İtalya, VILLA CASTELLI
İtalya, Barletta
...Illivia Leone de Castris Negroamaro, Salice Salentino belediyesinde bulunan bağlardan doğmaktadır. Hasat, Eylül ayının sonlarına doğru elle yapılmaktadır ve Negroamaro üzümlerinin yanı sıra, çok az miktarda Malvasia Nera di Lecce üzümleri de toplanmaktadır. Hasat tamamlandıktan sonra, şarap mahzenine aktarılan salkımlar kırmızı şarap olarak işlenecek ve fermantasyon döneminin ardından, Negroamaro Illivia, pazara sunulmadan önce iki ay boyunca büyük meşe fıçılarda olgunlaşacaktır.
İtalya, San Donaci
...Üzüm Cinsi: %100 Negroamaro. Üretim Bölgesi: Salento, Brindisi ve Lecce illeri arasında. Negroamaro üzümlerinin çelik tanklarda fermente edilmesiyle elde edilen bu şarap, kuru ve kalıcı bir tada sahiptir. Burunda, kırmızı meyveler olan frenk üzümü, siyah dut, böğürtlen ve vişne ile Akdeniz maki bitkilerinin balsamik notaları belirginleşir. Tanin yapısının fazla baskın olmaması sayesinde, iyi bir çok yönlülüğe sahiptir; olgun şarküteri ürünleri ve orta olgunluktaki peynirlerle, et bazlı makarna yemekleri, beyaz ve kırmızı etlerin soslu ve fırınlanmış halleriyle uyum sağlar.
...Aile işletmesi olan bir tarım şirketiyiz, Puglia'nın Carovigno (BR) bölgesinde, yüksek Salento'da yer alıyoruz. İçki olarak kolayca tüketilebilen ama sıradan olmayan IGT Salento şarapları üretiyoruz; yerel üzüm çeşitlerinin otantikliği ve özelliklerine saygı gösteriyoruz: primitivo, negroamaro, malvasia ve ottavianello. Ayrıca, sahip olduğumuz Masseria Pietrasanta arazilerinden, yüzyıllık zeytin...
Leverano Sosyal Şarap Evi 1959 yılında kurulmuştur ve bugün Salento'nun en önemli üretim gerçeklerinden biridir. Şarap evinin yaklaşık 1300 ortağı ve 1100 hektar tarım arazisi bulunmaktadır. Ana üzümler yerel türlerdir, özellikle primitivo, negroamaro ve malvasia nera. Bunlara, montepulciano, vermentino ve trebbiano gibi diğer yerel üzüm çeşitleri ile syrah ve chardonnay gibi uluslararası türler e...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm Hasat dönemi: Eylül Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %11 - %12 vol. Renk: Canlı pembe Bukle: Karakteristik şarap kokusu Tat: Kuru, çok uyumlu Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
İtalya, Corsano
"Salento con Gusto", masalarınıza Salento ve Puglia'nın tipik lezzetlerini getiriyor. Geniş bir yelpazede şaraplar, organik sızma zeytinyağı, Puglia ve Salento'ya özgü geleneksel yemekler, fırın ürünleri, atıştırmalıklar, domates püresi ve hazır soslar seçiyor ve tanıtıyoruz.
... işletilen 140 hektara ek olarak, şirketin teknikleri tarafından takip edilen küçük üreticiler tarafından işletilen 180 hektar daha bulunmaktadır. Şarapların yapısı geleneksel bir türdedir. Tarım arazileri oldukça çeşitlidir ve kireçli ve koyu topraklardan daha kumlu olanlara kadar değişiklik göstermektedir. Üzümler esas olarak yerel türlerdir; kırmızı şaraplar için negroamaro, primitivo ve montepulciano, beyaz şaraplar için ise fiano kullanılmaktadır.
İtalya, Salice Salentino
... geleneksel şarapların yanı sıra, Negroamaro, Malvasia nera, Verdeca, bianco d’Alessano, Moscato, Aleatico, Primitivo gibi, Chardonnay, Pinot, Sauvignon, Cabernet, Merlot gibi daha uluslararası karaktere sahip şaraplar da bulunmaktadır. Ürünler, Avrupa pazarlarının yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Singapur, Kanada, Brezilya, Avustralya, Japonya, Çin, Hong Kong vb. gibi birçok pazarda mevcuttur. Yıllık ortalama üretim yaklaşık 2,5 milyon şişedir.
... Salice Salentino arasında yer almaktadır. Sunulan şaraplar, kırmızı şaraplar (Salice Salentino, Primitivo, Negroamaro) ve beyaz şaraplar (Verdeca, Chardonnay) modern bir tarzda ve yüksek bir içim keyfi ile üretilmektedir.
... dikkat ederek. Şarap Üretimi Hakkında Bilgiler: Alışılmadık tarımsal yetenek, tam özveri ve tarım ile doğaya olan aydınlanmış tutku, tüm kaynaklarımızı yeni bağların kurulması ve şarap fermantasyonu ile saklanması için CAPASONI ve fıçılar satın almak üzere şirketin alımına yatırmamıza neden oldu. 1989 yılında önemli bir dönüm noktası olarak, 150 hektardan fazla olan tüm araziler Organik Tarım yöntemine dönüştürüldü. Üretim için: NEGROAMARO KIRMIZI - NEGROAMARO ROSÉ - FIANO BEYAZ, ORGANİK YÖNTEM ile.
İtalya, Minervino Murge
Vino Bocca di Lupo Castel del Monte D.o.c. - Vino Negroamaro Igt Puglia - Vino Primitivo del Salento Igt Vino Negroamato Rosato Igt Salento...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play