İtalya, Pergola
...İki tür pişirme için çok yönlü çözüm: doğrudan, dolaylı veya her ikisi. Ateş, pişirme odasının içindeki ocakta doğrudan yakılabilir veya altındaki yanma odasında. Pişirme odasına bir ızgara yerleştirerek, aynı anda birden fazla tepsi yerleştirmek için ikinci bir kat elde edilir. Ateş, bu nedenle pişirme odasında doğrudan veya ayrı bir yanma odasında ya da tercihlere bağlı olarak her ikisinde birden yakılabilir; bu son durumda, pişirme yüzeyinin daha uzun süre daha sıcak kalma avantajı vardır.
İtalya, Angiari
...Lav taşından yapılmış ızgara, çeşitli gıda türlerinin pişirilmesi için uygundur; bu, bir mangal, fırın veya ocak kullanılarak yapılabilir. Yağ veya diğer baharatların eklenmediği diyet mutfağı için oldukça uygundur. Bu doğal taşın özellikleri, et, balık, sebze, ekmek, pide, pizza gibi çeşitli gıdaların pişirilmesi için uygun hale getirir. Bu doğal taşta pişirme, toksik maddelerin salınımını gerektirmez. Böyle pişirilen yiyecekler daha sağlıklı olup, dumanla herhangi bir temas söz konusu değildir; böylece gıdaların besin değerleri korunur.
İtalya, Altivole
...BROMO, geleneksel ızgara versiyonunda, mükemmel bir pişirme yüzeyine sahip kömürle çalışan bir ızgaradır. Bu ızgaranın özelliği, genellikle fochista'nın güvenli bir şekilde pişirmesine olanak tanıyan, açılışı ters yönde olan döner paslanmaz çelik "odun haznesi"dir. Eğer bir döner kebap kullanımı öngörülüyorsa, hazne döndürülecektir. Paslanmaz çelik kömür tepsisi, yağın toplanması için "V...
İtalya, Ferrara
...Mükemmel LPG gazlı Fry Top fırınlı. Sokak Yemeği için optimize edilmiş tek Fry Top. Fırında ve çelik ızgarada pişirme imkanı sunar. Izgara, pişirme kalıntılarının hızlı bir şekilde düşmesini sağlamak için kesilmiştir, böylece kenarlardan sızmaz; çünkü hareket halindeyken her zaman en iyi çalışma koşullarında değilsinizdir. Fry Top, fırın için bir, ızgara için bir olmak üzere iki kalıntı tepsisi...
...Dokunmatik LCD – 8 Önceden Ayarlanmış Pişirme Programı – 60 Dakika Zamanlayıcı – 1800W Güç – Döner Izgara ile – 360° Hızlı Hava Dolaşım Sistemi – Yüksek Sıcaklıkta Yağ Sökme – 304 Paslanmaz Çelik ve Gıda Sınıfı PP Yapışmaz Kaplama – XL Kristal Cam – Ergonomik Kolay Kavrama Sapı...
İtalya, Calatafimi Segesta
...Çok yönlü yağ. Hem pişirme sırasında hem de çiğ olarak eklendiğinde gıdanın kalitesini en iyi şekilde vurgulamak ve değerini artırmak için idealdir. Sote sebzelerle, kızartmalarla, fırında balıkla, tuzlu tartlarla harika, salataların sosunda mükemmel, pinzimonio hazırlarken ve ızgara sebzelerde mükemmel bir seçimdir.
İtalya, Montesilvano
CIRONE MARCO CLELIO, 1985 yılında kurulmuş bir bireysel işletmedir. O zamandan beri, ana faaliyet alanı Angelo Po büyük mutfaklarının Ticari Temsilciliği olmuştur. Daha sonra, müşterilere sunulan hizmeti mümkün kılmak ve geliştirmek amacıyla, ana faaliyet alanını destekleyen ek faaliyetler eklenmiştir. Profesyonel mutfaklar için makineler ve ekipmanların toptan satışı: makarna pişirme fırını...
İtalya, Anagni
... fırının herkes için bir araç olabileceği bir dünya hayal ediyoruz, sadece pizzacılar ve restoranlar için değil." Alfa Fırınları, hızlı ve performanslı Sürekli yenilik süreçleri sayesinde, Alfa Fırınları kıskanılacak performanslar sunmaktadır. Ateşleme hızından pişirme hassasiyetine kadar: sadece 10 dakikada 500°'ye kadar ısınabilir ve bir pizzayı 1 dakikada pişirebilir, maliyetleri ve bekleme sürelerini azaltır. Ve 5 dakikada temizlenir! Böylece hayatın ve profesyonelliğin için değerli zaman kazanmanı sağlarız.
İtalya, Rocca Grimalda
...filet ve hamburger seçeneğimiz vardır. İspanyol yapımı Josper adında bir taş fırın kullanıyoruz; meşe odunu kömürü ile pişirilen yiyeceklere mükemmel bir pişirme ve hafif bir tütsü tadı vererek etimizi lezzetli hale getiriyor. Yaz sezonunda geniş dehorumuzun yeşilliğinde açık havada yemek yiyoruz ve geniş bir otoparkımız mevcut. Bizi ziyaret edin, kesinlikle memnun kalacaksınız.
İtalya, Tv
... Chef, özel ve özenle tasarlanmış bir dış mekan barbeküsüdür; eğimli bir ön panel, ayar düğmelerinin yer aldığı alan, üst pişirme plakasına ve drenaj haznesinin yan çıkışlarına zarif bir şekilde bağlanmaktadır. İspanya ve Fransa'da plancha, Japonya'da ise teppanyaki olarak adlandırılan Chef, geleneksel bir ızgara-barbekü değil, gazla çalışan AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmış bir pişirme yüzeyidir. Bu, daha az deneyimli olanların da iyi yemek pişirme dünyasına yaklaşmasını sağlamakta, çünkü son derece kolay bir şekilde yemekler hazırlanabilmektedir.
Arris Catering Ekipmanları, Geleneksel Restorasyon ve Modern Ticari Restorasyon için gazlı ve elektrikli profesyonel ızgaralar sektöründe faaliyet göstermektedir. Izgara sistemleri konusunda uzmanız, yüksek kaliteli ürünlerimiz ve Grillvapor® ile Overgrill® teknolojimiz sayesinde ızgara pişirme çözümleri sunarak yiyeceklerin yumuşaklığını ve lezzetini artırıyoruz. Grillvapor®, gıda içindeki...
İtalya, Dosson Di Casier
...IDEAFERRO: el yapımı gazlı mangallar, odunlu mangallar, paslanmaz çelik mangal ızgaraları, taş ızgara, elektrikli döner ocaklar ve şişler üretimi. 1968'den beri demir işleme alanında faaliyet gösteren firma, mangal üretimi ve odunlu ile gazlı ızgara pişirme elemanları konusunda uzmanlaşmıştır. IdeaFerro ayrıca şömine aksesuarları (şömine ızgaraları, odunluklar, ateş kutuları, maşa), özel tasarım saksılar ve ev dekorasyon ürünleri üretmektedir. 2008 yılından beri özel tasarım mangal ve ızgara satışı yapan bir çevrimiçi mağaza.