İtalya, Imperia
...Arzentu Sızma Zeytinyağı, iki çok değerli İtalyan çeşidinin birleşiminden doğar: Oliva Peranzana ve Oliva Taggiasca. Sızma Zeytinyağı · %100 İtalyan Yağı – soğuk sıkım · Peranzana zeytininden ve Taggiasca zeytininden elde edilmiştir · En hassas yemekler için mükemmel bir sos Arzentu, Taggiasca zeytini ve Peranzana zeytininin belirgin özelliklerini birleştiren, yüksek seçkinliğe sahip, nazik ve...
İtalya, Campobello Di Mazara
... zeytinliklerden toplanan, henüz olgunlaşmamış, sağlıklı ve bütün zeytinlerin işlenmesiyle ortaya çıkmaktadır; bu zeytinlerin bir kısmı doğrudan işletme tarafından yönetilmektedir. Toplama, taşıma ve işleme gibi önemli işlemlere özel bir özen gösterilmektedir; zeytinler, toplandıktan sonraki 24 saat içinde, soğuk sıkım yöntemiyle işletmenin değirmeninde işlenmektedir. Bu süreç, yüksek meyve aromalı ve çok...
İtalya, Termini Imerese
... ağaçları da bulunmaktadır. Ekim ortasında hasat başladığında, zeytinler birkaç saat içinde işlenerek en yüksek kalitenin sağlanması garanti edilmektedir. Böylece, yarım yüzyılı aşkın bir gelenekten ve yüksek talep gören kaliteli yağın zeytinyağı fabrikasında satılmasından sonra, 1997 yılında işletme, yağı şişeleme ve pazara sunma kararı alarak, eski zamanlardaki saflık özelliklerini korumayı taahhüt etmiştir. 2009 yılında işletme, organik tarıma geçiş yaparak çevremize karşı duyarlılığını ve dikkatini bir kez daha göstermiştir.
İtalya, Trezzano Sul Naviglio
...Dedica Design, usta cam ustası Pietro Viero tarafından el yapımı sınırlı sayıda benzersiz şişeler sunmaktadır. Şişelerin tasarımı Matteo Cibic'e aittir ve üretim sürecini, tasarımdan bitmiş ürüne kadar titizlikle yönetmiştir. Her şişe, Salento bölgesinden gelen saf İtalyan sızma zeytinyağı içermektedir (0.5l), soğuk sıkım yönteminin kullanılmasıyla elde edilmiştir. Zeytinler, en yüksek...
Bu arama terimi için popüler ülkeler