FlavourArt, TNT Vape ve diğer birçok sertifikalı elektronik sigara sıvısı. Buhar bazlarımızın tamamı İtalya'da en iyi malzemelerle üretilmektedir. Binlerce hazır sıvımız, birçok tat ve derecede mevcuttur: burada en iyi fiyatla elektronik sigara sıvılarını bulabilirsiniz...
İtalya, Orentano Castelfranco Di Sotto
... pişirilmektedir; et, sebzeler (kereviz, arpacık soğanı ve havuç), sızma zeytinyağı, tuz, karabiber ve doğal aromalar kullanılarak, glutamat, koruyucu veya renklendirici içermeden hazırlanır. Kesinlikle soslarımızın fiyatı düşük olmayacaktır, çünkü şirket, yalnızca kaliteli ürünlerle çalışan Gastronomiler, Restoranlar, Şarküteriler ve diğer sektör işletmelerine hizmet vermektedir, büyük perakende dağıtım (GDO) ile çalışmamaktadır. Şirketimiz, ürünlerimizi satın almadan önce ziyaret etmek isteyen herkes için açıktır.
İtalya, Trento
... limon likörü (limoncello), elma likörü, yaban mersini likörü, meyan kökü likörü, hindistancevizi likörü, kahve likörü ve her türlü amaro öne çıkmaktadır. Likörlerin stabilizasyonu alanında yıllarca süren çalışmalar ve deneyim sonrasında, Flavor Chimica 'yüksek teknoloji' olarak tanımlanan yeni bir likör türü yaratmayı başarmıştır. Bu, alkollü krema bazlı ürünlerdir ve bunlara çikolata, yumurta veya çilek, ahududu, antep fıstığı, fındık gibi küçük meyveler gibi diğer malzemeler de eklenebilir.
İtalya, Portogruaro
... değerlendirmek ve doğru aroma ile reçinelerin miktarını belirlemek için tamamen elle yapılmıştır. Kurutma süreci nazik ve yavaş bir şekilde, kontrollü bir ortamda gerçekleştirilmiştir. Kurutma süresi boyunca sıcaklık ve nem oranı sürekli kontrol edilmiş ve değiştirilmiştir; bu sayede aromalar ve reçinelerin kristalleri bozulmadan korunmuştur. Kurutulmuş çiçeklerin uçları, özel kaplara seçilerek ayrılmış ve paketlemeden önce karanlıkta dinlenip olgunlaşmaları için bekletilmiştir.
İtalya, Grassobbio
... Sucrea markasıyla (aromalar ve aromalı hamurlar, kremler, mousse ve bavarois için stabilizatörler, kıvam artırıcılar ve pastacılık ile gastronomi için diğer özel karışımlar) özel olarak dağıtmaktadır; ayrıca Kessler Gmbh (D) ile Kessko markası altında (badem ezmesi, marzipan, çikolata kaplamaları üretimi) ve Diabella (şeker içermeyen pastacılık yarı mamulleri) ürünlerini de sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play