Sperandri, kesinlikle Torino şehrinin en çok beğenilen elyapımı çikolata dükkanlarından biridir. Sadece Piemonte IGP fındıkları kullanarak üretilen ekstrüde gianduiotto, elle kesilmiş klasik cremino ve yumuşak nougat üretiminde uzmanlaşmıştır. Torino çikolata geleneğinin klasiklerinin yanı sıra, halka sunulan birçok öneri arasında elle süslenmiş Paskalya yumurtaları, geniş bir praline seçkisi...
Confetteria Mucci Alberto, lezzetli şekerleme ve elyapımı çikolata ürünleri hazırlama konusunda uzun yıllara dayanan deneyim ve tutkuya sahiptir. Yüksek nitelikli personeli, köklü geleneği, malzemelerin kalitesine özenle yaptığı seçim ve en küçük detaylara kadar titiz hizmeti sayesinde, müşterilerine olağanüstü ürünler sunmaktadır: aromelli şekerlemeler, beyaz çikolata, praline, fındıklı...
...1887'den beri pastacı ve çikolata ustaları, en yüksek kalitede İtalyan üreticileri, yarı mamul çikolata ve bitmiş ürünler, bitter praline, çikolata kaşıkları, Sabauda pastasının yaratıcısı, yerel hammaddeler, lezzet ustası, Avrupa çapında tanınan zanaat mükemmeliyeti, son derece elyapımı bir tat. Önemli üretim miktarlarını destekliyoruz.