İtalya, Lauro
...pudinglere ekleyebilir veya ana yemeklere, balık ve et yemeklerine çıtırlık ve lezzet katmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, pastacılık ve dondurmacılıkta gerçekten değerlidirler çünkü birçok yaratımın temel malzemesini oluştururlar; kremler, dondurmalar ve pastalar gibi. Kabukları soyulmuş ve kavrulmuş fındıklar, sadece lezzetli ve karşı konulmaz olmakla kalmaz, aynı zamanda vücudumuz için de faydalıdır: E vitamini açısından zengindirler, bu da bazı kanser türlerinin önlenmesinde yararlı bir antioksidandır ve fosfor, potasyum, kalsiyum ve protein açısından mükemmel bir kaynaktır.
İtalya, Sant'angelo Di Brolo
...Kabuklu çiğ fındık, Nebrodi. Köken: Sicilya-İtalya. Ambalajlar Hava geçiren torbalar: 5 kg, 10 kg, 20 kg, 25 kg ve büyük torba; Vakumlu poşetler: 250 gr, 500 gr, 1 kg, 2 kg ve 5 kg. EU 848/2018 düzenlemesine göre sertifikalı organik tarım ve konvansiyonel tarım ürünleri olarak mevcuttur.
İtalya, Forlì
...Kavrulmuş fındık, doğal ve besleyici bir atıştırmalıktır. Titiz bir işleme süreci ve paketlemedeki titiz özen sayesinde, her organoleptik özelliğini uzun süre korur. Bunlar, tatlı yemekler, krema, hamur işleri ve karmaşık tuzlu yemeklerin hazırlanmasında hemen kullanılmaya hazır, soyulmuş, kabukları çıkarılmış ve kavrulmuş fındıklardır. Ayrıca, şekerlenmiş, toz haline getirilmiş veya un haline...
İtalya, Cortazzone
...Kavrulmuş fındık (menşei: İTALYA - Piemonte) Tonda Gentile Trilobata çeşidi, 1 kg'lık paket. Orta kavrulma derecesine sahip fındıklar, kavrulmalarından sonraki 24 saat içinde vakumlu ambalajda paketlenir. Fındıklar kabukları çıkarıldıktan sonra elle kalibre edilir ve elenerek ayrılır, ardından kavrulur ve dış zarlarından (perisperma) arındırılır. Bu işlem mekanik bir süreçle gerçekleştirilir...
İtalya, MAXDORF
Şirketimiz, tarımsal atıkları geri dönüştürerek bunları ısıtma, kedi kumu, delme süreci, arıtma sistemleri ve diğer birçok hizmette kullanılan çevre dostu, çok amaçlı ürünlere dönüştürme misyonuyla kurulmuştur. Misyonumuz: "Mükemmellik için tasarlandı, performans için güvenilir" sloganı altında, tarımsal yan ürünleri geri dönüştürerek doğal kaynakları korumaya yardımcı olan ve çevre dostu endüstr...
İtalya, Monchiero
...100% "Nocciola Piemonte I.G.P." Langhe'den Kavrulmuş Fındık. Orta hafif kavurma - 100% "Nocciola Piemonte I.G.P." Langhe'den Kavrulmuş Fındık. Hem tatlı hem tuzlu hazırlıklar için mutfakta hem de atıştırmalık olarak mükemmel. Kabukları soyulduktan sonra fındıklar kavrulur ve zarından arındırılır. Orta hafif kavurma. Farklı kavurma dereceleri ile talep üzerine temin edilebilir. Bütün ambalajı...
...Doğal olarak mayalanmış, fındık glazürü ile kaplanmış "Piemonte" IGP şeklinde bir ekmek tatlısı. Sarı renkteki hamur, limon kabukları ve Sultan üzümü ile zenginleştirilmiştir. - Doğal olarak mayalanmış, fındık glazürü ve kakao ile kaplanmış bir ekmek tatlısı. Sarı renkteki hamur, bitter çikolata ile zenginleştirilmiştir. - Doğal olarak mayalanmış, badem glazürü ile kaplanmış bir ekmek tatlısı. Sarı renkteki hamur, Sultan üzümü ile zenginleştirilmiştir.
İtalya, Paderno F.c. (bs)
... ve presleme ürünleri kurutucusu, Pamuk tohumları kurutucusu, Yumurta kabukları kurutucusu, Üzüm çekirdekleri kurutucusu, P.E.T kurutucusu, polietilen kurutucusu, kauçuk kurutucusu, Deniz tuzu kurutucusu, Yıkama tohumları kurutucusu, Horticultural tohumlar kurutucusu, Tahıl kurutucusu.
İtalya, Palagonia
... ve antep fıstığı ile Sicilya cassata, mini ricotta cassate. Sürülerek yenilebilen tatlı kremler, antep fıstığı, badem, fındık, nougat, kahve, limon. Limon, kan portakalı, sarı portakal, mandalina, soğan, şeftali, domates, portakal ve zerdeçal, limon ve zencefil reçelleri. İkisi de ekstra incir, armut, ceviz ve tarçın, siyah dut reçelleri. Tipik Sicilya gıda konserveleri, pate, makarna veya...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play