İtalya, Orbassano
...Bu büyük yarım ay şeklindeki ravioli, ıspanak ve ricotta ile doldurulmuş olup, en seçici damakları tatmin etmek için tasarlanmıştır ve aynı zamanda hamur ile iç harç arasında ideal bir oran sunmak için mühendislik harikasıdır. Hamur tabakası ve cömert boyutları, pişirme sırasında parçalanmadan iç harcı sarabilir. İç harcı, tatlar ve dokuların bir senfonisidir. Hafifçe sotelenmiş taze ıspanaklar ve yumuşak, kremsi yüksek kaliteli ricotta, hafiflik ve lezzet arasında mükemmel bir denge oluşturur.
... özelliklere sahip her türlü hamur için uygundur. Tesisin özel tasarımı, üretim döngüsünün sonunda basit ve etkili bir temizlik prosedürü sağlar; sıcak veya soğuk su ve su deterjanı (CIP sistemi) kullanarak en yüksek hijyen standartlarına ulaşır. Yüksek hız ve türbinin mekanik etkisi, deterjanların ve antibakteriyel ürünlerin temizlik etkisini optimize eder. Pilot tesis, Rozzano'daki VOMM Ar-Ge departmanında mevcuttur.
İtalya, Leini
... caziptir. PA 6 kullanmak ayrıca yağlama gereksinimlerini azaltır ve eşleşen yüzeylere karşı aşındırıcı değildir. İyi mekanik özelliklere sahiptir. Naylonlar, nem altında veya suya daldırıldığında %8'e kadar su (ağırlıkça) emebilir. Bu, mükemmel darbe ve titreşim direncini artırır ancak boyutsal değişikliklere de yol açabilir. Mekanik, elektriksel ve boyutsal özellikler, nem emilimi ile orantılı olarak etkilenir. Uygulamalar: Kağıt ve hamur endüstrisi, açık deniz ve denizcilik, tekstil, genel makine imalatı, gıda endüstrisi, malzeme taşıma, elektronik, inşaat, madencilik, havacılık ve daha birçok alan.
İtalya, Forlì
... getirilmiş olarak da kullanılabilirler. Bu fındıkların baskın özelliği, E vitamini ve potasyum, kalsiyum, fosfor ve magnezyum gibi mineral tuzları içeren B grubu vitaminleri gibi çeşitli besin maddelerinin varlığıdır. Fındıklar yüksek kalori içeriği ile karakterizedir, bu nedenle, düşük kalorili bir diyet uyguluyorsanız, küçük miktarlarda tüketilmesi önerilir. Aperatifler ve büfeler için lezzetli ve tatlı, parmak yiyecekleri olarak başlangıçlar ve yoğun dondurmalar veya pürüzsüz parfaitler haline dönüştürülebilir.
İtalya, Olgiate Olona
... kullanılmaktadır. Kullanımı kolaydır, üreticilere paletleri istiflerken istifleme süresini azaltarak ve piramit şeklinde istiflemeye kıyasla palet başına rulo miktarını %40'tan %100'e kadar artırarak ideal bir çözüm sunar.
İtalya, Modena
...HAMUR YOĞURUCULARI HAMUR YOĞURUCULARI LASKA MODELLERİ ME 1000'DEN ME 4500'E: Tamamen paslanmaz çelikten, kapalı tabanlı, hafif yükseklikte yerleştirilmiş 2 kesişen karıştırma kolu, 1 palet + 1 spiral (SP versiyonu) veya 2 palet (PP versiyonu) ile 2 hareket yönü, sabit merdiven ve elektrikli kilitli koruma ağı.
İtalya, Baronissi
... sunmaktadır. Şirket, yeni, yenilikçi ve kaliteli ürünler geliştirmek için pastacılardan, pizzacılardan ve fırıncılardan teknik tavsiyeler almaktadır. Şirket, Salerno iline bağlı Baronissi'de, Salvador Allende Caddesi 72 adresinde bulunmaktadır, tel. 089-955557 ve 089-955560; Pazartesi'den Cuma'ya 08:30'dan 13:00'e ve 15:00'ten 18:30'a, Cumartesi ise 08:30'dan 13:00'e kadar açığız.
... vegan olup, belirli bir işleme ve Euganei tepelerinin kendine özgü ikliminin verdiği tipik ve ayırt edici bir lezzet ile karakterizedir. 12 saatlik doğal bir fermantasyondan sonra hamur, ekşi maya ve seçilmiş doğal malzemelerle işlenir ve hamurun dinlenmesi için gereken süre sonunda, lezzetler ustalarımız tarafından tek tek el ile işlenir.
... cevizi Ceviz Sicilya çam fıstığı Çam fıstığı Finger Lime (havyar limonu) Sızma zeytinyağı Kabuklu, kabuksuz, soyulmuş, parçalanmış, un haline getirilmiş, saf hamur ve dondurmacılık ve pastacılık için yarı mamuller, kuru meyve kreması ve pesto.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play