İtalya, Madone
...RIBOMIX® markası, belirli bir lezzet profili ve yüksek performansları ile her türlü lezzet tarifinde benzersiz ve özel bir bileşendir. RIBOMIX®, on yılı aşkın bir süredir dünya genelinde tuzlu ürünlerin üretiminde kullanılmaktadır. Mayalı enzimatik hidroliz ile elde edilen doğal 5'-Nükleotid havuzu, Mono Sodyum Glutamat ve tuzu etkili bir şekilde değiştirmek için kullanılır ve doğal bir his...
... olmaksızın. İçindekiler: İtalyan hindi eti, tuz, aromalar ve baharatlar, dekstroz, fruktoz, lezzet artırıcı E 621, antioksidan E 316, koruyucular E 250. Ağırlık: Tam pişirilmiş yaklaşık 8,00 – 8,50 kg. Ambalajlama: Soğutulduktan sonra hindi, yeniden kapatılabilir koruyucu sargıya sarılır, ardından ip ile bağlanır ve son olarak Cryovac şeffaf ambalajda vakumlu olarak pastörize edilir.
...BALUBA, Sicily'den elde edilen organik carob meyvesinin macerasyonu ve konsantrasyonu ile elde edilen melasdır, doğal olarak vegan ve glütensizdir. Doğal bir tatlandırıcı olarak, tatlı ürünler ve fırın ürünlerinde şekerin yerini alabilir ve carob'un lezzetli tadını sunar. Smoothie'ler ve içeceklerde, çay ve bitki çaylarında lezzet artırıcı ve tatlandırıcı olarak mükemmeldir. BALUBA'nın...
İtalya, Salerno
...Bölgenize özgü tipik gastronomik hazırlık. Dev ahtapot kolları, kalamar, ahtapot, su içinde pişirilmiş ve aromalandırılmış. Karışık yağda paketlenmiş, %20 sızma zeytinyağı, %80 ayçiçek yağı ve taze aromalar ile. Vakumlu kaplarda paketlenmiştir (değişken oranlarda). Dev ahtapot kolları, kalamar, %80 ayçiçek yağı, %20 sızma zeytinyağı, sirke, tuz, doğal aromalar, antioksidan, lezzet artırıcı, aroma...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play