İtalya, Bronte
...Pesto alla Brontese %65 - antep fıstığı %65, ayçiçek yağı, tuz, karabiber.
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
... ile lezzetli bir şekilde kapanır. Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip yağ ile iyi giden birçok yiyecek vardır. Mutfakta sebzeler ve ızgara etler, porcini mantarları, karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilir. Coratina yağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
İtalya, San Pietro Clarenza
...Yerli rezene kokusu, sardalyaların, sultan üzümünün tadı ve safranın aroması ile zenginleştirilmiş, Sicilya mutfağının en klasik soslarından biri ile eşsiz makarna yemekleri hazırlamak için. İÇİNDEKİLER: Yerli rezene taze min. %80, taze sardalyalar, hamsi filetosu, sultan üzümü, ÇAM FISTIĞI, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, taze soğan, tuz, karabiber, safran. Çam fıstığı kabuğu parçaları içerebilir. Paketleme: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
İtalya, Mesoraca
...Salamino, İtalya'daki en popüler şarküteri ürünlerinden biridir. Biz, parlak kırmızı rengi ve acılığı ile kendini gösteren bir Calabria versiyonunu yeniden yaratmak istedik. Kesinlikle domuzun omuz ve göbek kısmından elde edilir, bunlara iç yağı eklenir, hepsi ayrı ayrı ince ince doğranır ve ardından Calabria şarküteri ürünlerine özgü baharatlar olan karabiber, acı biber ve yabani rezene ile...
İtalya, Trecastagni
...Fıstık Pesto, makarna için mükemmel bir sos. İÇİNDEKİLER: Fıstık %50, ayçiçek yağı, tuz ve karabiber.
İtalya, Palagonia
...Format: 212 gr cam kavanoz Aperatif olarak lezzetli atıştırmalıklarla birlikte idealdir. Soğuk ve gazlı şaraplarla, özellikle Prosecco Di Valdobbiadene ile eşleştirilmelidir; servis sıcaklığı 8°. Brüt ağırlık: 350 gr. Net ağırlık: 212 gr. . İçindekiler: %35 Kuşkonmaz, %30 Kurutulmuş Domates, %30 Ayçiçek Yağı, %5 Galeta Unu, Şarap Sirkesi, Tuz, Sarımsak, Karabiber, Maydanoz, Sitrik Asit, Askorbik Asit. Tavsiye: +4°c ile 20°c arasında bir sıcaklık aralığında serin bir yerde saklayın. Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play