İtalya, SALZANO
... işletmelerinde ve özel evlerde mevcut. Saatte 8 kg üretim yapıyor ve bir seferde 3 kg yoğuruyor. Ekipman dahil: 4 adet şekillendirme aparatı. (Yufka makarna yok) Makarna makinesi, hamur ile temas eden parçaların kolayca çıkarılabilir olması ve paslanmaz çelikten üretilmesi sayesinde maksimum hijyen sağlar. Metal yapı, bilyalı rulmanlar üzerinde hareket eder ve ömür boyu yağlama ile neredeyse bakım gerektirmeyen bir tasarıma sahiptir. Hazne kapasitesi 3 kg Maksimum saatlik üretim 8 kg Aldığı güç 0,6 KW Tek faz Makine ağırlığı 38 kg Boyutlar 26x60x35 cm...
İtalya, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Sert buğday Penne: Sadece Volterra'nın tepelerinde kooperatif çiftçileri tarafından toplanan sert buğday irmiğinden üretilen bir makarnadır. İşleme, bronz kalıplarla şekillendirme ve düşük sıcaklıkta kurutma yöntemlerine göre yapılmaktadır. El yapımı taze makarna: Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani.
İtalya, Schio
Bu deneyimden yeni bir dolum makinesi serisi tasarlandı. Makinalarımız tamamen yüksek kaliteli mekanik ve elektrik bileşenleri ile yalnızca İtalya menşeli olarak üretilmektedir ve "Made in Italy" garantisine sahiptir. Onu ayırt eden ana özellik, işlevselliği ve çok yönlülüğüdür; kullanım kolaylığı, güvenlik ve temizlik ile hijyen konularına özel bir özen gösterilmektedir. Aslında, tüm bileşenler v...
İtalya, Fidenza
... birikimimizi doğrular; Hamur Açma Makineleri, Şekillendirme Makineleri, Ravioli Makineleri, çift katmanlı ravioli için otomatik tesisler, Lazanya Makineleri ve Yuva Makineleri, Pastörizatörler, soğutma tünelleri ve sürekli pişiriciler, ön pişirilmiş taze makarna için tam hatlar.
İtalya, San Lorenzo Di Parabiago
...yumurta şekillendirme makineleri, farfalle makineleri, Orecchiette ve Trofie makineleri vb. Ayrıca taze makarna için tam mağaza ve atölye açma kapasitesine sahibiz; ayrıca daha az deneyimli olanlar için tarif kitabı ile birlikte yerinde kurulum ve eğitim hizmeti de sunmaktayız (kıyma, ricotta, otlar, somon gibi klasik dolgu çeşitleri ile birlikte) ve bu, makarna ve ravioli üretiminde 20 yılı aşkın deneyimimize dayanmaktadır.
İtalya, Santa Maria La Carità
... etmemek" için ve işlenecek makarna şekline bağlı olarak en az 12 saatten 36 saate kadar sürer. Taze Makarna İşleme: her ürün, dikkatlice SEÇİLMİŞ HAM MADDELER ile üretilir ve katkı maddeleri veya koruyucuların kullanımını kesinlikle reddeder. Kaliteli bir hamur. Bu, her üretim döngüsünde peşinde koştuğumuz hedeftir. Seçilen taze yumurtalar, %100 İtalyan tarlalarından gelen yüksek proteinli irmik, yavaş ve homojen bir hamur, sürekli ve kademeli bronz şekillendirme, bunlar bizim sırlarımızdır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play