...PASTAI DEL METAPONTINO makarnası, en yüksek sarı indeksine sahip, protein değeri %14'ün altında olmayan, Lucana üretimi sert buğdayların titiz bir seçimiyle ortaya çıkmaktadır. Üretim tamamen el işçiliği ile yapılmakta, unlardan başlayarak yalnızca Fiore adı verilen irmik kullanılmakta, makarna işleme sürecine ve 24 ila 36 saat arasında değişen yavaş kurutma sürecine kadar devam etmektedir. Bölgesel çeşitler için: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI Bronza çekilmiş çeşitler için: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Ayrıca, ...
İtalya, Saviano
Şirketimiz, en modern makinelerle, tamamen el yapımı bir şekilde, sert buğday irmiğinden makarna üretmektedir. Yavaş ve uzun kurutma işlemi (yaklaşık 3-4 gün) çok düşük sıcaklıklarda (40°-45°) gerçekleştirilir. Kalıplar tamamen bronzdandır, bu da benzersiz bir gözeneklilik sağlar. Tüm bunlar, özel irmik seçimi ve Usta Makarna Ustamızın bilgeliği ile birleştiğinde, eşsiz bir ürün ortaya çıkarır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play