İtalya, Bagnolo In Piano
İtalya, Novoli
...ardından tuz, karabiber, iyice süzülmüş sümüklü böcekler ve birkaç defne yaprağı eklenir. Harlı ateşte pişirilir ve yağ yüzeye çıkmaya başladığında, bir bardak Rosato şarabı eklenir ve buharlaşması beklenir. Tuz ile ayarlanır ve sıcak servis edilir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal, temizlenmiş ve süzülmüş sümüklü böcekler, tüketmeye hazır Satış dönemi: yıl boyunca mevcut 1 kg'dan 5 kg'a kadar kartonlarda paketlenmiştir Minimum sipariş: 500 kg...
İtalya, Milano
... hücrelerini uyararak bağışıklık sistemini güçlendirir. Karabiber DOZAJ VE KULLANIM ŞEKLİ Günde 1 ila 2 tablet, su ile yutulmak üzere, doktor tavsiyesi ile alınmalıdır. YAN ETKİLER Ürünün içeriğindeki maddelere karşı aşırı duyarlılık ve intolerans. Bilinen yan etkileri yoktur. Ambalaj: 30 tablet Zerdeçal e.s. tit 95 curcuminoid: 700,0 mg Karabiber e.s: 7,0 mg...
Eşleşen ürünler
AMELCUR®
AMELCUR®
Diğer Ürünler
AMELCUR®PLUS
AMELCUR®PLUS
İtalya, Fidenza
...36 ay olgunlaştırılmış Parmigiano Reggiano. Yoğun özellikleri nedeniyle çok eski olarak adlandırılır; tuzlu ve baharatlı tatları çağrıştırır, karabiber ve muskat notaları ile.
İtalya, Sizzano
...Tüm yemekler için şarap Beyaz etler Taze ve orta peynirler RENK Yoğun yakut kırmızısı AROMA Baharatlı ve çiçeksi notalar Tipik karabiber notası TAT Tuzlu, hoş bir şekilde yoğun İnce ve uyumlu tanenler SICAKLIK: 16-18 °C ALKOL: 13% vol...
İtalya, Radicofani
...Bu ürünü göz ardı etmemenizi öneriyoruz. Peynir hamuru, olgunlaşmış olmasına rağmen, damakta yumuşak kalır; içindeki karabiber taneleri, sonsuz bir şekilde tüketilmesini sağlayan oldukça etkileyici bir tat bırakır. Şekli düz, yaklaşık 2,00 kg ağırlığındadır. Ayrıca vakumlu ambalajda da mevcuttur (bütün şekil kg. 2,00) (yarım şekil kg. 1,00); (dörtte bir şekil kg. 0,500)...
İtalya, Vellezzo Bellini (pv)
...300 ml'lik sıvı el sabunu, şık ve dokulu altın renkli bir dispenser şişede sunulmaktadır. Güzellik ve sağlık için zarif ve kullanışlı bir hediye fikri. Parfüm: doğu, çiçeksi Üst notalar: karabiber, mandalina, armut, portakal Orta notalar: yasemin, kahve, meyan kökü Alt notalar: paçuli, vanilya, sedir, kaşmir odunu Ölçüler: 6,50 x 6,50 x 15,50 cm. Minimum Paketleme: 6 adet...
İtalya, MILANO
..."Il Prosciutto Toscano DOP" yalnızca seçilmiş taze İtalyan butlarından üretilmektedir. Tipik "v" şeklindeki derisi kesimi, hafif tuzlu tadı ve dışındaki karabiber ile tanınır. Dilimler yoğun kırmızı renkte, kuru ve yağsızdır. Seçilen birkaç malzeme: domuz butu, tuz, karabiber ve sarımsak. KG.2,280 NET AĞIRLIK AL KG EURO 10,90 AMBALAJ 4 ADET MINIMUM SİPARİŞ 50 AMBALAJ 4 ADET SON KULLANMA TARİHİ 30/09/2025...
