İtalya, Giuliano
...Un "O", pastörize yumurta karışımı, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, şeker, bira mayası, tuz. İÇ DOLGU: Krema, ekşi vişne. ISLATMA: Su, şeker, rom.
İtalya, Radicofani
...Ricotta, peynir işlendikten sonra kalan serumdan elde edilen bir yan üründür. Daha yumuşak ve nazik bir ricotta elde etmek için serum, taze süt ve krema eklenerek zenginleştirilir. Ürün, serum yaklaşık 80°C'ye ısıtılarak elde edilir ve yaklaşık 2 kg ağırlığında termosalmlı kaplarda paketlenir. Doğal haliyle, şeker, çikolata, alkermes ve diğerleri ile birlikte harika bir şekilde tadılabilir. Mutfakta, harika tatlılar ve ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler elde edilebilir. Fuscella ağırlığı yaklaşık 2,00 kg.
İtalya, Bellizzi
...karpuzun fizyolojik kuruması ve meyvelerin çatlaması) önler ve meyvelerin kalitesini, kıvamını ve dayanıklılığını artırır; magnezyum ise klorofil oluşumunu uyarır ve fotosentetik aktiviteyi artırır, şeker konsantrasyonunu yükseltir ve yaprakların ve meyvelerin rengini iyileştirir. CALMAG, kuruma azaltan, stresi azaltan ve serbest radikallerle savaşan molibden ile zenginleştirilmiştir. CALMAG, özellikle dördüncü sıra kültürleri için önerilmektedir.
İtalya, Castegnato
...Castelvedere, le ilgili olarak, tatlı fikirlerin üretimi, ambalajlanması ve dağıtımı ile ilgilenmektedir. Teklifler arasında: çikolata dolu dev çizmeler, şekerlemelerle oyuncaklar, şeker kamışı ve marshmallowlar bulunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play