...Çeşit: GEÇ NEKTARİN Olgunlaşma dönemi: Ağustos'un 1. haftası...
İtalya, Palagonia
...Şeftaliler etli, sulu ve tatlıdır; çok tatlı ve aromatik bir etleri vardır, beyaz, sarı veya kırmızı, kırmızı-karmine veya somon renginde kadifemsi bir kabuğa sahiptir ve sert, yapışmayan bir çekirdeği vardır. Düz kabuk ve serbest çekirdek (ete yapışmayan) şeftaliyi, Prunus Persica türünden üretilen diğer çeşitlerden ayırır: Sulu ve aromatik ete sahip sarı şeftali, serbest çekirdekli ve kadifemsi kabuklu; düz ve kırmızımsı kabuğa sahip nektarin veya ...
İtalya, Palermo
...Sayın Yetkililer, Frutta In kooperatifi, Sicilya'nın Canicattì bölgesinde, sofralık üzüm, kayısı, şeftali ve nektarin için bir merkez ve referans noktası olarak faaliyet göstermektedir. “Frutta In”, hedeflerini yenilikçilik ve kaliteli üretim üzerine odaklayarak, tesislerin modernizasyonu ve tüketicinin ve perakende sektörünün beğenisini kazanan çeşitlerin seçimi ile ilerlemektedir; hem kaliteli...
İtalya, Ozzano Dell'emilia
... geniştir. Öncelikle karnabahar, biber, domates, portakal, limon, nektarin, şeftali ve mango sunmaktayız. İspanya, Fas, Fransa ve İtalya, ürünlerimizin menşei olan ülkelerdir. İyi tanımlanmış rollere dayanan, esnek ve son derece profesyonel bir yapıyla karakterize olmaktayız. Meyve ve sebze sektöründeki operatörlerin mevcut ihtiyaçları, yüksek kaliteli ve yüksek performanslı çözümler bulmak için sürekli bir çaba gerektirmektedir. Bu nedenle, profesyonel kaynaklarımızı sürekli güncellemekteyiz.
İtalya, Giacciano Con Baruchella
Adfruit, şeftali, nektarin ve kivi ticaretinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Adfruit, meyve bahçesinin biyolojik ritimlerine saygı gösteren ve bitkilerin doğal süreçlerini destekleyen üretim tekniklerine sahip tarım işletmelerini seçmiştir; bu sayede iyi ve doğal meyvelerin yetişmesine olanak tanımaktadır. Seçilen tarım işletmeleri EUREP GAP sertifikasına sahiptir. Euro Retailer Group, uluslararası...
İtalya, Ronco All'adige
... bilgiye sahip olmamız sayesinde, sürekli ve anlık iletişimle birleşerek maksimum müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Böylece, kârlı ve sürekli bir ilişki için temeller atıyoruz. Başlıca elma, armut, kivi, kavun, şeftali, nektarin, kayısı, erik ve çilek ile ilgileniyoruz. Bunlarla, hem yerel hem de uluslararası pazara hizmet veriyoruz ve kalite standartları üzerinde titiz bir kontrol uygulayarak, her seferinde müşterimiz için özel çözümler araştırıyoruz.
İtalya, Marsala
... Zagara Balı öne çıkmaktadır. Bal, sonsuz organoleptik özelliklere sahip bir gıda ürünüdür. Arılar, bitkilerden veya çiçeklerden elde edilen nektarın polinasyonu sonucunda, kendilerine özgü belirli maddelerle birleştirerek bal üretirler. Toplandıktan sonra, onu kovanlarda olgunlaşmaya bırakırlar. Bu harika kombinasyondan, bölgedeki en iyi ballar doğar ve bileşim, renk ve kokular açısından birbirlerinden tamamen farklıdır.
... izlenebilirliği ile ilgili prosedürleri dikkatle takip etmektedir. 300.000 tonluk soğutma kapasitesi, kivinin satış sezonu boyunca, Ekim'den Haziran'a kadar korunmasını sağlamaktadır. Her partinin organoleptik özelliklerinin dikkatli bir değerlendirmesinin ardından, kökenine bağlı olarak meyvenin kalitesi optimize edilmekte ve ürün en uygun zamanda paketlenmektedir. Yaz döneminde şirket, Temmuz'dan Ekim'e kadar olan dönemde yaklaşık 150.000 ton şeftali, nektarin, erik ve elma paketleyip göndermektedir.
