İtalya, MILANO
...İtalyan kuru domatesler zeytinyağında işlenmiş ve kekik, acı biber ve sarımsak ile tatlandırılmıştır. Paket içeriği 2,3 KG SÜZÜLMÜŞ CAM Ürün tipi Kuru Ürün Alerjenler Kuru domatesler, ayçiçek yağı, şarap sirkesi (şarap, su, sülfür dioksit), tuz 2300 gr 4'lük paketler 1 ADET = EURO 8,50 1 PALLET 20 4'LÜ PAKET = 80 ADET SON KULLANMA TARİHİ 15/04/ 2027 MINIMUM SİPARİŞ 20 PALLET...
İtalya, Imperia
...Pate Rosso – Kurutulmuş domateslerden yapılan lezzetli sos. Biraz baharatlı, çünkü içine bir tutam acı biber ve sarımsak eklenmiştir; çeşitli gastronomik hazırlıklar için uygundur. Ürün etiketi 'Araçlar' bölümünde, besin değerleri ve ürünle ilgili diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Et bazlı ana yemekleri lezzetlendirmek için mükemmel, makarna için ideal bir baharat...
İtalya, Paterno'
...Geleneklere uygun olarak, yerel güneşte kurutulmuş en iyi domatesler, ustaca kapari, sarımsak ve yerel baharatlarla tatlandırılmıştır. Sadece ve sadece sızma zeytinyağı ile korunmuştur. Conserve Conti'nin tipik Sicilian üretiminin gözbebeği.
İtalya, San Pietro Clarenza
...Aromatik ve lezzetli sos. Et bazlı bir yemeğe mükemmel bir yan yemek, aperatifler oluşturmak için idealdir. İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş domates, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, taze fesleğen, kekik, taze sarımsak, değişken oranlarda acı biber. Paket boyutları: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Domates %65, ayçiçek yağı %35, değişken oranlarda doğal aromalar (sarımsak, toz kırmızı biber, nane), şarap sirkesi, tuz. Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Barberino Di Mugello
...Izgara Patlıcanlar Taze İşlenmiş Nazik inek peyniri ile doldurulmuş speck sarma Köylü Usulü Enginarlar Taze İşlenmiş Akdeniz usulü marine edilmiş kurutulmuş domatesler Taze İşlenmiş Monakal usulü Zeytinler Biber, sarımsak, baharatlar, tuz ile...
...İtalyan domuzlarının tuzlanmış butlarından elde edilir, derisiyle kaplı kısımlarında nemli tuz, yağsız kısımlarında ise kuru tuz, karabiber, sarımsak ve doğal baharatlarla işlenir. Prosciuttolar, tuzlama için soğuk hava deposuna yerleştirilir (sıcaklık +1° ile +4° arasında, nem %80), ardından "dinlenme" adı verilen ikinci bir odaya alınır. Burada, kalan tuz çıkarıldıktan sonra 90 gün boyunca...
Diğer Ürünler
Ev antipasto
Ev Antipasto
İtalya, Due Carrare
...2009'dan beri aile işletmesi olarak, hem sebze hem de meyve için üçüncü taraflar adına çeşitli el yapımı ızgara (ve diğer) ürünler işliyoruz. Örnekler: kuşkonmaz, sarımsak, enginar, borretana soğanı, mantar, rezene, kurutulmuş domates, patlıcan, kabak, kırmızı ve sarı biber, lombardo biberi, IGP radicchio (ve diğer) geç veya erken, balkabağı ve toprağın bize sunabileceği en iyi ürünler. Özenle...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play