İtalya, Amelia
... değil, aynı zamanda kusursuz üretim süreçleri ile elde edilen birçok organoleptik özellik ile karakterizedir. Bu ürünün olağanüstü kalitesi, organik yerel zeytin ağaçları bahçelerinin titiz bir seçiminden kaynaklanmaktadır. Zeytin dönüşüm süreci boyunca uygulanan sürekli ve dikkatli titizlik, defoliasyon ve temizleme gibi temel çalışma modelleri, süreç boyunca daha yüksek hijyen standartlarına katkıda bulunurken, hasat ve depolama aşamaları, fermantasyonu önlemek amacıyla son derece hızlı bir şekilde gerçekleşir ve böylece tat özelliklerini tamamen korur.
...Derin yakut kırmızısı şarap, belirgin otlu ve baharatlı bir aromaya sahiptir. Güçlü ve olgun gövdesi, ilk tadımda buruna gelir, doğru asidite ve yumuşak tanenlerle yumuşatılmıştır. Şarap, damakta kadifemsi ve iyi yuvarlanmış bir lezzet sunar; tat dengeli, yoğun ama karmaşıktır. Uzun bir aroma ve tütün sonrası tadı bırakır, ahşap aromalarıyla iyi harmanlanmıştır.
İtalya, Pieve Di Cento
...Tam ve kremalı bir tat, hafif bir asidite ile, zengin bir gövde ve yoğunluk ile zarafet dolu bir aroma. Aromatik özellik, karışımın güçlü karakteri ile tutarlıdır ve bu, acılığın algılanan değerini haklı çıkarır.
İtalya, Milano
...Herhangi bir katkı maddesi veya kimyasal madde kullanılmamaktadır. Sarımsağın gıda içindeki kullanımı ve beslenme veya sağlık çalışmaları, herhangi bir olumsuz biyolojik etki ortaya koymamaktadır. Son yıllarda şefler, siyah sarımsağa büyük ilgi göstererek, onu tavuk, balık gibi yemekleri lezzetlendirmek için kullanmaktadır. Taze sarımsakla karşılaştırıldığında, siyah sarımsak, allicin içeriğinin düşük olması nedeniyle güçlü ve agresif bir tat vermez; bu da üretim sürecinde antioksidan bileşenlere dönüştürülmüştür.
İtalya, Piglio
...Orta Çağ'da "Şarapların Kralı" olarak adlandırılan bu içki, her zaman şarapçılığa yatkın bir bölgenin otantik ifadesini temsil eder. Yoğun kırmızı renkte, yakut yansımalarıyla. Burunda, olgun vişneden karanfil ve muskat notalarına kadar uzanan karmaşık aromalar açığa çıkar. Tat, başlangıçta neredeyse balsamik bir ot tadı ile başlar, güçlü ve tuzlu bir şekilde açılır ve meyan kökü notaları ile devam eder. Sonunda, çok uzun bir bitişte burunda ifade edilen tonlar tutarlılık ve denge ile geri döner.
İtalya, Forli'
...Gerçek güçlü kahve %100 arabika, inanılmaz bir krema yoğunluğuna ve yoğun, dolgun bir sonrası tat profiline sahiptir. Pratik kapsüller, her zaman taze ve pratik bir ürün elde etmenizi sağlar; aslında, iyi bir espresso'nun tüm aromasını elde etmek için birkaç hareket yeterlidir. Tüm Nespresso* makineleriyle uyumludur. Alessandria'daki BisioProgetti Spa'nın CLICK CAPS'lerini kullanıyoruz, Nespresso* makinelerinde çarpışma yaratmamak için patentlidir. * Referans yalnızca açıklayıcıdır, çünkü marka sahibi şirketle ticari bir bağlantı yoktur.
İtalya, Paternò
... birleşim, mükemmel bir tat dengesi yaratmaktadır. Mannamaru'nun her şişesi, özveri ve tutku ile tek tek elle doldurulmaktadır. Her şişe, tadına bakanlara sevinç ve haz vaat eden otantik bir sanat eseridir. Pazarın yeni bir oyuncusu olmamıza rağmen, bazı en iyi ulusal distribütörlerle başarılı ortaklıklar kurduk. Bu prestijli ortaklarla işbirliği yapmak, varlığımızı pekiştirmemize ve Mannamaru'yu başarıya taşımamıza olanak tanıdı. Mannamaru gibi benzersiz ve niş ürünler sunmaya istekli distribütörler arıyoruz.