İtalya, Eboli
...kuşkonmaz, enginar, ıspanak, çilek, kavun ve karpuz, şeftali ve nektarin, narenciye bulunmaktadır. Alma Seges ortakları, depoların verimli bir şekilde organize edilmesi için gelişmiş araç ve gereçlere sahiptir: lojistik, tedarik zincirinin kontrolü için merkezi bir unsur oluşturarak, kalite kontrolünün ve müşterilere sunulan hizmetlerin seviyesinin daha iyi bir şekilde sağlanmasını garanti etmektedir. Şirket, son derece hassas ve detaylı bir kalite sistemi ile en modern izlenebilirlik sistemine sahiptir ve GLOBALGAP ürün sertifikaları almıştır.
İtalya, Revello
50 yılı aşkın süredir meyve ve sebze sektöründe faaliyet göstermekteyiz ve ürünlerimizi yurt içinde ve yurt dışında dağıtmaktayız. Ürün yelpazemiz şunları içermektedir: kültür yaban mersinleri, yabani yaban mersinleri, şeftali, nektarin, armut, elma, erik, kivi, fındık, ceviz, kestane, soğan, patates ve tohumluk patates. Müşteri ve tedarikçilerimizin memnuniyetini hedefleyen, çevik, ulaşılabilir, nitelikli ve verimli bir organizasyonuz.
İtalya, San Pietro In Casale
...hepsi titizlikle doğal ve kontrol edilmiştir. Agribologna ayrıca mevsim meyveleri sunar: kiraz, çilek, şeftali ve nektarin, erik, kayısı, hurma, kavun, karpuz. Konsorsiyumun sahip olduğu sertifikalar: UNI EN ISO 9001:2008, BİO, SPC BİO, Etik Kod, GlobalGap.
İtalya, Cesena
... değerlerini artıracak teknolojiler tasarlayıp gerçekleştirmektedir. Ser.mac, paraguayo (düz şeftali) işleme tesislerinin tasarımı ve kurulumu konusunda lider konumuna gelmiştir; ayrıca avokado, domates, narenciye, şeftali, nektarin, elma, armut, kayısı, hurma, nar, erik, kivi ve kabak gibi ürünler üzerinde de uzmanlaşmıştır. Uzun zamandır Sermac'ın en büyük yatırımları, ürünlerin biyometrik...
İtalya, Santa Maria Imbaro
Biz çiftçi ve biraz zanaatkarız. Üzüm yetiştirmek ve şarap yapmak sadece bir iş olarak görmüyoruz, bu her şeyden önce bir Tutku, bize ilham vererek her zaman yeni fikirler doğuruyor ve her zaman önemli duygular sunuyor. Her hissi toplayıp basit bir şişeye koyabilmek, bu nektarın eşsizliği sayesinde mümkün. Biz sadece şarap üretmek istemiyoruz, bu duyguları paylaşmak istiyoruz.
İtalya, Scanzano Jonico
...NICOFRUIT, Scanzano Jonico - Matera - Basilicata merkezli, güney İtalya'nın önde gelen meyve ve sebze üretici organizasyonlarından biridir. Üzüm, çilek, dereotu, marul, karnabahar, portakal, klementin, kivi, kayısı, şeftali ve nektarin için entegre üretim kalite sistemini benimsemektedir. Hem ürün hem de sistem için gönüllü şemalara göre sertifikalandırılmıştır. Sertifikalar: IFS, BRC, GLOBAL GAP...
İtalya, Gambassi Terme
... arasında yaklaşık 13 hektarlık bir alana yayılmaktadır; burada Sangiovese, Canaiolo ve Trebbiano üzümlerimiz hektar başına yaklaşık 50 q. verim elde etmektedir. Dikkatli budama, önce beton tanklarda ardından meşe fıçılarda yapılan şarap yapımı, şaraplarımızı büyük bir şarap yapan sırların sadece birkaçıdır. İlk yudumdan itibaren, bu nektarın kokuları, yumuşaklığı ve yuvarlaklığı ile büyüleneceksiniz; bu, toprak sevgimiz ve şarap yapımının zorlu sanatıyla elde edilen bir üründür.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play