İtalya, Forlì
... çeşitleri çorba veya çorba hazırlamak için mükemmeldir. Bu tahıl, lifler, B grubu vitaminleri ve demir, kalsiyum, potasyum, fosfor, magnezyum, bakır gibi çeşitli mineraller gibi vücut sağlığı için faydalı besin maddelerinin yoğun bir kaynağıdır. Organik soyulmuş yulaf, pişirilmeden önce akarsu altında durulanmalı ve olası kirleticilerin giderilmesi için en az 12 saat suda bekletilmelidir; ardından haşlanabilir veya salatalar ve garnitürler için malzeme olarak kullanılabilir, özellikle de kurabiye, ekmek, tuzlu ve tatlı kekler hazırlamak için.
İtalya, Torino
... için çilek tozu, yapay aromaların, renklendiricilerin ve tatlandırıcıların yerini alabilir ve ürünlere doğal çilek tadı ve rengi ekleyebilir. Hem organik hem de konvansiyonel toz olarak mevcut olan çilek tozumuz, diğer aromalarla birleşirken, nihai ürünlerin rengini vurgulayarak kendini öne çıkarır. Ayrıca, kekler, şekerlemeler, çikolatalar, dondurmalar, milkshake'ler ve içecek formülasyonları gibi çeşitli ürünlere eklenmek için uygundur.
İtalya, Gravina di Catania
...Organik kan portakalı reçeli, sağlıklı ve doğal bir kahvaltı için mükemmel bir üründür. Reçelin hazırlanmasında kullanılan organik kan portakalları, pestisitler ve kimyasal gübreler kullanılmadan yetiştirilmiştir, böylece tamamen doğal bir ürün garanti edilmektedir. Diğer tatlı ürünleri, kekler ve tartlar dahil olmak üzere süslemek ve/veya doldurmak için idealdir. Açıldıktan sonra +4°C'de...
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
... taze otlar ile geri planda bir tat bırakır. Bu yağ, balsamik ve ferah bir damak tadı bırakır ve çiğ kullanım için idealdir; balık mezeleri, çorbalar ve kırmızı etlerle eşleştirilmesi önerilir. Sızma zeytinyağı ayrıca, tereyağı yerine, kurabiyeler, tatlılar ve kekler gibi tatlılarda da kullanılmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play