100% Italia International Trade, müşterilerine İtalyan bölgelerinin en iyi ürünlerinden geniş bir seçim sunmaktadır: D.O.P. bufalo mozzarella, bufalo ve inek peynirleri, sebzeler, zeytinler, D.O.P. sızma zeytinyağı, Bagnoli trüfü, Gragnano makarnası, taze makarna, deniz ürünleri, soyulmuş domatesler, fırın ürünleri, pizza için ürünler, şarküteri ürünleri vb. Organize bir lojistik ve çok dilli pers...
İtalya, Taranto
...Taze tereyağı, akasya balı, serbest dolaşan yumurta sarıları ve Sicilya'nın şekerlenmiş narenciye meyveleri, geleneksel panettone üretiminde kullanılan bazı değerli malzemelerdir. Özellikle dikkatle, Pastacı Şefimiz Nilde Diciolla, topraklarımızın hammaddelerini seçerek yeni kombinasyonlar denemekte ve modern ve yenilikçi üretimlere hayat vermektedir. - PanPulia Elixiri - Kırmızı meyve ve antep fıstıklı panettone - Armut ve bitter çikolatalı panettone - Çikolata Üçlemesi panettone - Bademli panettone - Zengin Milano panettone...
İtalya, Giarre
...30 çeşit Sicilian Granita'nın üretimi, geleneksel yöntemle sadece su, şeker ve meyve kullanılarak yapılmaktadır; hiçbir kıvam artırıcı veya renklendirici yoktur, sadece yerel taze meyve kullanılır. Önceden karıştırılmış ve kullanıma hazır olan bu ürün, 1 yıl raf ömrü ile depolanabilir. Tüm Avrupa'ya, Birleşik Krallık ve İsviçre dahil olmak üzere dağıtım yapılmaktadır.
İtalya, Messina
...Sicilya Panettonilerimiz, sadece basit Noel tatlılarından çok daha fazlasıdır. "La Truscia Tipico Siciliano" olarak, sizlere eşsiz bir deneyim sunmak için Sicilya El Yapımı Panettonilerimizi getiriyoruz: antep fıstıklı, portakal, mandalina, limon, Sicilya çikolatası, kuru üzüm ve şekerlemelerle geleneksel, Sicilya cassatası, pignolata, çikolata ve armut, beyaz incir ve beyaz çikolata küpleri...
...Ricotta Kekleri, geleneksel mutfağımızın özel lezzetlerindendir. Hazırlama Taze ricotta iyice kurutulur ve soğutucularda süzülür, ardından doğru şeker oranı ile karıştırılır ve steril kovalara yerleştirilir. Ambalajlama işleminden sonra, kovalara termal soğutma tüneline götürülür; bu işlem sayesinde, birkaç saat içinde şekerli ricotta kreması -18°C'ye kadar soğutulur ve özel hücrelerde saklanır. Bu süreç, yüksek kaliteli bir ürün elde edilmesini sağlar. Ürünler, Kg 1,2 (tek ambalaj) ve 110 gr'lık tek porsiyonluk kek (12'li ambalaj) formatlarında üretilmektedir.
İtalya, Belpasso
...Dişle ısırılacak tatlı bir zevk. Seçilmiş malzemelerle ve geleneksel el yapımı yöntemlerle hazırlanmıştır. Basit ama karşı konulamaz bir tarif. Ayrıca diğer çeşitlerde de mevcuttur: antep fıstığı, badem, badem ve şekerlenmiş portakal. Ayrıca pastane serisi için, dökme olarak da mevcuttur.
İtalya, Acireale
Bravo pastane laboratuvarı, tamamen aile işletmesi olan küçük bir zanaatkar işletmedir ve yalnızca el yapımı olarak işlenmiş geleneksel Sicilya tatlılarının tedarikine odaklanmaktadır. Eski Sicilya geleneklerine ve tariflerine sadık kalarak, en iyi malzemelerin titiz bir seçimi ve bunların ustaca işlenmesi ile her zaman kendimizi farklı kılmayı başardık. Bu, en eski Sicilyalı pastacı ustalarından...
...La Pasticceria Mariuccia, 1935 yılında küçük bir pastane üretimine başlayarak kurulmuştur. Aile ortamının karakteristik saf ürünleri, hemen küçük yerel toplulukta geniş bir kabul görmüştür. Mariuccia'nın mirası, geleneksel Siena tariflerini yeniden yorumlayan yeğeni tarafından devralınmıştır. Faaliyet dönemi boyunca, önemli ve seçilmiş hammaddeler kullanarak geleneği sürdüren mevcut pastacı Marco ile birlikte çalışmıştır. Şu anda ürünlerimiz 12 çeşit bisküvi ve 5 çeşit panforte ile farklı özelliklere sahiptir. Koruyucu, renklendirici, GDO ve hidrojenize yağ kullanmıyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play