İtalya, Imperia
...Pate Rosso – Kurutulmuş domateslerden yapılan lezzetli sos. Biraz baharatlı, çünkü içine bir tutam acı biber ve sarımsak eklenmiştir; çeşitli gastronomik hazırlıklar için uygundur. Ürün etiketi 'Araçlar' bölümünde, besin değerleri ve ürünle ilgili diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Et bazlı ana yemekleri lezzetlendirmek için mükemmel, makarna için ideal bir baharat...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Aromatik ve lezzetli sos. Et bazlı bir yemeğe mükemmel bir yan yemek, aperatifler oluşturmak için idealdir. İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş domates, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, taze fesleğen, kekik, taze sarımsak, değişken oranlarda acı biber. Paket boyutları: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Domates %65, ayçiçek yağı %35, değişken oranlarda doğal aromalar (sarımsak, toz kırmızı biber, nane), şarap sirkesi, tuz. Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Paterno'
...Geleneklere uygun olarak, yerel güneşte kurutulmuş en iyi domatesler, ustaca kapari, sarımsak ve yerel baharatlarla tatlandırılmıştır. Sadece ve sadece sızma zeytinyağı ile korunmuştur. Conserve Conti'nin tipik Sicilian üretiminin gözbebeği.
İtalya, Barberino Di Mugello
...Izgara Patlıcanlar Taze İşlenmiş Nazik inek peyniri ile doldurulmuş speck sarma Köylü Usulü Enginarlar Taze İşlenmiş Akdeniz usulü marine edilmiş kurutulmuş domatesler Taze İşlenmiş Monakal usulü Zeytinler Biber, sarımsak, baharatlar, tuz ile...
İtalya, Due Carrare
...2009'dan beri aile işletmesi olarak, hem sebze hem de meyve için üçüncü taraflar adına çeşitli el yapımı ızgara (ve diğer) ürünler işliyoruz. Örnekler: kuşkonmaz, sarımsak, enginar, borretana soğanı, mantar, rezene, kurutulmuş domates, patlıcan, kabak, kırmızı ve sarı biber, lombardo biberi, IGP radicchio (ve diğer) geç veya erken, balkabağı ve toprağın bize sunabileceği en iyi ürünler. Özenle...
Bu arama terimi için popüler ülkeler