...Onun için domuzun en değerli kısmını "feda etmek" gerekiyor. Gerçekten de, tüm şarküteri ürünlerinin tartışmasız prensi olan Culatello di Zibello DOP, uyluk kaslarının merkezinden yapılmaktadır. İtalyan ağır domuzlarından elde edilen taze et, dikkatle işlenir ve tipik armut şeklinde kesilir. Tuz ve karabiber ile, 15 gün boyunca serin bir hücrede dinlendirilir, ardından doğal mesaneye elle...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Yerli rezene kokusu, sardalyaların, sultan üzümünün tadı ve safranın aroması ile zenginleştirilmiş, Sicilya mutfağının en klasik soslarından biri ile eşsiz makarna yemekleri hazırlamak için. İÇİNDEKİLER: Yerli rezene taze min. %80, taze sardalyalar, hamsi filetosu, sultan üzümü, ÇAM FISTIĞI, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, taze soğan, tuz, karabiber, safran. Çam fıstığı kabuğu parçaları içerebilir. Paketleme: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
... geleneğin mükemmelliğini keşfetmek için bize geldi. Baharatlar, yemeklerin tadını artırmakla kalmaz, aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürmek için de faydalıdır. Zencefil, zerdeçal, karabiber, muskat, galanga, kişniş, kimyon ve daha birçok baharat, beslenmemizi her zaman lezzetlendirmektedir. Bizim için, günlük yaşamımızda yiyeceklerimizi zenginleştiren değerli doğal hazinelerimizdir. Asya baharatlarını sever misiniz? Size garanti ederiz ki, bizde sadece en iyilerini bulabilirsiniz. Daha fazla detay için veya İtalya'ya ithalat yapmak için, bize bir e-posta yazın.
İtalya, Colonnata Carrara
... arasında) 4 ile 8 cm arasında değişir. İçindekiler: Lardo di Colonnata İGP, doğal deniz tuzu, karabiber, sarımsak, kekik, baharatlar ve aromatik otlar. Koruyucu Yok – Alerjen Yok – Glutensiz – Süt ve türevleri Yok – GDO Yok – Glutamat Yok...
İtalya, Mesoraca
...Salamino, İtalya'daki en popüler şarküteri ürünlerinden biridir. Biz, parlak kırmızı rengi ve acılığı ile kendini gösteren bir Calabria versiyonunu yeniden yaratmak istedik. Kesinlikle domuzun omuz ve göbek kısmından elde edilir, bunlara ayrıca yağ eklenir, hepsi ayrı ayrı ince ince doğranır ve ardından Calabria şarküteri ürünlerine özgü baharatlar olan karabiber, acı biber ve yabani rezene ile...
İtalya, Nave
... ışığında saklamayın. Notlar: Güney Afrika angostura kabuğunun hafif acı notalarını harmanlayarak ve kakule, karabiber ve zencefil gibi aromatik bitkiler ekleyerek FeverTree'nin Aromatik Tonik Suyu ortaya çıkıyor. Güçlü ve derin cinleri zenginleştirmek için tasarlanmış eşsiz ve lezzetli bir tonik. Onu bir Pembe Gin&Tonic içinde deneyin veya sofistike bir alkolsüz içecek olarak düz bir şekilde yudumlayın, her durumda harika olacaktır. Kapasite: 0,20 l - Paketleme 4 adet Kod: 02653 Kategori: Tonik su Ülke: Birleşik Krallık Renk: Görünümde zarif ve parlak antik pembe.
...Sangiovese %97 (Colorino ve Canaiolo %3). 12 ay Fransız meşe fıçılarda, 4 ay paslanmaz çelik kaplarda. Aroma: karmaşık ve lüks, karabiber ve kakule notalarıyla. MUNDUS Altın Madalya.
...TARALLI KIRMIZI BİBER, PEYNİR VE KARABİBER İLE, YAĞ VE ŞARAP İLE, REHANA VE SİYAH ZEYTINLER İLE.
İtalya, Trecastagni
...Fıstık Pesto, makarna için mükemmel bir sos. İÇİNDEKİLER: Fıstık %50, ayçiçek yağı, tuz ve karabiber.
İtalya, Sesto Fiorentino
...Sonrası: karabiber ve fındık notları Güçlü tat KARISIM COSIMO, GÜÇLÜ TAT Güçlü bir lezzet ve yuvarlak bir gövdeye sahip, güçlü ve yoğun bir kahve arayanlar için bir fasulye karışımı. Her bir tek kökenin en iyi özelliklerini vurgulamak için en yüksek kaliteli kökenler seçilerek karıştırılmış ve kavrulmuştur. İyi bir enerji ve kafein artışı isteyenler için mükemmel bir kahve olan ince Afrika...
İtalya, Barrafranca
...Minnula – İtalyan bademleri, Sicilian incirleri ve karabiber ile doğal bir karışımdır. En iyi çeşitlerimizden elde edilen Sicilian bademleri, Sicilian incirleri ile tatlandırılmış ve öğütülmüş karabiber ile baharatlandırılmıştır. Kıtır kıtır ve yoğun, tat ve yoğunluğun patlayıcı bir karışımıdır. Bademler, incirlerin ve karabiberin kalıcı aromasıyla birleşerek yanınıza alabileceğiniz lezzetli bir atıştırmalık sunar.
