İtalya, Montoro
...8 Kestane püresi ve fındık kreması ile doldurulmuş çikolata 8 Kestane püresi ve fındık kreması ile doldurulmuş çikolata 8 Kestane püresi ve fındık kreması ile doldurulmuş çikolata 8 12 paket 200g'lık karton 12 adet 200g'lık paket 12 adet 200g'lık kutu Ref:0501292 EAN:8034125102259...
İtalya, Savignano Sul Panaro
...Organik Arabica kahve karışımı, son derece meyvemsi, hafif asidik ve acı kakao sonrası tadı; fındık kremalı dolgun kahve.
İtalya, Andalo Valtellino
... çeşididir. Endonezya: Yumuşak bir lezzet ve hafif karamel kokusuna sahip mükemmel bir Robusta karışımı. Honduras: Dengeli ve dolgun gövdeye sahip, tatlı ve likör benzeri bir kokuya sahip. Peru: Hemen meyvemsi ve kakao bitişine sahip nazikçe yapılandırılmış bir kahve. Yoğun bir bitişe sahip dolgun ve kremsi. Pürüzsüz ve kalıcı bir lezzet ile fındık ve çikolata aroması taşıyan bir espresso kahvesi.
...Güçlü ve yüce, Guatemala topraklarını karakterize eden volkanların doğası gibi, bu Orta Amerikalı tek kökenli kahve, deniz seviyesinden 1400-1600 metre yükseklikteki dağlarda yetiştirilmektedir ve bu nedenle SHB (Sıkı Sert Fasulye) olarak sınıflandırılmaktadır. Zarif ve iyi dengelenmiş bir kahve olan bu içecek, zengin ve uyumlu aromasının yanı sıra, tam gövdeye sahip ve yuvarlak bir tat ile dengeli bir asiditeyi, çiçek ve meyve notalarıyla birleştirerek, kakao ve fındık tadında bir bitiş sunmaktadır.
İtalya, Milano
... gençlik likörleri gibi gençlik ve rabarbaro'yu çağrıştırır. Kahve, kakao fasulyesi ve tütün yaprakları notaları içerir. EŞLEŞTİRMELER Bu kadar kendine özgü tadı, enginar, pırasa, hindiba gibi benzer şekilde acı yiyeceklerle bir araya gelmesine olanak tanır; uzun süre olgunlaşmış, belki de baharatlı yüksek kaliteli peynirlerle uyum sağlar; Colonnata domuz yağı ile. Balıkla, kılıç balığı ve kırmızı ton balığı ile eşleştirilmesi önerilir; tatlılarla, çikolata mousse'larını süslemek, dondurma ve meyve salatasında kullanmak için.
İtalya, MILANO
...Nutella, Ferrero'nun ikonik bir ürünüdür ve fındık ve kakao bazlı sürülebilir kremasıyla tanınmaktadır. İlk kez 1964 yılında piyasaya sürülen Nutella, dünya genelinde tatlılık ve lezzet sembolü haline gelmiş, hem kahvaltıda hem de atıştırmalıklar ve tatlılar için tercih edilmiştir. Tarifi, kavrulmuş fındık, kakao ve seçilmiş malzemelerin benzersiz bir kombinasyonunu içerir ve kremsi dokusu ile...
İtalya, Barletta
...farklı tatlarda çikolata trüfleri seçkisi: fındık, kahve, hindistancevizi, antep fıstığı, limon, bitter, beyaz, rom, özel marka altında üretilmiştir, ayrıca şekersiz, glütensiz, organik, konvansiyonel.
İtalya, Acerra
...GLUTENSİZ fındık kreması, kahvenize, tatlılarınıza, yoğurdunuza ve dondurmanıza lezzet katmak ve süslemek için idealdir. Kullanmadan önce çalkalayın. İÇİNDEKİLER: şeker, bitkisel yağ (ayçiçeği, palmiye), fındık (%8), yağsız süt tozu, %10-12 kakao yağı içeren kakao, laktoz, emülgatör: soya lesitini, aroma, doğal vanilya aroması, antioksidan: biberiye ekstresi. Diğer kabuklu yemişlerin izlerini içerebilir.
