İtalya, Adrano
...Tam kabuğu soyulmuş antep fıstığı, Türkiye menşeli. Antep fıstığı ezmesi, granül ve un için, şekerleme atölyeleri, panettone, barlar vb. için kullanılır...
İtalya, Bronte
...Sadece Bronte Yeşil Antep Fıstığı DOP (50%), Nocellara dell’Etna yağı ve şeker ile yapılmıştır. Serin ve kuru bir yerde, en fazla bir yıl saklayın. Kavanoz açıldıktan sonra bir ay içinde tüketin.
İtalya, Lauro
...Harika bademlerden yapılmış, incecik altın rengi ve çıtır bir şeker tabakası ile kaplanmış bu karamelize badem parçaları, olağanüstü bir lezzete sahiptir. Tatlılar ve pastaların süslenmesi için idealdir ve yoğurt, yulaf ezmesi ve dondurma üzerine serpilerek kullanılabilir. Bu, şekerleme endüstrisi ve zanaat atölyeleri için öne çıkan bir üründür ve her hazırlamanın tadını vurgular. Bademlerin tipik yüksek kalsiyum, magnezyum ve fosfor içeriği, bu parçaları mükemmel bir besin seçeneği haline getirir (tabii ki, şeker kaplaması nedeniyle aşırıya kaçmamak kaydıyla).
İtalya, Altamura
... yabani otlarından yapılan amari ve rosoli, ekstra meyve reçelleri ve marmelatlar, bal, zeytin ve yağlar, çeşitli baklagiller, kuru meyveler ve badem ezmesi gibi geniş bir yerel ürün yelpazesi bulabilirsiniz.
İtalya, Lauro
Dar, ticari bir nitelikle başlamış olup, özellikle kuru meyve ve kuruyemişleri, çoğunlukla fındık ve cevizleri işlemek üzere dönüşmeye başlamıştır. Bu yıllar boyunca yönetim, piyasadan farklı avantajlı teklifleri değerlendirmiştir. Ana iş, ceviz ve fındık kırma işlemi ile temsil edilmektedir; bu işlemden elde edilen ürün yelpazesi bununla sınırlı değildir. Kavurma işlemi sonrasında birçok başka...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play