İtalya, Guarene
...Yan başlıklı kayış makinesi, geleneksel makinelerle işleme kalıntıları (yağ, sıvılar vb.) nedeniyle işletme sorunları yaşanan tüm sektörlerde önerilmektedir. SP92-E, minimum 10x50x100 mm boyutlarına sahip ürünler için uygundur; 12 mm genişliğinde ve maksimum 0.65 mm kalınlığında kayış kullanır. 60 saniyelik hareketsizlikten sonra otomatik kapanma cihazı ve ayarlanabilir yükseklikte çalışma tezgahı ile donatılmıştır. Kayış genişliği:mm. 12 Kayış kalınlığı:mm. 0,6 - 0,65 Hava basıncı:6/7 bar Hava tüketimi:12 Lt. / sn Ağırlık:140 Kg...
İtalya, Goito
... güvenli, kalıcı hidrolik sızdırmaz bağlantılar gerçekleştirilmesi, örneğin, temel plakaları ile yer altı yapılarındaki yükselen duvarlar arasında. "Bordür döşeme yüzeyinin parçalanmamış, tutarsız, kirli, tozlu veya yağ veya gres izleriyle kirlenmemiş olduğundan emin olun. Döşeme alanı mükemmel düz olmayabilir, yeter ki bordür, destekle mükemmel yapışma sağlamak için herhangi bir tutarsızlığın şeklini...
İtalya, Radicofani
... yatmaktadır. Bu, doğal bir şekilde, tüf kayasına oyulmuş bir mağara içinde gerçekleşir; ve işte bu ortamda, olgunlaşma süresi boyunca peynir unutulmaz aromalar ve tatlar kazanır, “gerçekten unutulmaz”. Mağara içinde yaklaşık 4 ay kalır ve bu süre zarfında peynir dikkatlice korunur ve tadını korumak için bitkisel yağ ile kabuğu işlenir.
İtalya, MILANO
... uzun bir son kullanma tarihi ile bu mayonez, güvenilir ve çok yönlü bir üründür ve geniş bir tarif yelpazesine uygundur. Kaliteli bir sos arayanlar için mükemmel bir seçimdir; geleneksel lezzeti mutfaklarına taşımak isteyenler için vazgeçilmez bir bileşendir. Kullanımı kolay ve hazır olan bu ürün, kalite ve uygun fiyat arayanlar için ideal bir tercihtir. SON KULLANMA TARİHİ 21/04/2025 1'lik ambalaj, 108 ambalaj = 1 palet 1 birim: 1 kova minimum sipariş 5 palet...
...Geleneksel, deriden yapılmış mat ayakkabıları yumuşatmak ve korumak için penetran yağ. Spor, dağ, avcılık ve balıkçılık ayakkabaları için uygundur. Ürün ayrıca kişiselleştirilebilir veya markasız olarak da temin edilebilir. "GRASSO FOCA" 1988'den beri tescilli tarihi bir markadır ve foklardan veya diğer koruma altındaki hayvanlardan elde edilen bileşenler içermez.
İtalya, Rivoli
...Eşsiz nitelikleri sayesinde benzersiz bir üründür! Kremsi, nazik, çok yönlü: lezzetli! Geleneksel mayoneze göre %30 daha az kalori ve yağ içerir. Kolesterol, yumurta, glüten ve laktoz içermez.
İtalya, San Giorgio Di Piano
... yağa dönüştüren, çoğu sentetik ve geleneksel motor yağlarında kullanılan ham petroldeki safsızlıklardan önemli ölçüde arındırılmış olan Shell PurePlus'un patentli özel teknolojisi ile geliştirilmiştir. Shell Advance 4T Ultra, %100 sentetik olup, doğal gazdan elde edilen bu saf ve kristal baz yağ ile Shell Aktif Temizleme katkı teknolojisinin bir kombinasyonundan elde edilmiştir. Bu sayede, yüksek temizlik özelliklerine sahip bir yağ ortaya çıkmaktadır. Temiz bir motor, daha fazla verimlilik ve koruma ile daha yüksek performans sunar.
İtalya, Cinto Caomaggiore
... taze tezgah ürünlerinin ambalajı için mükemmeldir. Gıda için biyokağıt kullanımı ve su bazlı biyobozunur boyalarla baskı, Mater-Bi® ile ambalajlarımızı tamamen çevre odaklı bir çözüm haline getirir; nihai tüketici bunları atık toplama alanına atabilir. Greencartex serisinden kaplanmış kağıdımız (kraft kağıt veya Mater-Bi® filmi ile yağ geçirmez kaplanmış kağıt) veya diğer doğal biyopolimerlerle %100 biyobozunur ve kompostlanabilir. Bunlar, geleneksel kaplanmış kağıtların dayanıklılığını koruyan doğal ambalaj ve biyobozunur kaplanmış kağıtlardır.