İtalya, Venezia
... ve ferahlatıcı bir tat, yumuşak meyvemsi aromalar kazandırır. Doğal olarak bulanıktır. BIRRA SAN MARCO STRONG, son derece güçlü bir üst fermentasyon birasıdır. Dört özel arpa maltı ve iki üstün şerbetçi otu çeşidi, ona kuru meyve ve rezene notaları kazandırır. BIRRA SAN MARCO PILS, filtre edilmemiş Pilsner olup, mükemmel bir dengeye sahip, çıtır çıtır ve susuzluğu gidericidir. Asil şerbetçi otları, ona taze çiçeksi ve baharatlı notalar verir.
İtalya, Corsico
...gelenekselin yerleşik tatlarını ve pazarın talep ettiği yeni tatları sunmamızı sağlar. Dondurmalar, çikolata, şekerlemeler, içecekler, likörler, fırın ürünleri, gıda takviyeleri, tuzlu ürünler, et, hayvancılık ve tütün, hizmetimizin ürününüzün değerini artırdığı sektörlerdir. Laboratuvar. DKS AROMATIC, teknik ve formülasyon yeteneğini güçlü bir yönü haline getirmek için öncü teknolojilere yatırım...
İtalya, Ginestreto-Pesaro
... ve tatlı hale getirir; domuz etlerinin işlenmesi geleneği üç nesildir sürmektedir. Pazar odaklı yaklaşımımız, kalite ve olgunlaşmaya özel özen, doğallık ve hızlı, hassas hizmet anlayışımız, güçlü yanlarımızdır.
İtalya, Chatillon
... alınır. Klasik "Arkadaşlara Özel" ürününün yanında, ürün yelpazesini "Bal ile Genepy" tamamlamaktadır. Valle d’Aosta'da Vertosan markası, detoks etkileri ile bilinen enginar infüzyonundan elde edilen acı likör "Ciardon" ile de ünlüdür. Ayrıca, çok aromatik bir tada sahip olan "Mugo Çam Likörü" de oldukça çekicidir; soğuk kış akşamlarında sıcak olarak da harika bir seçenektir. Vertosan'ın alp gini Vergin, çam meyveleri, genepì çiçekleri ve diğer alp bitkileri ile birlikte eşsiz bir koku ve tat sunan bir üründür.
İtalya, Puegnago Del Garda
... dondurmacıların tarifelerine aroma, renk ve tat katmak için gıda sektöründedir (İran dondurması, safran ve antep fıstığı ile ya da safran kreması). Ayrıca, safran, birçok sağlık yararı sayesinde kozmetik ve farmasötik sektörde de kullanılmaktadır; aslında, kırmızı altının güçlü terapötik, stres azaltıcı ve antioksidan özelliklerini keşfetmek için uluslararası alanda çok sayıda araştırma yapılmaktadır. Bu nedenle, uluslararası düzeyde tanımlanan dört farklı kategori arasında en yüksek kalitenin seçilmesi önemlidir.
İtalya, Mugnano Di Napoli
... malzemelerle üretilen yarı mamuller, yuvarlak, ampul şeklinde, açık veya kapalı olmak üzere çeşitli şekil, boyut ve gramajlarda sunulmaktadır. Tatlılar için ricotta, çikolata, pastacı kremleri, reçeller ve vişne gibi Napoli'nin tat ve kokularını yansıtan tatlı ve tuzlu iç harçlar; sosis, karışık şarküteri ürünleri, pişirilmiş jambon, ricotta ve ıspanak, ton balığı, gateau ve daha birçok tuzlu lezzet gibi güçlü ve belirgin tatlarla doludur. Yarı mamuller, büyük, orta, mini ve hatta mikro kesimlerde değişen kesim ve gramajlara göre paketlenmektedir.
İtalya, Frosinone
... aşamasında (hamurdan doğal mayalanmaya) yapılan kontroller ve ürünlerin pişirilmesi ile dağıtımına kadar olan süreç yer almaktadır. Tüketicilere ve müşterilere yüksek kaliteli ürünler ve kusursuz hizmetler sunmak için temel kurallar. Sertifikalar ve standartlar konusunda öncü olmasına rağmen - şirketimiz, gıda ürünlerinin hijyenine ilişkin düzenlemelerin uygulanması için H.A.C.C.P. programına katılmaktadır - geleneklerin ve hislerin korunmasını her zaman garanti etmekte, bugün bile "Beyaz Sanat"ın üretebildiği, lezzet ve tat bakımından küçük şaheserler sunmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play