İtalya, Forlì
...Soyulmuş organik yulaf, İtalya'da pek bilinmeyen ve kullanılan bir gıda maddesidir; oysa Anglo-Sakson ülkelerinde kahvaltının ana bileşenlerinden biridir. Organik soyulmuş yulaf, lezzetli vegan veya vejetaryen tarifler hazırlamak için tane halinde satılmaktadır. Yulaf genellikle süt veya yoğurtla yapılan kahvaltıyı daha lezzetli hale getirmek için çiğ yulaf flakeleri olarak kullanılırken, tane...
İtalya, Verona
... Ekstresi, Jojoba Yağı, Shea Yağı, Argan Yağı, Avokado Yağı, Yulaf Sativa Yağı, Aloe Barbadensis, Bisabolol, E Vitamini *Dondurularak kurutulmuş, kriyojenik olarak sterilize edilmiş Eşek Sütü. Maksimum Kullanım İçeriği %1,0 ile dengelenmiş olup, bu da ham Eşek Sütü'nün %10'una eşdeğerdir. Ph: 5,00-5,5 150ml ve / 5,28oz Airless kap PAO: 12A...
İtalya, Padova
... yatıştırıcı olan Yulaf Sativa, ürünü en hassas ciltler için bile uygun hale getirir. Bol su ile durulayın ve saç şekillendirmeye geçin. Toprak ve Sağlık Enstitüsü tarafından 70 biyokozmetik sertifikası %100 vegan...
... tepelerinde yer almaktadır. Eski tahıllar, spelt, arpa, yulaf, nohut, mercimek, kişniş, zeytin, Aglianico ve Merlot şaraplık üzümleri ile çeşitli yem bitkileri yetiştirilmektedir. Şirkette otlatılan koyunlar bulunmaktadır. Sadece organik tarım ile değil, aynı zamanda toprağı zenginleştirmeyen, sağlamlaştıran ve erozyona karşı daha dayanıklı hale getiren tohumlama uygulamasıyla çevreye sürekli dikkat...
İtalya, Chieuti
Kısa bir tedarik zinciriyiz, cappelli buğdayı yetiştiriyoruz ve bununla birlikte irmik, yeniden öğütülmüş irmik, tam buğday unu ve un çeşitleri üretiyoruz; kuru makarna, kahvaltı bisküvileri, taralli, nohut ve kendi yetiştirdiğimiz yulaf ve keten ile. Buğdayımız sağlıklı ve yüksek proteinli, diyetler, intoleranslar ve sağlıklı, iyi bir beslenme için idealdir. Küçük bir işletmeyiz ama bu nedenle, organik olarak kontrol edilen ve çevresel sürdürülebilirliğe ve sağlıklı beslenmeye dikkat eden bir yapıya sahibiz.
İtalya, Termoli
...Torrantica, "tipik ve el yapımı gıda ürünleri ailesini" (sadece Abruzzo ve Molise'ye ait) ve ayrıca "sertifikalı organik tarım ürünlerini" tanımlar. Kalite, el işçiliği ve mutlak saflığı gerçek ve tek gücümüz haline getiriyoruz. Makarnalarımız (kamut, tam buğdaylı farro, çavdar, yulaf ve mısır) ve İtalyan meyvelerinden yapılan ekstra reçeller için sertifikalı organik bir gerçeklik de sunuyoruz. Referanslarımız arasında tamamen el yapımı bir zeytin ezmesi ve "yenilikçi" mezeler, hazır soslar ve pate/kremalar da bulunmaktadır.
İtalya, San Lorenzo In Campo
Organik tahıl ve baklagil üretimi. Monokok, dikok ve spelta tahılı üretimi. Organik ve tam buğday unları üretimi. Perlatılmış tahıl üretimi. Ön pişirilmiş farro üretimi. Yulaf ezmesi üretimi. Patlatılmış tahıl üretimi. Bir yıl boyunca buzdolabı dışında saklanabilen hazır yemeklerin üretimi.
İtalya, Altamura
Organik baklagillerin ve tahılların üretimi, seçimi ve toptan pazarlaması: nohut, bezelye, mercimek, spelt, yulaf, arpa, İtalyan üretimi buğday.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play