...Bu, uzun süre olgunlaşmış bir jambon değil: işimizin en iyisi. Üretim süreci geleneksel, ancak başlangıçta butların seçimi özeldir, etlerin farklı kaliteleri vardır ve uzun olgunlaşmayı sağlamak için daha fazla yağ içermektedir. Jambonlar, üç hafta boyunca nemli (%80) ve soğuk (+1 ile +4 derece arasında) bir hücrede tuzu emer, ardından üç ay boyunca yavaşça kuruyarak dinlenir. Şimdi deniz havası...
İtalya, Reggio Emilia
... ünlü Parmigiano Reggiano peynirini de içeriyor; bu, İtalyan geleneğine özgü, karşı konulmaz bir kombinasyon! Kıtır kıtır Taralli ve lezzetli yeşil zeytinler Milano gıda kutusunu tamamlıyor. Milano Gıda Kutusu şunları içerir: - Durum buğdayı irmiği spagetti 500g - Cherry domates sosu 690g - Sızma zeytinyağı 250ml - Vakumlu paketlenmiş 24 ay olgunlaşmış Parmigiano Reggiano 240g - Taralli 100g - 5 yıl olgunlaşmış Balsamik sirke 250ml - Vakumlu paketlenmiş Geleneksel Salam 300g.
İtalya, Ozzano Dell'emilia
...Mekanik İşlemler Mekanik işlemler sektöründe IMAS çözümleri, manuel veya otomatik alet makinelerinin işleme süreçlerinden kaynaklanan duman, toz ve yağ buharlarını işlemek için uygun tesislerin gerçekleştirilmesinde öncüdür. YAĞLI SOĞUTMA MEKANİK İŞLEMLERİ FO-T serisi torba filtre ünitelerinden oluşan geleneksel çözümlerin yanı sıra, IMAS, mekanik işlemlerden kaynaklanan mineral yağların buhar...
İtalya, Codogno
...Felino salamı, domuz eti ile hazırlanan lezzetli bir şarküteri ürünüdür. Adını, Parma iline bağlı bir yer olan Felino'dan alır. Felino salamı, benzer türdeki diğer salamlarla karşılaştırıldığında daha yüksek protein ve daha düşük yağ içeriğine sahiptir. Geleneksel olarak, çapraz bir şekilde kesilerek, salamın çapının yaklaşık iki katı uzunluğunda oval dilimler oluşturulur.
İtalya, Giffoni Sei Casali
..." çeşidine sahip, yüzyıllık bir geçmişe sahip devasa teraslı ve kayalık bir tepedir. Şirket, doğal özellikleri kullanarak bitki koruma ürünleri ile tedavileri en aza indirmekte (entegre mücadele ve ORGANİK) ve yalnızca doğada bulunan malzemeleri kullanmaktadır. Yenidoğanların beslenmesi için idealdir. Sofraya, bizler ve ÇOCUKLARIMIZ için sıfır zehirli bir yağ getiriyoruz. "l'oro de o'Munaciello", ECCELLENZE ITALIANE 2021 dahil olmak üzere çeşitli bölgesel ve ulusal kuruluşlar tarafından ödüllendirilmiş ve OLIO DOP COLLINE SALERNITANE olarak tanınmıştır. Gerçek Made in Italy, dünya çapında. ...
...yüksek kaliteli ürünler arayanlar için özellikle değerli bir ürün sunmaktır; ayrıca, otantik ve geleneksel bir mutfak için lezzetler sunmaktır. En çok arzuladığımız tanınma, yıllardır ürünlerimizi tercih eden müşterilerimizin sadakatidir; bu, onların müşteri portföyleri için vazgeçilmez bir unsur olmuştur. Ambrosini Sızma Zeytinyağı, Bologna Üniversitesi Gıda Bilimleri uzmanları tarafından analiz edilip değerlendirilen Ligurya Yağları seçimini en yüksek puanla kazanmıştır. Ürünlerimizi diğer markalar için de paketliyoruz.
İtalya, Castronovo Di Sicilia
...L’Oleificio Milazzo, Sicily'nin "incisi" olan Castronovo'da zeytinyağı üretimi alanında 50 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Milazzo ailesi, Corrado aracılığıyla, teknolojik evrimi, babası Piero tarafından yaratılan markayı pekiştirmek ve geliştirmek için bir yol olarak görmektedir. 2006 yılında, geleneksel yağ çıkarma sistemlerinin aksine, zeytinlerin sürekli işlenmesine olanak tanıyan yeni...
İtalya, Castello di Annone
1969 yılında Nello Ferrero tarafından kurulan RIDAP, Plastik Malzeme İşleme ile ilgilenmektedir. Faaliyetlerine, en önemli İtalyan yağ fabrikaları için Plastik Damacana Kaplamaları üreterek başlamıştır. Yaklaşık 10 yıllık bir faaliyet süresince, plastik malzemelerin geleneksel dönüşüm teknolojileri olan Enjeksiyon Kalıplama, Şişirme, Termoformlama ve teknik profillerin Ekstrüzyonu ile ilgilenmiştir. Bu son faaliyet alanına daha fazla kaynak ve odaklanma ayırarak, endüstriyel sektörde teknik profillerin ekstrüzyonu konusunda referans bir şirket konumuna gelmiştir.
