İtalya, Novoli
...Uzun "Ciliegino" çeşidi kurutulmuş domateslerimiz, yaz döneminde mükemmel olgunluğa ulaştıklarında, pestisit kullanılmadan yetiştirilen arazilerde titizlikle elle toplanmaktadır. Doğal olarak güneşte kurutulmakta ve sadece tuz eklenerek korunmaktadır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal "Ciliegino" türü kurutulmuş domatesler Satış dönemi: Temmuz - Ocak 10 kg'lık kartonlarda dökme olarak mevcuttur İtalya ve Avrupa'da soğutulmuş sıcaklıkta paletli sevkiyatlar. Minimum sipariş: 1000 kg...
İtalya, Bagnolo In Piano
...Plast Emilia, tuz, baharatlar, dehidre rendelenmiş peynir, şeker, kakao, granüller ve genel olarak gıda tozlarının ambalajı için nötr, beyaz ve renkli polipropilenden silindirik dispenserlerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Farklı kapasitelerde, 50cc'den 750cc'ye kadar ve farklı çaplarda, 35mm'den 82mm'ye kadar mevcut olan bu kaplar, ayrıca geniş bir yükseklik yelpazesi için de üretilebilir. Tüm...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Domates %65, ayçiçek yağı %35, değişken oranlarda doğal aromalar (sarımsak, toz kırmızı biber, nane), şarap sirkesi, tuz. Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Mortara
...* (Boletus Edulis ve ilgili grubu) (3,7%). *Malzeme (kurutulmuş/liofilize). ÜRETİMİ YAPILAN TESİSTE KULLANILAN: KEREVİZ, SUSAM TOHUMU, HARDAL, SOYA. 100 g için besin değerleri: Enerji: 335 kcal / 1403 kJ Yağ: 1,0 g - Doymuş yağ asitleri: 0,2 g Karbonhidrat: 74,0 g - Şekerler: 0,4 g Lif: 1,1 g Protein: 7,3 g Tuz: 2,5 g Porsiyon: 2/3...
İtalya, Trento
...Kurutulmuş deniz tuzu, ince, orta, orta pro, iri ve süper iri granül boyutlarında mevcuttur.
İtalya, Salerno
...Günlük işlenmiş ve şarap sirkesi ile marine edilmiş taze morina balığı. Karışık yağ içinde paketlenmiş, %20 sızma zeytinyağı, %80 ayçiçek yağı, taze aromalar, zeytin, kapari ve kurutulmuş domates ile. Morina balığı (Gadus Morhua), (FAO BÖLGESİ 27), %80 ayçiçek yağı, %20 sızma zeytinyağı, sirke, antioksidan, tat artırıcı, aroma, tuz, doğal aromalar. Şirket, ulusal ve Avrupa mevzuatına uygun olarak...
İtalya, Barberino Di Mugello
...Izgara Patlıcanlar Taze İşlenmiş Nazik inek peyniri ile doldurulmuş speck sarma Köylü Usulü Enginarlar Taze İşlenmiş Akdeniz usulü marine edilmiş kurutulmuş domatesler Taze İşlenmiş Monakal usulü Zeytinler Biber, sarımsak, baharatlar, tuz ile...
...İtalyan domuzlarının tuzlanmış butlarından elde edilir, derisiyle kaplı kısımlarında nemli tuz, yağsız kısımlarında ise kuru tuz, karabiber, sarımsak ve doğal baharatlarla işlenir. Prosciuttolar, tuzlama için soğuk hava deposuna yerleştirilir (sıcaklık +1° ile +4° arasında, nem %80), ardından "dinlenme" adı verilen ikinci bir odaya alınır. Burada, kalan tuz çıkarıldıktan sonra 90 gün boyunca...
Diğer Ürünler
Ev antipasto
Ev Antipasto
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play