İtalya, Forlì
...) göre, tanesi daha uzun, saydam ve adının da belirttiği gibi "sert" bir görünümdedir. Genellikle haşlanmış sebzeler ve/veya yahni etleri ile birlikte servis edilir. Harissa ile birlikte sunularak baharatlı hale getirilebilir (özellikle Tunus'ta kullanılır). İtalya'da ise kuskus, Sicilya'nın Trapani bölgesinde hazırlanır; özel bir sırma toprak tencerede buharda pişirilir, ancak baharatı, Magreb mutfağındakinden farklı olarak bir balık çorbası suyudur.
İtalya, Poggio Torriana
...New Project, endüstriyel otomatik hatlar üreten bir şirkettir ve 40 yıllık teknik deneyimi ile 30 yıllık ticari faaliyet süresini birleştirerek dünya genelinde ihracat yapmaktadır. New Project'in paketleme hatları, 0,5 kg'dan 12,5 kg'a kadar olan kare tabanlı kraft kağıt önceden şekillendirilmiş torbalardan başlayarak un (yumuşak buğday, mısır, irmik, karışım), şeker (beyaz, esmer), diğer gıda ve gıda dışı, yaygın tüketim ürünlerini (çay, bitki çayları, yerba mate, kuskus, bulgur, kavrulmuş baharatlar… kömür, kimyasallar, inşaat ve hobi ürünleri) paketlemektedir.
İtalya, Cento
...Axor, mühendislik, üretim ve makarna üretim hatlarının kurulumu alanında lider bir şirkettir. 30 yıllık faaliyet süresince dünya genelinde 150'den fazla makarna hattı kurmuştur. Son birkaç yılda, son teknoloji kuskus hatları, anlık makarna hatları ve glütensiz makarna hatları geliştirdik.
İtalya, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC, dünyanın farklı bölgelerinden çeşitli etnik gıda ürünleri sunmaktadır: - Sebze konservesi - Harissa sosu - Balık konserveleri: ton balığı, sardalya, uskumru, hamsi - Füme balık - Zeytin - Baharatlar - Reçeller - Zeytinyağı ve bitkisel yağlar - Meyve suları - HALAL şarküteri - Peynir - Makarna, pirinç ve kuskus - Kuru meyveler - Hurma - Geleneksel tatlılar - Doğu tatlıları - Brik yaprağı...
İtalya, Lemignano Di Collecchio
... dünyanın en büyük endüstriyel hatları için kuru makarna üretimine yönelik presler üretmektedir. Kendi markası altında ise özel kuru makarnalar, taze makarna, hazır yemekler, glütensiz makarna, anlık makarna ve kuskus gibi diğer tüm üretimler için tesisler gerçekleştirmektedir.
İtalya, Medicina
...Organik ve Konvansiyonel Kuskus Üreticileri, yalnızca tahıllardan (Durum Buğdayı, Mısır, Pirinç, Karabuğday, Kamut, Spelt, Arpa, Darı) ve baklagillerden (özellikle Nohut ve Mercimek) ve Kinoa'dan elde edilen rafine veya tam unlarla üretilmektedir. Tek veya çok bileşenli tariflerde kullanılmaktadır. CCPB Kurumu tarafından Organik Üretici olarak sertifikalandırılmış olup, ayrıca TÜV tarafından verilen BRC ve IFS sertifikalarına sahibiz. Ambalaj: 1 Tonluk Big Bag, 20 ve 5 Kg. Kağıt Torbalar, 250 gr., 500 gr., 1 Kg. selofan torbalar (isteğe bağlı olarak Müşteri etiketli).
İtalya, Palermo
... Maiorca'nın kaliteli unlarıyla hazırlanmış makarna, kuskus, ekmek, bisküvi, tatlılar ve kahvaltılık gevrekler. Mercimek, nohut, badem, fındık ve diğer baklagiller ile organik kuru meyveler de eksik olamazdı. Sicilya pastacılığının birçok ürünü: cannoli, cassata, badem hamuru, krokanlar ve antep fıstığı lokumu. Sağlıklı, organik, lezzetli ve besleyici gıdaları seviyoruz. Seçimimiz bu tutkunun hikayesini anlatıyor. Sitemizi ziyaret edin, satın alma sürecinin her aşamasında tüketici ofisimiz tarafından destekleneceksiniz. Hızlı ve güvenli gönderim.
İtalya, Fondi
...KULLANIMA HAZIR AKDENİZ SOSLARI Fikir Akdeniz'in kıyı bölgelerindeki en popüler yemekleri birkaç dakikada hazırlamak için "kullanıma hazır" soslar oluşturmak: Makarna, Risotto, Pizza, Bruschetta, Kuskus, Çorbalar, Püreler ve Polenta Gelenek Geleneksel Akdeniz mutfağının en eski hammaddelerini kullanmak: Akdeniz'den avlanan balık FAO 37, Itri'den Soğuk Sıkım Zeytinyağı (lt), Pachino'dan Datterino...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play