İtalya, Misano Adriatico
...Gustoso tronchetto di capra cenere conf. da 350g. Lezzetli, yoğun ve kremalı bir tada sahip, tütsülenmiş keçi peyniri. Antipastolar, salatalar ve peynir tabaklarıyla mükemmel bir şekilde eşlik eder. Sadece doğal malzemelerle üretilmiş, yüksek kaliteli bir ürün. Arkadaşlar ve aile ile tadına varılacak gerçek bir lezzet.
İtalya, Radicofani
Cacio di Pienza'nın üretimi, köklü bir geleneğe sahip olup, nesilden nesile günümüze kadar aktarılmıştır. Süt üreticileri, Cotignano Kooperatifi'nde bir araya gelerek, işleme yöntemlerini kullanmakta ve korumaktadırlar: Val d'Orcia'nın meralarına özgü bitkilerden aldığı özel aromalarla süt temini, rafine olgunlaştırma teknikleri ve en önemlisi, peynirin kalitesine özel bir özen gösterilmesi. Koope...
İtalya, Fidenza
...Koyun sütünden yapılan Caciotta, sadece Sardinya'nın meralarından elde edilen sütle üretilmektedir. Yumuşak ve tutarlı, hafif ve taze bir lezzete sahiptir.
...Sadece Siclian hayvancılığından gelen süt kullanılarak ve eski bölgesel geleneklere göre el yapımı olarak üretilen ricotta, koyun ve keçi peynirlerinin mükemmelliği.
Eşleşen ürünler
Sicilya Peyniri
Sicilya Peyniri
İtalya, Dorgali
...Karakterli bir peynir, tamamen tam koyun sütü ile üretilir ve her tadımda kendini gösteren belirgin ve hafif baharatlı bir lezzet garanti eder. Yarı pişmiş, sıkı ve saf beyaz renkteki hamuru, yenilmeyen bir kabukla çevrili silindirik bir şekildedir; bu, eski bir sanatın ve detaylara gösterilen titiz bir dikkatin kanıtıdır. Basit rendelenmiş haliyle ya da daha karmaşık tariflerle yemeklerinize şıklık katmak için mükemmeldir.
İtalya, Martina Franca
..."Pecorino alle Vinacce" peyniri, gelenek ve yeniliği bir araya getiren bir süt ürünüdür. Manduria üzüm çeşitlerinin kavrulmamış posalarıyla katmanlar halinde yerleştirilen çömleklerde yaklaşık dört ay olgunlaştırılan bu pecorino, eşsiz bir tat deneyimi sunar. Tuzlu ve hafif baharatlı tadı, erik, böğürtlen ve vişne gibi yoğun meyve aromalarıyla zenginleştirilmiştir; ardından solmuş menekşe...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Armut aromalı pecorino peyniri. Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir. Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir. Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde. İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk. Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın. Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.
...Sardinya'nın en iyi yerel ürünlerini tüm Avrupa'ya gönderiyoruz: Koyun peyniri; İnek peynirleri; Şaraplar (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrte likörü; Geleneksel şekerlemeler; Geleneksel makarnalar (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Müşterilerimiz özel ve perakende satış yapanlardır. Hızlı gönderimler!!
İtalya, Cassino
İtalyan gıda sahnesinin en önemli mükemmeliyetlerinden bazılarını dağıtımını yapan bir İtalyan şirketi. Müşterilere sunulan başlıca ürünler şunlardır: mozzarella, DOP bufalo peyniri, inek ve koyun peynirleri, %100 İtalya menşeli sızma zeytinyağı, makarna, domates sosu, konserveler... ve diğer gıda ürünleri. Şirket, gıda dağıtıcıları olabilecek müşteriler ve iş ortakları aramaktadır.
İtalya, Francavilla Fontana
Süt Ürünleri - Koyun Peyniri Ürünleri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play