İtalya, Monchiero
...Black Fındık Kreması, Langhe bölgesinden %55 "I.G.P. Fındık Piemonte" içerir, Réunion adasından şeker, kakao ve Bourbon vanilyası. Sürülerek yenilebilecek bir lezzet. Yüzeydeki fındık yağının çıkması, ürünün doğal olduğunu gösterir; emülgatör ve koruyucu içermez ve özelliklerini korur. Tüketmeden önce kremayı iyice karıştırmak yeterlidir. İçindekiler: "I.G.P. Fındık Piemonte", şeker, kakao...
İtalya, Bronte
...Modica Çikolatası Fındık ve Badem - kakao pastası %50, şeker, fındık %5, badem %5.
İtalya, Messina
...Aromatik ve lezzetli bademli hamur işleri, en yüksek kalitede ham maddelerle el yapımı olarak hazırlanmış ve çeşitli tatlarda mevcuttur. Yumuşak bir tada sahip olanlar, ağızda eriyerek hoş ve tatlı bir lezzet bırakır.
...Doğal olarak mayalanmış, fındık glazürü ile kaplanmış "Piemonte" IGP şeklinde bir ekmek tatlısı. Sarı renkteki hamur, limon kabukları ve Sultan üzümü ile zenginleştirilmiştir. - Doğal olarak mayalanmış, fındık glazürü ve kakao ile kaplanmış bir ekmek tatlısı. Sarı renkteki hamur, bitter çikolata ile zenginleştirilmiştir. - Doğal olarak mayalanmış, badem glazürü ile kaplanmış bir ekmek tatlısı. Sarı renkteki hamur, Sultan üzümü ile zenginleştirilmiştir.
İtalya, Milano
... yapmıyor. Ham maddelerin bazen daha az sofistike olduğu yerlerde, uzun bir kavurma geleneği ile telafi ediliyor. Bu robusta kahve karışımı, koyu fındık kreması renginde, mor kafa ve gri tonlarıyla bir fincan sunuyor. Burunda kakao ve odun notaları ortaya çıkarken, damakta kahve olağanüstü bir gövdeye sahip, tamamen bir krema!
...limoncello, gianduja, nougat vb.) %62'den fazla kakao ile kaplanmış. - 12 ay - TARTUFI: bitter çikolata ve fındık hamurundan yapılmış, kakao ile kaplanmış. - 12 ay - CROSTATA DI MELIGA (mısır): Mükemmel bir mısır unu ile yapılan, gevrek ve yumuşak bir pasta, reçelle doldurulmuş. - 5 ay - PASTE DI MELIGA (mısır): Cuneo geleneğine ait lezzetli bir bisküvi, tereyağı, mısır ve un ile yapılmıştır. - 12 ay MÜŞTERİLERİMİZE ETKİNLİKLER, ÖZEL GÜNLER, TANITIM VE KENDİ DAĞITIMLARI İÇİN LOGOLARINI İÇEREN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ PAKETLEME SUNABİLİYORUZ. Sonuç olarak, tadına varılması gereken 1. Sınıf PASTİRYA'dır!!
İtalya, Piacenza
...Pasticceria Falicetto, 1985 yılında Piacenza'ya taşınan genç bir Piyemonte pastacısı olan Aldo Scaglia'nın öngörüsü sayesinde kurulmuştur. Günlük olarak fırınlanan ve yüksek pastacılık geleneklerine göre hazırlanan ürünlerde büyük bir tutku ve hayal gücü ile birlikte malzemelere sürekli bir dikkat gösterilmektedir. Gerçekten de, en iyi Venezuela, Bolivya ve Sao Thome adası kakao çekirdekleri seçilmekte ve badem veya fındık ile birleştirilerek, tüm Piacentinolar için tatlı bir alışkanlık haline gelen bir çikolata üretilmektedir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play