İtalya, Formigine
...Sütün ve bileşenlerinin izolasyonu ve çökeltilmesi ile elde edilen proteinler. Belirli süreçler, peynir altı suyu proteinleri, süt proteinleri ve kazeinlerin elde edilmesini sağlar.
İtalya, Radicofani
...Peynir işleme işleminin sonunda, kalan organik peynir altı suyuyla organik ricotta üretilir. Diğer ricottalarda olduğu gibi, peynir altı suyu daha yumuşak ve kremsi bir ricotta elde etmek için taze organik sütle zenginleştirilir. Ürün, peynir altı suyu yaklaşık 80°C'ye kadar ısıtılarak elde edilir, ardından soğutulur ve homojenleştiriciye aktarılır; burada pürüzsüzleştirilir ve 72°C'ye kadar...
İtalya, Ardea
1963 yılında kurulan Silcep, Kişisel Bakım sektöründe lider bir fason üreticidir. Günde 240.000 adet üretim kapasitesiyle, kişiye özel kozmetik ürünler yaratmak isteyen sektörün önde gelen markalarıyla işbirliği yapıyoruz. Tüm üretim sürecini içeren kişiselleştirilmiş ve kapsamlı bir hizmet sağlıyoruz: araştırma ve geliştirme, flakon şişirme, dökme üretim, bitmiş ürünün doldurulması ve ambalajlanm...
...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...
İtalya, Dorgali
...Yumuşak bir kalbe ve kısa bir olgunlaşmaya sahip bir koyun peyniri. Bu peynir, pürüzsüz veya hafif çizgili bir kabukla ve beyazdan hafif kahverengiye değişen bir renkle sunulmaktadır. Pastörize koyun sütü, peynir altı suyu ve tuz ile yapılan Novello Sardo, tatlı bir peynir olup, beyaz renkte yumuşak ve yoğun bir dokuya sahiptir. Tatlı ve nazik tadı, onu armut, altın üzüm, Pane Carasau ve mevsim...
...SÜTÜ PASTÖRİZE ETMEK VE İŞLEMEK, YUMUŞAK PEYNİR, MOZZARELLA VE RİKOTTA ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL OLARAK TASARLANMIŞTIR. Tamamen paslanmaz çelikten üretilen Caseartecnica Bartoli'nin Minipolivalente modeli, devrilmesini sağlayan ve temizliği kolaylaştıran bir mobil tekerlekli araba ile desteklenmektedir. Kapasite 5 Q. Dahil Olan Aksesuarlar: - Paslanmaz çelik bıçaklı karıştırıcı. - Frangicagliata lira. İsteğe Bağlı Aksesuarlar: - Kalıplar için tekerlekli araba. - Peynir altı suyu dağıtıcı. CE düzenlemelerine uygun olarak üretilmiştir.
...İçindekiler: fesleğen %20, ayçiçek yağı, patates, peynir (süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lisozimi proteini), çam fıstığı, yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt. - İtalya menşeli) %3, aroma. Özellikle makarna yemekleri, etler, sebzeler ve bruschetta ile mükemmel bir uyum sağlar.
İtalya, Firenze
...İçindekiler: %20 fesleğen, ayçiçek yağı, patates, peynir (süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lisozimi proteini), çam fıstığı, yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt. - İtalya menşeli) %3, aroma. İlk yemeklerle, etler, sebzeler ve bruschetta ile mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Armut aromalı pecorino peyniri. Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir. Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir. Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde. İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk. Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın. Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.
...Mozzarella Julienne/küp şeklinde pizza için, pastörize süt ve canlı laktik fermente ile yapılmıştır İÇİNDEKİLER: Pastörize inek sütü, tuz, peynir altı suyu.
İtalya, Bronte
...İçindekiler: şeker, %40 antep fıstığı ezmesi (kavrulmuş ve rafine edilmiş antep fıstıkları, klorofil E141, kurkumin E 100), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin).
İtalya, Sant'ilario D'enza
... %100 İtalyan olan mikroba dayalı peynir altı suyu ile üretilen Spinoro'yu öneriyoruz. Tüm referanslar, aynı değerleri ve kalite standartlarını paylaşan güvenilir ortaklardan titizlikle seçilmiştir ve farklı kesim ve paketlerde sunulmaktadır.
... türevleri, termoplastik polimerler…) kurutulması için uygundur. Çözücü geri kazanımı için özel bir versiyonu mevcuttur. Turbo-Konsantratör, ürünün konsantrasyon sınırına ulaşmak için kullanılır. Hassas ürünler (peynir altı suyu, permeat…) için vakum altında çalışır. Turbo-Reaktör, ön jelatinleştirilmiş un, kavurma, özel acılaştırma/ lezzet giderme işlemi ile baklagil türevleri, sentez (Bordeaux...
İtalya, Borgo San Lorenzo
... altı suyu dozaj sistemleri, peynir kalıpları ve kalıp blokları, Mini Peynir Fabrikaları, peynirler için devrilme makineleri, peynir tuzlama tesisleri, olgunlaşma hücreleri için tam donanım. Plastitalia grubu, UNI EN ISO 9001:2008 standartlarının gerekliliklerine uygun bir yönetim sistemi ile faaliyet göstermektedir.
