İtalya, Orbassano
...Su, yumurta ve irmik, bu tür makarna için mükemmel karışımı oluşturur; bu makarna, boru şeklinde ve pürüzlü, çizgili yüzeyi ile karakterizedir. Bu doku, sosları yakalamak ve tutmak için tasarlanmıştır, bu da onu zengin bir ragù (et sosu) ile mükemmel bir eşleşme haline getirir.
İtalya, Brusaporto
...Casonsei (veya casoncelli), Bergama mutfağının en bilinen yemeklerinden biridir. Bu dolgu makarna yemeği, domuz ve sığır etlerinin artıkları kullanılarak ortaya çıkmıştır. Zamanla, iç harcına eklenen: amaretti, kuru üzüm ve limon kabuğu ile zenginleşmiştir. Pastificio Davena'nın “Bergamasca Casonsei”si, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markasıyla sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g paketlerde mevcuttur.
İtalya, Fidenza
...1986'dan beri ITALPAST, hem zanaat hem de endüstri sektörü için yüksek kaliteli makarna üretimi için makinelerin, otomatik tesislerin ve tam hatların tasarımı ve inşasında liderdir. Kuru makarna, taze makarna, glütensiz makarna, doldurulmuş makarna ve hazır yemekler için ön pişirilmiş makarna. Kuru makarna için 30'dan 1.000 kg/saat üretim kapasitelerine sahip tesisler ve tam hatlar, sürekli...
İtalya, Carasco
...Taze, kuru, doldurulmuş makarna, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti vb. üretimi için makine ve tesislerin stüdyosu ve inşası. 5'ten 200 kg/saat kapasiteye sahip gıda makarnası üretimi için makinalar, ekstrüderler, laminatörler, açma makineleri, ravioli makineleri, gnocchi makineleri ve diğer makine türleri. Hızlı servis restoranları için otomatik makarna haşlama makineleri ve...
İtalya, Olbia
... kalitelerini korumaktadırlar. Ürünler: - Dondurulmuş el yapımı makarna: ihracat ve saklama için idealdir. Üretimle aynı anda dondurulmakta ve yeni yapılmış ürünün tüm kalitelerini korumaktadır. - Dondurulmuş seadas: peynirle doldurulmuş makarna, kızartılarak veya fırında pişirilerek, arzuya göre bal veya şekerle tatlandırılabilir ya da tuzlu olarak tüketilebilir. - Sardunya geleneksel tatlıları: papassini, amaretti ve tiliccas.
İtalya, Corato
Durum buğdayı öğütme, kuru, taze, doldurulmuş, dondurulmuş makarna, ekmek ve pizza üretimi için çeşitli türlerde durum irmiği üretimi için.
İtalya, Cerzeto
... yapılan bruschetta gibi birçok tipik Calabria yemeğinde bulmak kolaydır; domuz etinden yapılan sucuklar, makarna sosları ve balık yemekleri. Keskin biber tadına karşı, Tropea'nın ünlü IGP markalı tatlı kırmızı soğanı, yemekleri lezzetlendirmek ve şifalı amaçlar için kullanılan bir denge unsuru olarak öne çıkıyor. Calabria'nın tipik lezzetleri arasında kesinlikle denemeye değer olanlar ise peynirler, sızma zeytinyağı, şaraplar, meyan kökü, otlar, bal, doldurulmuş kuru incirler, zeytinyağında sebze ürünleri, reçeller ve çeşitli şekillerdeki makarnalardır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play