İtalya, Milano
...Ürün, dağ kestanelerinin çiçeklenmesinin sonu ile Temmuz ayının ilk yarısı arasında üretilmektedir ve olağanüstü çok yönlülüğe sahip sıvı bir balladır. Mineral tuzları açısından en zengin olanıdır ve rengi kehribar, bazen koyu ve kırmızımsı bir ton alır. Kokusu aromatik ve keskindir, bitkisel ve etkileyicidir. Aroması tipik olarak hafif acı ve tanenlidir, yoğun ve tadımda çok kalıcıdır.
İtalya, Savignano Sul Panaro
...Yoğun ve sarıcı kahve, hafif aromatik. Kahve fincanında kuru meyve notaları ve acı kakao sonrası tadı. Crema yoğun ve koyu fındık renginde.
İtalya, Milano
... yapmıyor. Ham maddelerin bazen daha az sofistike olduğu yerlerde, uzun bir kavurma geleneği ile telafi ediliyor. Bu robusta kahve karışımı, koyu fındık kreması renginde, mor kafa ve gri tonlarıyla bir fincan sunuyor. Burunda kakao ve odun notaları ortaya çıkarken, damakta kahve olağanüstü bir gövdeye sahip, tamamen bir krema!
İtalya, Pontecagnano Faiano
...Su ve mineral tuzları açısından zengin olan bu ürün, doğru miktarda lif sağlar. Çeşidine bağlı olarak yapraklar açık yeşil veya koyu kırmızı olabilir. Renklerine göre tadı değişir: yeşil yapraklı çeşitlerde taze ve hafif, kırmızı yapraklı çeşitlerde ise acı bir tat vardır. Baby leaf çeşitleri. Karışık salata hazırlamak için kullanım imkanı. 500 gr. ve 1 Kg. siyah kasalarda veya termosaldırılmış polistiren ambalajda mevcuttur.
İtalya, Siderno
... ağırlığı: 1350 g. Kutu: 10 parça Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 1 yıl Gluten kaynağı içermeyen ürün Kutu boyutları: cm.35 X cm.14 X cm.7 (yükseklik) Tatlar: -Limon -Fıstık -Karasakız -Klasik (Çikolata ve Fındık) -Beyaz (Sütlü Dondurma) -Acı Şeker -Ceviz ve İncir -Amaretto -Kokos -Çilek -Fındık -Cunese (Çikolata ve Rom) -Koyu Çikolata ve Portakal Herhangi bir ihtiyaç ve tercihe göre...
Bu arama terimi için popüler ülkeler