İtalya, Trepuzzi
... ile olan bağ kadar güçlü bir ruh. Afrika izleri, büyüleyici bir botanik karışımında, anı yolculuğunda çağrıştırıcı bir tat. Mialma Navy Strength Gin, İtalya'da üretilen bir zanaat ginidir. - Gözle görüldüğünde kristal, şeffaf - Hızla tatlı ve vanilya notalarına dönüşen balsamik bir koku öncüsü, kuru akorlarla kesişiyor - Damakta keskin bir tat ile taze ve kararlı bir bitiş. Kapasite: 70cl - 57%vol...
İtalya, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...{"DESCRIPTION":"Yüksek kaliteli şekerleme ve altı yıl boyunca yetiştirilen orijinal kırmızı ginsengin ince tadı.\n1 kalori şekerleme 18kcal\n\nCONTENT / PACK\n500g / yaklaşık 111 şekerleme (1 şekerleme 4.5g)\n\nINGREDIENTS\nPanax Ginseng Kökü Ekstresi %1.2,\nşeker, maltos şurubu, beyaz şeker, mentol, vanilya, ksilitol\n\nDIRECTIONS\nKullanım sıklığı: günde birkaç kez damak tadına göre\nUygulama talimatları: Emmek (bütün olarak yutmayın)"}...
İtalya, Nave
... ve geniş bir bitişe sahip. Her duruma uygun, makarna ve hafif ana yemeklerle mükemmel. Servis sıcaklığı 18°C. Sülfür içerir. Hacim: 0,75l Kod: 06822 Kategori: Kırmızı Alkol Oranı: %13 Vol. Ülke: İtalya Bölge: Toskana Üzüm Çeşitleri: Sangiovese Renk: Kırmızı yakut rengi, mor yansımalarla Aroma: Kırmızı meyve ve hafif vanilya notaları Önerilen kadeh: Chianti di Streda DOCG...
İtalya, Barletta
...Kabuklarda bekletme kontrollü sıcaklıkta gerçekleşir ve 20 gün sürer. Şarap daha sonra en az 12 ay olgunlaşması için meşe fıçılara geçer, ardından büyük denge ve aromatik zenginlik elde etmek için şişede bir yıl daha bekletilir. Cömert ve büyük yapılı, sağlam, önemli bir Barbera, karmaşık baharat notaları, küçük kırmızı meyveler, orman altı, nane, vanilya ve meyan kökü ile büyüleyici bir şekilde dikkat çeker. Kırmızı etler ve olgun peynirler ile eşlik edilebilecek mükemmel bir Barbera, heyecan verici bir gastronomik deneyim sunar.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
İtalya, Milano
... hijyenini sağlamak için, keneler, akarlar ve pireler için itici. Yatak temizliği ve tüy bakımı için. Parfümler: beyaz üzüm, eski kırmızı, vanilya ve çilek. Ürün serisi, iki versiyonda limon otu ve sardunya ile sivrisinek kovucu ürünleri de içermektedir: 100 ml'lik pratik taşınabilir sprey şişesi ve dış kullanım için klasik 600 ml'lik sprey.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play