İtalya, Castellamare
İtalya, Sassano
Sassano'da, Cilento Ulusal Parkı'nın kalbinde bulunan I Sapori del Vallo, eski tariflere göre makarna üreten bir zanaat şirketidir. Bir anne ve kızdan nesilden nesile aktarılan bir üretim, burada gelenek ve kalite, neredeyse 30 yıl süren bir başarının gizli malzemeleridir. I Sapori del Cilento, 1994 yılında sahibi Salvatore Calandriello'nun, eşi Francesca ile birlikte, kendi topraklarının tatlar...
İtalya, Orbassano
...Güney İtalya'nın Campania bölgesine özgü olan paccheri, yaklaşık 30-40 mm çapında kısa ve geniş makarna tüpleridir. Genellikle yoğun domates soslarıyla, örneğin "ragù napoletano" ile servis edilirler. Büyük boyutları ve lezzetli 'al dente' dokuları, onları ricotta ve ıspanak gibi dolgular için mükemmel hale getirir veya diğer yaratıcı seçenekler için. Düz paccheri, balık bazlı soslar, kremalı soslarla iyi bir uyum sağlar ve yumurta içermediğinden vegan soslar için de idealdir.
İtalya, Follonica
...Bronz çekilmiş ve yavaşça kurutulmuş Paccheri, %100 İtalyan buğdayı ve eklenmiş koruyucu madde yok...
Eşleşen ürünler
Paccheri
Paccheri
Diğer Ürünler
Pappardelle
Yumurta Pappardelle
İtalya, Villafranca
... yönlüdür: hem soslarla hem de sebzeler, et veya balıkla mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Vesuvio Paccheri, sadece iyi bir et ragusu veya fırında bir güveç ile soslandığında, iştah açıcı zarafetlerini ve benzersiz, ayırt edici tatlarını ortaya çıkarır. Taze Makarna ve Kuru Makarna Arasındaki Eşleşme: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirmek. Taze Makarna için 270 kcal/100g Kuru Makarna için 350 kcal/100g İtalya'da Üretilen Akdeniz Taze Makarna "Napoli" Soğutulmuş Taşımacılık Stef...
Eli.S.An Natural Food, yenilikçi fikirleri olan genç bir şirkettir, ancak köklü bir inanca sahiptir: biz, yediğimiziz. İşte bu yüzden, ham maddelerin titiz bir seçimi ile Pastaelisan doğar; gelenek, yenilik ve araştırmayı birleştiren, tamamen İtalya'da üretilen bir üründür. %100 İtalyan sert buğdayı, bronz kalıplar, mikrobiyolojik olarak saf su, yavaş kurutma, el yapımı üretim ve yeni fikirler: bu...
İtalya, Messina
...Bu sadece bir antep fıstıklı makarna değil, aynı zamanda Sicilya sert buğdayından ve elverişli çevre koşullarından doğan bir gelenektir. Doğal ve yavaş kurutma, ona eşsiz bir tat ve aroma kazandırır. El yapımı üretim, saflığı garanti eder; bronz kalıplama ise mükemmel pişirme tutuşu ve soslarla iyi bir etkileşim sağlar. Her zaman benzersiz ve tanınabilir bir tat elde etmek için sadece Sicilyalı buğdaylar ve yüksek kaliteli antep fıstığı kullanılır. Çeşitli formatlar: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
İtalya, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Sert buğday Penne: Sadece Volterra'nın tepelerinde kooperatif çiftçileri tarafından toplanan sert buğday irmiğinden üretilen bir makarnadır. İşleme, bronz kalıplarla şekillendirme ve düşük sıcaklıkta kurutma yöntemlerine göre yapılmaktadır. El yapımı taze makarna: Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani.
İtalya, Fidenza
... çalışan otomatik Ekstrüzyon Presleri ile birlikte, düşük sıcaklıkta statik kurutma tesisleri veya sürekli kurutma ile birleştirilmiştir. Çoklu Hat, kısa makarna, uzun makarna, düğümler, lazanya ve özel formatlar (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, dalgalı lazanyalar ve festonlar vb.) üretmek için tek bir tesis sunar ve 150'den 500 kg/saat versiyonlarında mevcuttur...
İtalya, Vietri Sul Mare
... bu yemekler, deniz ürünlerinin tipik kokusunu, baharatların ve Amalfi ile Sorrento kıyılarının ayırt edici limon kokusuyla ustaca harmanlamaktadır. Restoran, müşterilere, kaliteli doğal ürünler ve şefin ustalığı sayesinde özel hale gelen Vietri geleneği ve Amalfi Kıyısı'nın tipik yemeklerini tatma fırsatı sunmaktadır: gnocchi veya Sorrento usulü cannelloni, deniz ürünlü scialatielli, paccheri veya balıkçı risottosu ya da porcini mantarlı risotto, vongole ile spagetti, balık.
...PASTAI DEL METAPONTINO makarnası, en yüksek sarı indeksine sahip, protein değeri %14'ün altında olmayan, Lucana üretimi sert buğdayların titiz bir seçimiyle ortaya çıkmaktadır. Üretim tamamen el işçiliği ile yapılmakta, unlardan başlayarak yalnızca Fiore adı verilen irmik kullanılmakta, makarna işleme sürecine ve 24 ila 36 saat arasında değişen yavaş kurutma sürecine kadar devam etmektedir. Bölgesel çeşitler için: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI Bronza çekilmiş çeşitler için: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Ayrıca, ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play