İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yeşil zeytin %65, ayçiçeği yağı %30, biber, şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (kırmızı biber pul, sarımsak, nane, kekik). Sitrik asit, askorbik asit. Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Roma
...Lezzetli ve malzemelerle dolu olan Capricciosa, klasik pizzalar arasında bir zorunluluktur. Taze mantarlar, doğal enginar kalpleri, siyah zeytinler ve pişirilmiş jambonun tuzluluğu, dolgusunu tam ve bol hale getirir; bu da en seçici damakları bile tatmin edecektir.
Eşleşen ürünler
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
İtalya, Calatafimi Segesta
...Ağaçlarımız, Batı Sicilya'nın en büyük meşe ormanı olan 212 hektarlık doğal bir vaha içinde yaşamaktadır. Angimbe, çevresindeki doğadan ilham alarak, saf ve doğal haliyle NATURES zeytinyağını yaratmıştır. Amacımız, zeytinyağının mükemmel besin ve organoleptik özelliklerini pekiştirmek ve yaymak, bölgeyi değerli kılmak ve manzarayı ve doğayı korumaktır. Angimbe NATURES yağı, Calatafimi Segesta'daki...
İtalya, Viale N. Machiavelli 65/67
...çiftlik evleri ve tepelerle birlikte, dünyada eşsiz bir insan-doğa birleşimi yaratır. Özellikle zeytin ve üzüm, meyvelerinin zenginliği ve insanın binlerce yıllık çalışması sayesinde, Toskana kırsal ekonomisinin temel taşlarını temsil eder ve böylece insan tarafından yaratılan ile doğal olan arasında olağanüstü bir denge oluşturur. Toskana'da, hasat sona erdiğinde, zeytinleri elle toplamak için gereken uzun merdivenler hazırlanır; ardından zeytinler, özel sepetlere yerleştirilir.
İtalya, Diano San Pietro
...İtalyan ve Taggiasca sızma zeytinyağı üretimi de yapmaktayız. Ayrıca, konserveler, pesto, kurutulmuş domatesler ve doldurulmuş biberler de üretmekteyiz. Şirket, hammaddelerin doğal aromasının korunmasına büyük önem vermektedir; bu nedenle zeytinler, toplandıktan sonraki 24 saat içinde işlenmekte ve fesleğen, geldiği gün içinde yarı mamul ve pesto haline getirilmektedir.
İtalya, Gubbio
... korumak için tamamen elle toplanır. Zeytinlerin Saklanması: Zeytinler, havalandırmayı kolaylaştırmak ve küf oluşumunu önlemek için delikli plastik kaplarda saklanır. Zeytinler, toplandıktan sonra 12/24 saat içinde işlenir, böylece ürünün yüksek kalitesi sağlanır. Ekstraksiyon: Yağ, modern makinelerle sürekli bir süreçle (öğütme, karıştırma ve ekstraksiyon arasında kesinti olmadan) 27 °C sıcaklıkta...
İtalya, Campobello Di Mazara
... düşük asiditeye sahip bir ürün elde edilmesini sağlamaktadır. Elde edilen zeytinyağı, oksijen yokluğunda paslanmaz çelik silolarda doğal bir tortulama sürecinden sonra, sevkiyattan hemen önce ambalajlanmaktadır.
...Tota tarım şirketi, zeytin yağı üretimi ve ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. Şirketin ürettiği ve ticaretini yaptığı zeytinler şunlardır: CORATINA - PERANZANA - CAROLEA - LECCINO - OGLIAROLA - PENDOLINO - FRANTOIO - CORATINA - "Ayrıca organik zeytinlerimiz de mevcuttur." SANSA KABUĞU: Sadece mekanik işleme ile elde edilen doğal bir üründür, dökme veya paketlenmiş olarak satılmaktadır...
... yağa tazeliğini aktarmak için taş değirmenlerde soğuk sıkım yöntemiyle, çok kısa bir sürede işleniyor. Elde edilen hamurdan 'yağ suyu' çıkarılıyor ve bu, santrifüj ile ayrılıyor. Böyle elde edilen yağ, hiçbir filtrasyona tabi tutulmamakta, sadece doğal bir dekantasyona tabi tutulmaktadır (şişelerin dibindeki olası safsızlıklar, doğal dekantasyondan kaynaklanmaktadır) bu da tadını, aromasını artırmakta ve besin değerlerini korumaktadır. ÖZEL NOTLAR: CHIARAMONTE sızma zeytinyağı, özel bir zeytin çeşidinden elde edilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play