İtalya, Barletta
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, vişne ve erik gibi kırmızı meyve notaları ile karabiber gibi baharatların birleştiği meyvemsi bir buket sunan, mor yansımaları olan ruby kırmızısı bir renge sahiptir. Ağızda yumuşak taninler ile iyi bir yapı sergiler ve hoş bir ferahlık sunar. Her gün için mükemmel, keyifli ve çok yönlü bir kırmızı.
...İtalyan domuzlarının tuzlanmış butlarından elde edilir, derisiyle kaplı kısımlarında nemli tuz, yağsız kısımlarında ise kuru tuz, karabiber, sarımsak ve doğal baharatlarla işlenir. Prosciuttolar, tuzlama için soğuk hava deposuna yerleştirilir (sıcaklık +1° ile +4° arasında, nem %80), ardından "dinlenme" adı verilen ikinci bir odaya alınır. Burada, kalan tuz çıkarıldıktan sonra 90 gün boyunca...
Diğer Ürünler
Ev antipasto
Ev Antipasto
İtalya, Palagonia
...Format: 212 gr cam kavanoz Aperatif olarak lezzetli atıştırmalıklarla birlikte idealdir. Soğuk ve gazlı şaraplarla, özellikle Prosecco Di Valdobbiadene ile eşleştirilmelidir; servis sıcaklığı 8°. Brüt ağırlık: 350 gr. Net ağırlık: 212 gr. . İçindekiler: %35 Kuşkonmaz, %30 Kurutulmuş Domates, %30 Ayçiçek Yağı, %5 Galeta Unu, Şarap Sirkesi, Tuz, Sarımsak, Karabiber, Maydanoz, Sitrik Asit, Askorbik Asit. Tavsiye: +4°c ile 20°c arasında bir sıcaklık aralığında serin bir yerde saklayın. Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
... kuruma eğilimindedir. Tüm referanslarımız, süt, yumurta, un, tuz, karabiber ve katmanlamayı daha iyi hale getirmek için içyağı ile yapılan bir temelden oluşmaktadır. Crefole sfogliate'lerimizin temelinden, çeşitli referanslar hazırlıyoruz: Tam buğday Crefole sfogliate, Mısır unu hamurlu Crepole, Tam buğday Crefole sfogliate, Kamut unlu Crefole sfogliate. Bunlardan ayrıca lezzetli atıştırmalıklarımız olan Crefolini ve Crepolini de doğmaktadır.
İtalya, Treviso
...Sığırın karın bölgesinden elde edilen salume, kısa bir süre tuzlanır, ardından akan su ile yıkanır, karabiber ve doğal baharatlarla tatlandırılır, olgunlaştırılır ve doğal olarak tütsülenir. İÇİNDEKİLER: Sertifikalı helal sığır eti, tuz, karabiber (tatlı veya acı). Koruyucular E 250, E 252, E 300, baharatlar ve doğal aromalar. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış...
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, etin daha lezzetli olmasını sağlamak için kekik ve adaçayı ile aromalandırılır. Olgunlaşma süreci, 60 ila 90 gün arasında, optimal iklim ve nem koşullarına sahip ortamlarda gerçekleşir. Mutfakta, en ünlüleri arasında carbonara, gricia ve amatriciana makarnalarının bulunduğu çeşitli tariflerde ve soslarda kullanılır.
İtalya, Schio
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan. Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
...Güçlü, etkili ve gerçek bir zeytinyağı, yoğun yeşil ve altın tonlarıyla. Özelliği, diğer zeytinyağlarının üç katı kadar antioksidan polifenol içermesidir. Sarı-yeşil renkte, burunda orta derecede meyvemsi, oldukça acı ve baharatlı bir kokuya sahiptir. Tadımda dereotu, enginar, karabiber, saman ve badem notaları bulunur. Güçlü bir şekilde, baharatlı ve bitkisel tonların uzun süre kalıcılığı ile...
...Bu tüketimle kolesterole hayır, diğer etlere göre iki kat daha fazla demir içeriğine evet diyorsunuz. Anemi, diyet, spor eğitimi veya sadece yeni ve yerel tatlar arayışı, bu eti seçmek için birçok neden var ve hepsi sağlığınıza fayda sağlıyor. Eşek eti, Sicilya'ya özgü bir üründür. Eşek eti (%80), domuz eti (%20), dekstroz, sakkaroz, karabiber, antioksidan: E300, koruyucular: E252, E250, doğal aromalar. Tüm şarküteri ürünlerimiz doğal bağırsaklara doldurulmuştur. +4 ºC'de saklayın.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play