İtalya, Amelia
... işlemleri, fermantasyonu önlemek amacıyla son derece hızlı bir şekilde gerçekleştirilir ve böylece tat özellikleri tamamen korunur. Geleneksel presleme yöntemi, fenolik konsantrasyona zarar vermeyen ve besin değerini tamamen koruyan 26°C'nin üzerindeki bir sıcaklıkta gerçekleşir, bu da meyvenin saflığını ve tadının özünü artırır. FenOlio, Amerini tepelerinin prestijli bölgesinden taze meyvelerden yapılan Sızma zeytinyağıdır (DOP). Dağlar ve ormanlar, dalgalı tepelerin vadileri ile büyüleyici bir manzara, Umbria'nın, "İtalya'nın yeşil kalbi"nin sembolüdür.
...Aşk, tutku, zeytin ağaçlarına adanmışlık ile doğru seçilmiş dönem ve geleneksel yağ değirmeni sayesinde, "Azienda Agricola Tola Salvatore", Palermo (İtalya) bölgesindeki Partinico ve Monreale'nin zengin alanında olağanüstü niteliklere sahip bir sızma zeytinyağı üretmektedir. Organoleptik ve duyusal özellikleri onu eşsiz kılmakta, haşlanmış veya ızgara etler, güveçler, salatalar ve çorbalar için...
İtalya, Settimo Torinese
... vakumlanması için ideal bir çözümdür. Geleneksel tek fazlı ve üç fazlı vakum makinelerine ek olarak, Mastervac yelpazesi, elektrik bileşenlerinin bulunmadığı çalışma koşullarında ek güvenlik sağlamak için tasarlanmış bir dizi hava kompresörlü vakum makinesi içermektedir. Tüm modeller ayrıca, ATEX patlama önleyici versiyonlarda, M ve H (HEPA) kategorisinde sertifikalı filtrelerle de mevcuttur; bu da onları, ATEX yönetmeliği gereği, yanıcı tozlar ve gazlar için özel koruma gerektiren riskli alanlarda kullanılabilir hale getirir.
... YAĞ KIRMA ROBOTLARI, OTOMATİK ÇAMUR BOŞALTMA SEPARATÖRLERİ, SÜREKLİ YAĞ ÜRETİM TESİSLERİ, YAĞ FABRİKALARI MAKİNELERİ, YENİDEN KULLANIM İÇİN SANSA KALİBRATÖRLERİ, PROFESYONEL HİDROLİK PRESLER, HOBİ HİDROLİK PRESLER, ŞİRKET YAĞ ÜRETİM TESİSLERİ, GELENEKSEL YAĞ KIRMA MAKİNELERİ İÇİN PASLANMAZ ÇELİK KARIŞTIRICILAR, PASLANMAZ ÇELİK YAĞLI SU TAŞIMA POMPALARI, ZAYIF YAĞ ÇIKARMA DEKANTERİ, HİDROLİK...
İtalya, Roma
Yüzyıllık zeytin ağaçlarından, kimyasal hiçbir işlem uygulanmadan elde edilen soğuk sıkım Zeytinyağımız, geleneksel yöntemlere ve en yenilikçi kalite standartlarına saygı göstererek üretilmektedir. Zeytinlerin toplanması, olgunlaşma sürelerine uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Ardından, iki saat içinde sıkım işlemi başlatılmaktadır. Bu sayede yağ, polifenoller ve diğer doğal antioksidanlar gibi tüm besin maddelerini korur ve nihayetinde yağa, yeni toplanmış yeşil zeytinlerin tipik tadını kazandırır.
...La Pasticceria Mariuccia, 1935 yılında küçük bir pastane üretimine başlayarak kurulmuştur. Aile ortamının karakteristik saf ürünleri, hemen küçük yerel toplulukta geniş bir kabul görmüştür. Mariuccia'nın mirası, geleneksel Siena tariflerini yeniden yorumlayan yeğeni tarafından devralınmıştır. Faaliyet dönemi boyunca, önemli ve seçilmiş hammaddeler kullanarak geleneği sürdüren mevcut pastacı Marco ile birlikte çalışmıştır. Şu anda ürünlerimiz 12 çeşit bisküvi ve 5 çeşit panforte ile farklı özelliklere sahiptir. Koruyucu, renklendirici, GDO ve hidrojenize yağ kullanmıyoruz.
Zeytin yetiştiricileri ve kaliteli sızma zeytinyağı üreticileri: 1) DOP Colline Teatine - Don Vincenzo 2) Tek çeşit Ascolana tenera - Per Liliana 3) Tek çeşit Leccino - Don Nicola 4) Geleneksel, yağ karışımı...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play