İtalya, Orbassano
...Fırın lasagna, klasik bir kült ve İtalyan mutfağını dünya çapında ünlü yapan yemeklerden biridir. Bu versiyon, tüm versiyonlar arasında en ünlüsü, tipik bir bolognese et sosu ve beşamel sos ile hazırlanmıştır. İtalyan evlerinde yapılanlar gibi rustik bir lezzete sahip bir lasagna, tadına varmak için hazır ve sadece ısıtılması gerekiyor.
İtalya, Imperia
...' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Kanepe zenginleştirmek için mükemmel, aperatif veya başlangıç olarak, ayrıca ızgara et ve balık ile de çok iyi gider. Makarna için bir sos olarak da kullanılabilir ve lezzetli bir bourguignonne sosu olarak mükemmeldir. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın. 5 gün içinde tüketin. Kod: PCT 180...
...Fesleğen, taze ve narin tadı ile yemeklerde son dokunuş olarak kullanılan aromatik bir bitkidir. Sebzeler, et, balık, çorba, makarna ve domates sosu için kullanılır. Ayrıca sindirim sorunlarına karşı ve parazit düşürücü olarak da kullanılır. Çeşitli ağırlıklarda punnet veya polistiren ambalajlarda mevcuttur.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Domuz eti, aromalar, deniz tuzu, esmer şeker, domates sosu, kahve tozu, doğal aromalar, baharatlar Alerjenler içerir: Hardal, koruyucu madde içermez ve Polifosfatlar 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 283 kcal 1177 kJ Yağlar 15,0 gr, bunların 6,3 gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,8 gr, bunların 1,8 gr'ı şeker Protein 25 gr, lif 0,01 gr, tuz 1,3...
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
İtalya, Casoria
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
...Prunillo sosu, bölgemizin geleneğinde kök salmış tipik bir Puglia domatesinin işlenmesiyle elde edilir. Yoğun rengi, ekşi tadı ve belirgin aroması, hem et hem de balık bazlı sosların hazırlanması için mükemmel bir temel sunmamızı sağlar. Net ağırlık 290 gr.
İtalya, Lecco
Kurutulmuş gıda ürünlerinin üretimi ve ambalajlanması: soslar, soslu makarnalar, makarna ve pirinçler için soslar, soslu lazanyalar, granül et suyu, baharatlı püresi, anlık çorbalar, gofret karışımı, anlık vanilya ve çikolata sosu. Süpermarketler, catering ve endüstriyel ambalajlar (büyük torba, çuvallar ve kartonlar). Organik ürünlerin de üretimi ve ambalajlanması.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play