İtalya, Conversano
...Norbalat s.r.l., süt ve süt ürünleri sektöründe uzun bir deneyime sahip bir şirkettir. Süt ürünleri sektörüne olan tutku, müşterilerle kalıcı ve verimli ilişkiler kurma zevki. Küçük, orta ve büyük ölçekli Peynir Fabrikalarına, Süt İşletmelerine ve Süt Endüstrilerine B2B hizmetleri ve ürünleri konusunda uzmanız. İtalyan ve yabancı kökenli burrata için çeşitli formatlarda panne sağlıyoruz ve ayrıca Almanya'dan BAD BIBRA markalı peynir altı suyu ile Polonya, Letonya ve Litvanya peynir altı sularının münhasır distribütörleriyiz.
İtalya, Cornegliano Laudense
...1980'lerde kurulan şirket, sürekli olarak gelişim göstermiştir. Bu, geleneksel ve özgünlükten ödün vermeden süt ürünlerini sürekli olarak iyileştirmeye yönelik belirli teknolojilere uygun çözümler arayışında olan iş gücünün sürekli çabası sayesinde olmuştur. BIOTEC FERMENTI S.R.L, yumuşak peynirler, olgun peynirler, çekilmiş hamurlar ve fermente süt üretimi için tüm ihtiyaçları karşılayabilecek geniş bir laktik fermentler yelpazesi sunmaktadır; ayrıca kültür ortamları, doğal peynir altı suyu, polimerler ve gıda yardımcı maddeleri sağlamaktadır.
İtalya, Schio
...süt alım hatları (temizlik, dekarbürizasyon, sayım, soğutma), süt ve meyve suları için de-gazlayıcılar/deodorize ediciler (aroma geri kazanım cihazı ile), proses otomasyonu (mevcut tesislerde modernizasyon için de), konsantre meyve suyu bazlı içeceklerin üretimi için komple tesisler, süt işleme için anahtar teslim tesisler (içme sütü, krema, tereyağı, peynir, yoğurt üretimi...), peynir altı suyu işleme için komple tesisler, süt bazlı içeceklerin üretimi için tesisler, kahve (cappuccino içeceği vb.) ve bira üretimi için tesisler.
İtalya, Montanaso Lombardo
...1881 yılında Melchiorre Sordi tarafından peynir altı suyu ve süt ürünleri endüstrisi için makineler üreten bir şirket olarak kurulan SORDI, zamanla faaliyetlerini genişletip dönüştürerek süt ürünleri sektöründeki uzmanlığını korumuştur. SORDI'nin 2 İş Birimi olan Süt ve İçecek'te ürettiği geniş ekipman yelpazesi şunları kapsamaktadır: - Sütün alımından son ürüne kadar olan tüm işleme süreci...
İtalya, Pianengo
...FARCK SpA, elli yılı aşkın bir süredir gıda endüstrisi için paslanmaz çelik tesisler ve makineler tasarlamakta ve inşa etmektedir. Şirket, süt ürünleri, şarap ve gıda işleme için en ileri teknoloji ile "anahtar teslim" makineler ve tesisler üretiminde uzmanlaşmıştır. Gerçekleştirdiğimiz projelere örnekler şunlardır: Süt, peynir altı suyu, şıra, meyve suları, domates için konsantrasyon tesisleri...
İtalya, Cadorago
Sacco System, gıda, nutrasötik ve farmasötik yenilikler için uluslararası bir biyoteknoloji merkezidir ve dört şirketten oluşmaktadır: 1) Caglificio Clerici (1872 yılında kuruldu) toz peynir altı suyu, pasta peynir altı suyu ve sıvı peynir altı suyu üretmektedir ve enzimler sektöründe pazar lideridir. 2) Sacco, özellikle peynirler ve süt ürünleri için gıda fermentasyonu için laktik asit...
İtalya, Quinto Vicentino
Autotransporti Cherobin Diego şirketi, süt, peynir altı suyu, şarap vb. gibi kontrollü sıcaklıkta gıda sıvılarının taşınması alanında 25 yıldan fazla bir süredir çalışmaktadır.
İtalya, Ibi
Fior di Latte mozzarella üretimi Napoli kesimi, küp doğranmış, rendelenmiş, sadece süt, peynir altı suyu, tuz ve laktik fermente ile, koruyucu yok, kıvam artırıcı yok...
İtalya, San Martino Buon Albergo
Tartarik Stabilite, Osmosis ve Mikrofiltrasyon Tesisleri Tasarlıyoruz ve İnşa Ediyoruz. Gıda sıvıları sektörü için TAM TESİSLER (anahtar teslim) inşası ve geliştirilmesinde on yıllık deneyime sahip lider bir şirketiz (su, şarap, meyve suyu, süt, peynir altı suyu vb.). Bu alandaki deneyimimiz, gıda sektöründeki lider şirketlerle olan yakın işbirliğimize dayanmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play