İtalya, Milano
...KLASİK KAHVE KARIŞIMI ÇEKİRDEKLERDE 1 KG AMBALAJ 1 KG Napoli Espressa Yoğun Karışım Kremalı Karışım Özel Zanaatkar Karışımı Sanat Karışımı Napoli Karışımı Vending Karışımı DEK Karışımı...
İtalya, Guardiagrele
...Klasik hamburger ekmekleri üretimi için karışım. Aşırı yumuşaklık ve uzatılmış raf ömrü, ambalajlı ürünler için spesifik. Format: 10 kg Dozaj: %20...
İtalya, Andalo Valtellino
...Sabah kahveniz için mükemmel karışım – ayırt edici, dolgun ve kalıcı.
İtalya, Acerra
...Kremalı Karışım %30 Arabica %70 Robusta. Kahverengi krema. Yoğun, kremalı, sarıcı. Orta kavrulmuş. Klasik bir karışıma benzer şekilde, Kremalı karışım daha yoğun bir kahverengi krema ile sunulmaktadır ve yoğunluğu sayesinde damakta sarıcı ve kalıcı bir tat hissedilecektir. Caffè Cortese kompostlanabilir ESE 44 mm kapsüller KARIŞIM: KREMALI...
İtalya, Milano
...Gerçek İtalyan kahvesinin ifadesi. Orta Amerika ve Afrika'nın en iyi robusta çekirdeklerinden oluşan %100 robusta karışımı, bu klasik kahveyi güçlü, acı ve gövdeli hale getiriyor. Büyük 'C' ile yazılmış bir kahve; tatların inceliğinden bir kısmını feda ederek, yüksek kafein içeriği sayesinde inanılmaz bir enerji yüküne daha fazla alan bırakıyor. Yani popüler bir kahve, ama bu onu daha az lezzetli...
İtalya, Francavilla Fontana
Güney İtalya'nın el yapımı kavrulmuş kahvesi. En yüksek kalitedeki özel karışımlarımız, en iyi kahve plantasyonlarının titiz bir seçimi ve ince bir çalışma ile ortaya çıkmaktadır. Üretim sürecinde sürekli bir dikkat gösterilerek, her karışımın kendine özgü özelliklerini en üst düzeye çıkarmak için el yapımı bir yaklaşım benimsenmektedir. Kapsül, poşet, çekirdek ve öğütülmüş kahve üretiyoruz. Ayrıc...
İtalya, San Vendemiano
...Arabica ve Robusta kahvesinin karışımından yapılan karışım, tatlı ve yumuşak bir lezzet ile yumuşak ve klasik bir sonrası tat sunar. Orta Amerika ve Güney Hindistan'dan gelen kaliteli kahveler, hafif kavrulmuş.
İtalya, Mesoraca
... karıştırılır. Karışım, klasik salamino şekli oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis haline getirilir. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 40 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve sandviç doldurmak için önerilir. AĞIRLIK:500/550g Ağırlık:0.350 kg İçindekiler:Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler:Dextroz ve sakkaroz Antioksidanlar:E301 Koruyucular:E250-E252 Kategori:Calabria Şarküteri Ürünleri...
İtalya, Muggio'
...optimum şekilde püskürtülmesi için başlıkta buluşur. Bu teknoloji, iyi bir kalite bitişi gerektiren düşük ve orta viskoziteli ürünlerin uygulanmasında kullanılır. Ana özelliği, kullanım kolaylığı ve klasik kaplı tabancanın sürekli yeniden doldurma ve ağırlık gibi sorunlarını ortadan kaldırmasıdır. Aslında, Short 110 serisi, son derece hafif bir tabanca ile donatılmıştır ve tankı, ürünün paketini doğrudan içerebilecek şekilde tasarlanmıştır: artık dökme işlemi yok, kirlenme riski de yok!
...Kafeinsiz klasik karışım, yoğun ve yumuşak bir lezzetle...
... kahve ve çeşitli karışım türleri için mevcut 250 gramlık klasik öğütülmüş kahve. Torrefazione Caffè Pefè ayrıca çikolata üretiminde de uzmanlaşmıştır: Cuor di Pefè, içinde küçük bir şeker ve kahve kabarcığı bulunan bitter çikolata. Pefè paketlenmiş çekirdekleri, saf bitter çikolata ile kaplanmış bir kahve çekirdeği. Bitter ve beyaz çıplak çekirdekler, çekirdek karanlık veya beyaz çikolata ile kaplanır. İç kısmı çıtır, dış kısmı yumuşak bir çikolata. Kahve karışımı tarih ve sanattır. Torrefazione'mızı ziyaret ederek karışımlarımızı tadabilir ve mağazamızdan kahve satın alabilirsiniz.
İtalya, Due Carrare
...Caffè del Doge'yi İtalyan kavurma geleneklerinden (farklı karışım türlerinde uzmanlaşmış ancak genellikle tek kökenli kahve sunmayan) ayırarak, Caffè del Doge markasını "kültürel kavurma" olarak tanınabilir hale getirmektedir.
İtalya, Torino
...- arabica karışımı - klasik karışım - yoğun karışım - kafeinsiz karışım Kahve markalarımız: Caffè Barone - Caffè Mendosa - Caffè Borbone Ayrıca Didiesse - Grimac - Ox Srl markalarına ait ev tipi kahve makineleri de satıyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler